Fıkralar

Komik Fıkralar - Ekip Çalişmasi

 KOMİK FIKRALAR - EKİP ÇALİŞMASİ

KOMİK FIKRALAR - EKİP ÇALİŞMASİ … Temel belediyede işçidir. İşi de ağaç dikmektir. Belediyede işler yoğundur. Çünkü İstanbul'da 100 000 ağaç kampanyası başlamıştır. Yine bir gün parkta çalışmaktadırlar. Biri çukur açmakta diğeri çukuru doldurmaktadır. Etrafındakilerin şaşkın bakışları altında bu eylem devam etmektedir. Etrafta ki l erden biri artık dayanamaz ve sorar: - Ya Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz? Biriniz çukur açıyor, diğeriniz kapatıyor. Olaya el koyan Temel: - izah edeyim güzel kardeşim: Biz üç kişilik bir fidan dikme ekibiyiz. Fidanı çukura ko- yan arkadaş bugün izinli de... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇL...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Sulu Çocuk

KOMİK FIKRALAR - SULU ÇOCUK

KOMİK FIKRALAR - SULU ÇOCUK … Temel tatil hatıralarım anlatmaya başlar. Bu yaz Antalya'ya gittik. Her şey iyi idi. Fakat bir tane sıkıntımız vardı. Benim oğlumu ikinci günden sonra bir daha havuza almadılar. Etrafındaki dostları hemen sordular: - Çocuğu niye almadılar ki? Temel: - Bizim çocuk havuza çiş yapmış, dedi. Dostları: - Aman, bu çocuk, yapabilir. Bunda çocuğu cezalandıracak ne var? Temel olayın ince noktasını saklamıştı: - Ama tramplenden yaptı. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Benim Sırt Çantamla Atladı

 KOMİK FIKRALAR -  BENİM SIRT ÇANTAMLA ATLADI

KOMİK FIKRALAR - BENİM SIRT ÇANTAMLA ATLADI … Uçakta beş kişi varmış. Pilot, Michael Jordan, Bili Gates, Dalai Lama ve her zamanki gibi bizim Temel. Ol- dukça yüksek bir irtifadayken, uçağın motorları birden- bire durmuş. Dolayısıyla hızla düşmeye başlamış. Pilot büyük bir telaşla yolcuların yanma gelmiş: - Beyler, biraz sonra yere çakılacağız ve sadece dört tane paraşütümüz var. Biri bende... deyip paraşütü ile uçaktan atlamış. Michael Jordan hemen ayağa fırlayarak: - Beyler; biliyorsunuz ben dünyanın en büyük sporcu- suyum ve dünyanın benim gibi insanlara ihtiyacı var, demiş ve bir paraşüt kapıp uçaktan atlamış. Derken, Bili Gates de hemen ayağa fırlamış: - Beyler; biliyorsunuz ben de dünyanın en zeki ada- mıyım ve dünyanın benim gibi zeki insanlara ihtiyacı var, demiş ve o da paraşütlerden birini kapıp atlamış. Dalai Lama ve Temel birbirlerine bakmışlar. Dalai Lama: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Şimdi Geldim

 KOMİK FIKRALAR -  ŞİMDİ GELDİM

KOMİK FIKRALAR - ŞİMDİ GELDİM … Temel, bir binanın altıncı katından düşer. Kemiklerinin büyük bir kısmı kırılmıştır. Tabiî etrafına bir kalabalık toplanır. Yoldan geçen bir teyze kalabalığı yarar ve yaralı Temel'in üzerine eğilip sorar: - Ne oldu evladım? Temel zorlukla konuşur: - Teyze vallahi bilmiyorum. Ben de şimdi geldim! (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: cemalkon...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Ben De Oruç Tutacak Mıyım

KOMİK FIKRALAR -  BEN DE ORUÇ TUTACAK MIYIM

KOMİK FIKRALAR - BEN DE ORUÇ TUTACAK MIYIM … Ramazan ayında imam yanlışlıkla ezanı biraz erken okumuştu. işte ne oldu ise o zaman oldu. insanların bir hayli kafaları karıştı. Müftülüğe bir sürü insan müracaatta bulunup orucun durumunu sormaya başladılar. Müftülük o gün için bütün Rizelilerin bir gün daha oruç tutması gerektiğin! açıklamış. Bu açıklama insanları tatmin etmemiş. Müftülüğü Almanya'dan arayan bir Rizeli vatandaş olaydan yeni haberi olduğunu söylemiş ve, - Benim de bir gün oruç tutmam gerekiyor mu diye sormuş. Rize'de ikamet eden bir vatandaş ise, - Yanlışı yapan imam, bir gün fazla orucu o tutmalı demiş. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ K...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık