Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Oturma Odasi Ve Yemek Odasi )

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( OTURMA ODASİ VE YEMEK ODASİ )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, OTURMA ODASİ VE YEMEK ODASİ Evdeki olumlu feng shui için en önemli üç yerden biri de. oturma odasıdır. Oturma odanızın düzenleme ve dekorasyonu arkadaşlıktan, aile ilişkilerinden, başarı ve bolluğa kadar yaşamınızın birçok önemli veçhesini etkileyecektir. Oturma odası, evinizdeki en canlı ve genel yerdir. Onun görüntüsü ve verdiği duygu konuklarınıza siz ve aileniz hakkında birçok şey söyleyecektir. Mobilya, halı ve genel dekor sizin sosyal yaşamınız ya da mali durumunuz hakkında bir şeyler söylerken, odanın ortamı (ambiyansı) dünyaya sizin kişiliğiniz hakkında bir şeyler söyleyecektir. Mobilya seçiminiz ve onları gruplandırma biçiminiz sizin rahat, eğlenceyi-seven mi, yoksa biçimci bir kişi mi olduğunuzu gösterebilir; bu seçim, çok gelenek...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Güçlendirici Şeyler)

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Güçlendirici Şeyler)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Güçlendirici Şeyler Yatak odanızı düzenleyip dekore etmeden önce, l. Bölüm'de ana hatlarıyla belirttiğiniz arzu ve amaçlarınızı yeniden gözden geçirin. Sizin ya da ailenizin diğer üyelerinin ya- tak odalarına yerleştireceğiniz bazı güçlendirici şeyler bu kişisel isteklere erişmenize yardımcı olabilir. Bir çocuğun ya da öğrencinin yatak odasının kuzeydoğu köşesini güçlendirmek, onun okuldaki başarısını artırabilir. Yeşil-mavi kuzeydoğuya tekabül eden renktir; yani, odayı çok parlak olmayan bir türkuaz rengine boyayabilirsiniz. Ana renkler bir çocuğun odası için iyidirler, ama eğer bu çocuk aşın aktif (hiperaktif) olma eğilimindeyse ya da uyumakta zorlanıyorsa, o zaman yatıştırıcı pastel tonlar daha uygun olur. Bu odayı kuzeydoğu yönüne tekabü...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Düzeltmeler)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Düzeltmeler)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Düzeltmeler Tabii, yukarıdaki tavsiyeler birçok kişiyi umutsuzluğa düşürebilir; çünkü birçok yatak odasında, bırakın onları doğru biçimde yerleştirmeyi, yatak ile giysi dolabım sığdırmak bile ustalık ister! Ancak, bereket versin ki, kötü feng shui'yi "düzeltmekle" kalmayıp, ayrıca yatak odasını arzu ve amaçlarınıza erişmenizi sağlayacak şekilde güçlendirecek birçok yol vardır. Eğer yatağınızın uçunun oda kapısıyla aynı hizada ya da kapının yolu üzerinde olmasını engelleyemiyorsanız, sha "yi dağıtmak ve ters etkilerim azaltmak için yatak ile kapı arasına, tavana bir kristal küre ya da rüzgar çanı asın. Eğer yer varsa, kapı ile yatak arasındaki direkt yolu kesmek için ortaya katlanan bir paravana da yerleştirebilirsiniz. Eğ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Karışıklık Ve Elektronik Donanım)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Karışıklık VE Elektronik Donanım)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Karışıklık VE Elektronik Donanım Yatak odasını kutular, fazla eşya ya da kitap yığınları için bir depo gibi kullanmak, odada ve yatağınızın çevresinde chi'nin düzgün biçimde akışım engelleyecektir. Bu kesintili chi akışı sizin kendinizi diken üstünde hissetmenize neden olup uyku düzeniniz! bozabilir. Yatağınızın altına eski eşya doldurmak chi'nin orada durgunlaşmasına yol açacaktır. Yatak, sağlığın ve evlilikte uyumun temelim oluşturduğundan, durgun chi üzerinde uyumak yaşamınızın bu alanlarmda sorunlara neden olabilir. Üstat Govert, televizyon, radyo, teyp ya da bilgisayar gibi elektronik donanımı yatak odasında bulundurmamamız konusunda bizi uyarmaktadır. Bu aletlerin elektromanyetik alanı, yatağınızı kuzey-güney yönünde yerleştirmenizden...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Yatak Odanızın Evdeki Yeri)

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Yatak Odanızın Evdeki Yeri)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Yatak Odanızın Evdeki Yeri Evinizin güneybatı bölgesi ebeveyn yatak odası için ideal yerdir. Çünkü bu yön evliliği, eşleri ve birliktelikleri yönetir. Eğer mümkünse, yatak odanız sokağın ve aile faaliyetlerinin gürültüsünden uzakta, evin arka kısmında bulunmalıdır. Bir çocuğun ya da öğrencinin yatak odasının evin kuzeydoğu köşesinde bulunması onun okuldaki başarısına çok yardımcı olacaktır, çünkü bu pusula yönü bilgi ve akademik başarıyı yönetir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANI...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık