Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Ocak )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Ocak )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Ocak Ocağın uygun yerleştirilişi tüm evinizin feng shui'si için önemlidir. Ocak, siz yemek pişirirken sırtınız direkt kapıya dönük olmayacak şekilde yerleştirilmelidir, böylece aniden mutfağa giren biri sizi şaşırtmayacaktır. Eğer yemek pişiren kişi ocak basında şaşırırsa aklı karışabilir, sonuçta yemeği daha baştan savma yapabilir ve bunun sıkıntısın! da aile çeker. Eğer ocağınız, yemek pişirirken sırtınızı kapıya dönmenizi gerektirecek şekilde yerleştirilmişse, gaz memelerinin üstüne bir ayna yerleştirin. Bu sizin kapıdan giren bir kişi tarafından şaşırtılmanızı önleyeceği gibi, işinizde şans ve kısmet de getirebilir. Gaz memeleri, bir anda ateşe ulaşabilmeleri ve ev balkının yemeğinin hazırlanmasındaki önemli işlevleriyle, ailenin iş ve ti...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Mutfak Ve Banyo )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Mutfak VE Banyo )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Mutfak VE Banyo Güney Çin dilinde "yemek" anlamına gelen ts'ai sözcüğü, "zenginlik" anlamına gelen sözcükle eşseslidir. Bu da size, Çin kültüründe mutfağın önemi hakkında bir şeyler söyleyebilir. Cömertçe doldurulmuş bir buzdolabı ve kiler ailenin zenginliğim simgeler; ve mutfak beslenmenin kaynağı olduğundan, bol yiyecek mevcudu da ailenin sağlık, mutluluk ve genel esenliğin! simgeler. Feng shui uzmanı Kathryn Metz, mutfakta iyi feng shui 'nin, alıçının temel beslenmeye ek olarak kuvvet ve sevgi sunan yemekler pişirmesin! mümkün kıldığına ikna olmuştur: "Yemek sevgiyle yapıldığı zaman, bu sevgiyi gün boyunca birlikte taşırsınız. O yaptığınız her şeyi etkiler." insanların partilerde mutfakta toplanmaları bir rastlantı deği...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanız Ve İş Yeriniz )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanız VE İş Yeriniz )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Çalışma Odanız VE İş Yeriniz Nasıl, evinizin feng shui'si sağlığınızı, mutluluğunuzu ve zenginliğinizi etkileyebiliyorsa, çalışma odanızdaki ya da iş yerinizdeki uygun feng shui de sizin konsantrasyonunuzu, yaratıcılığınızı ve zihinsel yeteneklerinizi etkileyecektir, îşte bu yüzden, iş yerinin yerleşim düzeni ve masanızın konumu sizin akademik, mesleki ya da ticari başarılarınızı doğrudan etkiler. Evdeki çalışma odanızı, ister bir işi idare etmek, ister faturaları ödemek, isterse okuyup araştırma yapmak için kullanıyor olun, bu odadayken berrak bir biçimde düşünebilmeniz, konsantre olabilmeniz gerekir. Masanızın konumu da dahil olmak üzere, bu yerin feng shui'si tüm sonuçları kuvvetle etkileyecektir: böylece siz başarılı olabilir ya da güçlü...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Yemek Odası )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Yemek Odası )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Yemek Odası Çinliler yemek yeme sanatım çok ciddiye alırlar. Onlar yemek yemenin bedeni olduğu gibi ruhu da doyurduğuna inanırlar. Bu yüzden, yemek odası, yemek yiyenlerin rahat olmalarım sağlayacak ve onların arasında uyum ve iyi duyguları artıracak biçimde düzenlenmelidir. Yemek odasındaki hiçbir şey hoş bir yemek yeme ve sohbet etme deneyimin! engellememelidir. Bu oda eşyayla tıka basa dolu olmamalıdır. Eğer mümkünse bu odada sadece yemek masası, sandalyeleri ve bir büfe bulunmalıdır ki böylece odada bulunanların dikkati sadece yemek ve sohbet üzerinde olsun. Masa ve sandalyeler, oturanların saatler boyunca yemek ve sohbetle oyalanmalarına izin verecek biçimde çok rahat olmalıdır. Manzara resimleri gibi resimler yemek odası için uygundur, ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Işıklandırma )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Işıklandırma )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Işıklandırma îyi aydınlatılmış bir oda genelde iyi chi'ye sahiptir, ama ışıklandırmayı çekici bir biçimde kullanmanız gerekir. • Sert tepe lambaları odada oturan aile üyeleri ve konuklar üzerinde ezici-sıkıcı bir etki yapabilir. • Sıcak, samimi bir ışık yaratan masa lambaları odada oturanları rahatlatıp gevşetecek ve iyi duygular yaratacaktır. • Yer lambaları çeşitli biçimlerde kullanılabilir. Onlar karanlık bir köşeyi aydınlatabilir, alt seviyede bulunan bir odayı yükseltmek için yukarı dönük bir biçimde yerleştirilebilir ya da zenginlik köşesinde chi akışım harekete geçirebilirler. Böylesine genele açık bir yer olduğundan, oturma odası yang bir odadır. Bu yang nitelik, bir aile ve konuk kabul etme yeri için ide...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık