Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Depolama )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Depolama )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Depolama Kitaplıklar herhangi bir çalışma ya da iş yeri için doğal ve kullanışlı eklentilerdir. Ancak onları, siz çalışırken keskin köşeleri size zehirli oklar fırlatmayacak şekilde düzenlemelisiniz. Bir köşe oluşturmak üzere bir araya gelen düz yüzeyler enerjiyi çok hızlı bir biçimde taşırlar; onu, tehdit edici oklar oluşturan sha'ya dönüştürürler. Açık raflar yerine kapalı kitaplıklar kullanarak bu tehlikeli durumu önleyebilirsiniz. Kapalı dolaplar ve raflar böyle keskin köşe oluşumlarını önleyecek ve odadaki dikkat dağıtıcı karışıklığı azaltacaktır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Işıklandırma )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Işıklandırma )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Işıklandırma îyi ışıklandırma bir iş yeri için, hem o yeri aydınlatma hem de iyi feng shui yaratma açısından önemlidir. Parlak ışıklar sağlıklı, akıcı chi oluşturmaya yardımcı olurlar. Öte yandan, göz kamaştırıcı parlaklıkta bir güneş ışığı dikkatinizi dağıtır ve kötü chi (sha) yaratır. Bu aşırı parlak ışığın yüzünüze vurmamasına özellikle dikkat edin. îdeal olarak, pencereler masanızın yan tarafında bulunmalıdır. Eğer otururken bu ışığın görüş açınıza girmesin! engelleyemiyorsanız, bu ışıktan kaynaklanan sha'yı dağıtmak ve iyi chi yaratmak için pencereye çok-fasetalı bir kristal asın. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Îş Yeri Donanımı )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Îş Yeri Donanımı )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Îş Yeri Donanımı Bilgisayarlar, telefonlar, faks makineleri ve dosya dolapları en uygun bölgeye yerleştirilmelidir. Metal donanım için batı duvarı uygundur, çünkü bu yönün ana-unsuru metaldir. Ancak, kendi gereksinimleriniz doğrultusunda değişik seçenekleri de uygulayabilirsiniz. Örneğin, iç mimar Annie Keliy ofis donanımı için iş yerinin güneydoğu, yani zenginlik köşesini seçmiştir. O, bu köşeye faks makinesinin yanı sıra fazladan bir ışık ve bir de bitki koymuştur. Ve "Şimdiye kadar her şey yolunda gitti," demektedir. Siz de bu tip aletleri yerleştirmeden önce hedeflerinizi gözden geçirin. Bu hedef zenginlik, ün ya da bilgi mi, bunu saptadıktan sonra odayı ona göre düzenleyin. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLA...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanızın Konumu )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanızın Konumu )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Çalışma Odanızın Konumu Evinizdeki ya da iş yerinizdeki çalışma odanız için en iyi yer, bu odayı nasıl kullanmayı planladığınıza bağlıdır. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız ya da hayatınızı evinizde çalışarak kazanıyorsanız, güneye, yani ün, kısmet ve serveti yöneten yöne bakan bir çalışma yeri size iyi bir itibar ve başarı getirecektir. Eğer burası sizin araştırma yaptığınız bir yer ya da bir öğrencinin odasıysa, en iyi sonuçlar kuzeydoğu yönünden gelecektir, çünkü bu yön bilgiyi ve okulda başarıyı yönetir. Eğer çalışma odanız uygun yöne bakmıyorsa ve değiştirmek elinizde değilse, hala bazı iyi seçeneklere sahipsiniz. Eğer mümkünse, çalışma masanızı odanın güney ya da kuzeydoğu köşesine yerleştirin. O alanı uygun renkle güçlendirin -güney için ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( İş Yeriniz İçin Tavsiyeler )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( İş Yeriniz İçin Tavsiyeler )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, İş Yeriniz İçin Tavsiyeler • Herhangi bir işin genel başarısını belirleyen en önemli etken, yöneticinin ya da patronun odasının yeridir. Bu önemli oda için en uygun yer, sokak kapısından en uzak yerdir. Telaş ve koşuşmadan uzakta, yönetici, büyük tabloyu görecek ve zihni günlük işlerin önemsiz ayrıntılarına çekilmeyecektir. Bu uzaklık ayrıca ona, sokaktan gelen gürültünün baskısıyla aceleyle verebileceği kararları düşünecek zaman da sağlayacaktır. Bu konumun sağlayacağı perspektif ve sükunetle, yönetici, işin işleyişi üzerinde azami kontrole ve iyi konsantre olma ve karar verme yeteneğine de sahip olacaktır. Bu durumda, onun otoritesine saygı gösterilecektir. • Patronun ya da yöneticinin çalışma masası odanın kapışma çok yakın olmamalıdır, a...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık