Fıkralar

Komik Fıkralar(Kadınlara Karşı Zafer)

Komik Fıkralar(KADINLARA KARŞI ZAFER)

Adam kitabevinden içeri girdi, tezgahta duran gence sordu: - Sizde "Kadınlara Karşı Zafer Kazanan Erkek" romanı var mı? Tezgahtar eliyle az ötesini işaret etti: - Var efendim, orada masal kitapları bölümünde bulabilirsiniz. -ALINTI- Komik Fıkralar(KADINLARA KARŞI ZAFER) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating cheaters caught my husband cheated why men cheat why do men cheat husband cheatedDevamını Oku »

Komik Fıkralar

Komik Fıkralar

HERKESİ TANIYAN KADIN Bir mahkeme salonu düsünün... Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çagırırlar.. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... - "Bayan Jones.. Beni tanIyor musunuz?" Yaşlı teyze cevap verir: - "Ah evet Bay Williams sizi çocukLugunuzdan beri tanIyorum.. siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir bas belasıydınız.. sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komsunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediginiz insanların arkasından konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız..." Davalının avukatı basta olmak üzere bütün salon sok oLur.. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar: - "Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz?" Kadın yine cevaplar: - "Elbette tanıyorum.. çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor.." Yine herkes şokt...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( İnat )

Fıkralar ve Hikayeler (  İNAT  )

İNAT Üç inatçı yarışmaya girmiş. Yanşmacı hakem, önce inatçıların secerelerini sormuş. Yani ana adı, baba adı, doğum yeri, tarihi, evli mi?, bekar mı? kaç çocugu var... Sonra yarışmaya geçmiş. Birinciye; - Sen anlat bakalım? Birinci; . Bir gün çok aşırı sağanak yağmurda evime 5 km olan iş yerimden çıktım. Sırılsıklam ıslanarak eve geldinı, kapıyı aralıklı 3-5 defa çaldım. Karım yağmurda üşenip kapıya kadar gelmedi. "Kim o, kimsin?" diye yukarıdan seslendi. Ben de kapıya gelip beni karşılamadığına kızıp inadımdan kapıda sabaha kadar sağanak yağmurda bekledim. İkinciye sormuşlar; -Bu da bir inat mı? Demiş. Benim bir gün dişim ağrıyarak dişçiye gittim. Dişçi hangi dişin agrıyor” diye defalarca sordu, inadımdan cevap verip göstermedim. Dişçide 32 dişimi birden çekti…der. Üçüncüye sormuşlar: -Bunlarda inat mı? demiş. Ben evlendim zifaf gecesi karıma kızdım ve küstüm. 23 sene konuşmam ve aynı odada yatmam deyince, hakem; -Peki bu dört çocuk nereden, nasıl oldu? Diye sorar. -Valla ...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Zanaatkar )

Fıkralar ve Hikayeler ( ZANAATKAR )

ZANAATKAR Bursa Ulucami inşaatı başladıktan sonra inşaatın hızı yavaşlamaya başlar. Padişah sorar, "inşaat niye gecikiyor diye. Yetkililer, çeşitli bahaneler bulup padişahı İkna ederler. Aradan belli bir süre daha geçtikten sonra padişaha haber gelir, işçiler kazan kaldırdı, biz artık baş ustanın 100 akçe aldığı yerae 5 akçe çalışmayız, maaşımıza zam isteriz. Bunun üzerine padişah yanına vezırini ve mimar başına alıp Bursa'ya gelir. Işçileri bir araya toplayıp sepette bulunun yumurtaları üst üste dizecek, birinin ortaya Çıkmasını ister. Işçilerin aralarında seçtikleri kişi gelir. Bir yumurtaları üst üste dizemez. Bunun üzerine padisah 100 akçe verdiği baş ustayı çağınr ve yumurtalan dizmesini , Baş usta nemen emrinde çalışanlara iyi bir harç yapmalarını malzemenin oranının nasıl ayarlanacağını tarif eder ve başlar yumurtaları üst üste koymaya. Son yumurtayı da koyduktan sonra; - Emret padişahını sepeti yumurta daha dizeyim. - Padişah orada bulunanlara; - Ben bu ustanın, gücüne değil, ...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Kuma )

Fıkralar ve Hikayeler (  KUMA )

KUMA Muşlu Hasan efendinin Top adında bir karısı varmış. Bir hanımla y'etinmeyen Hasan efendi eve Hop adında bir kuma getirmiş. Iki hanım aynı evde birbiriyle geçinemeyince hasan efendi kuma Hop'a evin birkaç bina ötesinden bir ev tutmuş ve Hop'u oraya taşımış. Hasan efendi sıralı olarak bir akşam Top'a, bir akşam Hop'a gider yatarmış. Bir akşam işinden evine geç dönen Hasan efendi karanlık iki evin arasındaki yolda tamir için açık olan derin foseptik çukuruna düşmüş ve çıkamamış. Sabaha kadar beklemiş, beklerken de kendi kendine; "Şimdi Top zanneder ki Hasan efendi Hop'da, Hop zanneder ki Hasan efendi top'da. Halbuki Hasan efendi gırtlağına kadar bokta!" Fıkralar ve Hikayeler ( KUMA ) cheater my husband cheated go how to tell if wife has cheated women who want to cheat marr...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık