İzmir Reiki Eğitimi

İzmir Reiki Eğitimi

Bir Reiki Master aracılığı ile isteyen herkes tarafından öğrenilebilen kullanılması çok kolay ve bir o kadar da güçlü bir tekniktir. Reiki, bir Reiki Master`ının öğrencisine Reiki`yi kullanma yeteneğini transfer etmesi aracılığıyla (el vermesiyle) olur. Eğitime katılan kişi enerjiyi, enerjinin çalışma yöntemini ve Reiki ile ilgili teorik bilgiyi öğrenir elverme inisiyasyon (uyumlanma) seansı sonrasında Reiki enerjisine kanal olup Reiki enerjisini kullanmaya başlar. Reiki, kanal olunduktan sonra enerjinin ellerden geçerek aktarılması yoluyla kullanılır. Enerji aktarımı esnasında uygulama yapılan bireye, o kişiden de uygulama yapan kişiye herhangi bir sorun geçmez. Reiki uygulaması yapılırken konsantrasyon gerekmez. Reiki için inanmak ön koşul değildir. Siz inanmasanız bile o çalışır ve size şifa verir. Reiki bir kez elde edilip hayat boyunca kullanılır. Kullanmazsanız dahi Reiki’yi kaybetmezsiniz. Reiki`yi öğrenmenin ve kullanmanın, bireyin eğitim, kişisel zeka ve ruhsal düzeyi ile ya da inancıyla ilgisi yoktur.

Reikiyi düzenli olarak kullanmanın bir çok faydası vardır. Bunlardan bazıları şunlardır;

Kronik hastalıklarınızın tedavisinde daha pozitif hissetmenize yardım ederek, tibbi tedavinize destek olur.

Bünyenizin daha güçlü olmasına yardım eder.

Stresli zamanlarınızda sizi rahatlatır ve sakinleştirir.

Korku duygusunu yenmenize yardım eder.

Kafanız karışık olduğunda düşüncelerinizi netleştirmenizi sağlar.

Düşüncelerinizi doğru noktaya yönlendirmenize yardım eder.

Vücudunuzu toksinlerden arınmasına yardım eder.

Duygusal sorunlarınızı çözmenize yardım eder.

Sezgisel yeteneklerinizi ve farkındalığınızı arttırır.

Kötü alışkanlıklarınızdan ve size zarar veren tutumlarınızdan vazgeçmenize yardım eder.

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sakin ve daha yapıcı olmanıza yardım eder.


Reiki uygulamaları dünya çapında bazı hastaneler içerisinde yavaş yavaş uygulama alanı bulmaya başlamıştır. Japonya, Amerika ve Avrupa`nın bazı bölgelerinde aktif olarak faaliyet gösteren Reiki klinikleri bulunmaktadır. İngiltere`deki "National Health Service (NHS)" (Ulusal Sağlık Hizmetleri) kurumu, "Complementary Alternative Medicine (CAM)" (Tamamlayıcı Alternatif Tıp) programının bir parçası olarak Reiki uygulamalarına ve benzeri CAM terapilerine gündüz hasta bakım programlarında yer vermektedir. Reiki Türkiye`de de son yıllar içerisinde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.
 
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık