Yönetici Koçluğu Kimler Yapabilir?

Yönetici Koçluğu Kimler Yapabilir?

Yönetici Koçluğu kapsamında, hedefin büyüklüğüne göre, iki aydan bir yıla kadar koçluk hizmeti verilmektedir. Görüşmeler haftada bir seanstır. Koçluk sürecinde yöneticilerin kurum içindeki bireysel kalitesine ve bireysel hedeflerine odaklanılır.
Performanslar geliştikçe kendisi de motive olur. Karar verme, uygulama ve strateji geliştirme becerileri artar. Öncelikleri belirleyebilme ve zaman yönetimi becerisi kazanır. Esneklik becerisi artar. Çalışanları tanıma ve bu yönde geliştirme konusunda istekli olur. Kişisel olarak da yaşam tatmini yaşar.

Yönetici Koçluğu kapsamında, hedefin büyüklüğüne göre, iki aydan bir yıla kadar koçluk hizmeti verilmektedir. Görüşmeler haftada bir seanstır. Koçluk sürecinde yöneticilerin kurum içindeki bireysel kalitesine ve bireysel hedeflerine odaklanılır. Her yöneticinin bireysel farklılıklarına göre ihtiyaç duyduğu alanlara hitap edilir.

Yönetici koçları, üst düzey yöneticilere koçluk etmekte uzmandırlar. Bir organizasyonda yetki ve gücü elinde bulunduranlarla ilgilenirler. Üst düzey yönetici koçları bu dünyaya aşinadırlar ve o dünyaya uyumludurlar.

Bir üst düzey yönetici tek başına kaldığı bir konumu işgal eder. Sorunlar için çözümleri olduğu düşünülür, insanlar kendilerine yol göstermesi için ona gelir, onun ise, halden anlayan ve kabiliyetli birisiyle işinin baskıları ve güçlükleri üzerine konuşması kolay değildir. Çoğu defa organizasyonda, ümitleri ve düşleri, şüpheleri ve korkuları hakkında gerçekten konuşabileceği hiç kimse yoktur. İşte bir yönetici koçu bu çok önemli rolü yerine getirir.

Yönetici Koçluğu Programı Kimler İçin?

•    Kısa ve uzun vadeli hedeflere ulaşmak isteyenler için

•    Yöneticilik ve liderlik vasıflarını geliştirmek isteyenler için

•    Delegasyon yapmak isteyen yöneticiler için

•    Çalışanlarına gerektiğinde koçluk yapmak isteyen yöneticiler için

•    Sorumluluğunu aldığı herhangi bir projede fark yaratmak isteyenler için

•    Bir nedenle iş motivasyonunda gerileme ya da duraklama yaşayanlar için

•    İşyerinde daha fazla gelişme ve ilerleme kaydetmek isteyenler için

•    İş ortamlarında yaşanan stres düzeyini yararlı boyutta tutmak isteyenler için

•    İş ve özel yaşam dengesini kurmakta zorlanan yöneticiler için

•    Ani görev değişiklikleri ya da görev eklemeleri yaşandığı durumlarda


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yönetici Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık