Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik) Gelecek Görüşmeleriniz )

 Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik) Gelecek Görüşmeleriniz )

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebeliğin(Hamilelik) Gelecek Görüşmeleriniz

ilk doğum öncesi görüşmenizden sonra, müteakip görüşmeleriniz genelde daha kısa olacaktır. Görüşme süresi genel olarak durumunuzun nasıl olduğuna, bebeğinizin gelişiminin gözlemlenmesine ve varsa sorularınızın cevaplanmasına ayrılacaktır. Şayet geçmişte sezeryanla bir doğum yapmışsanız, geçmişiniz ve kayıtlarınız incelenecek normal vajen yoluyla doğum yapıp yapamayacağınız araştırılacaktır.

Siz ve sağlık bakım ekibiniz, risk faktörünüze bağlı olarak görüşme zamanlarınızı ayarlamanız gerekir. Sağlık ya da doğumla ilgili sorunları olan bir kadın daha fazla görüşme ihtiyacı duyacakken riski olmayanlar daha az ihtiyaç duyacaklardır. Aşağıdaki gibi bir görüşme takvimi takip edilebilir.

îlk görüşmeden 28. haftaya kadar..............................4 haftada l

28. haftadan 36. haftaya kadar ..................................2 haftada l

36. haftadan doğuma kadar ..........................................haftada l

Eğer bir probleminiz varsa ya da problem gelişme potansiyeli söd konusuysa daha sık görüşmelisiniz. Bu görüşmeler sırasında kilotartılacak, tansiyonunuz ölçülecek ve idrar tahliliniz yapılacaktır. Fwwş,öşqiöşqitusun pozisyonunu ve büyümesini değerlendirmek için karın çevreni ölçülecektir. Fetüsün kalp atışları da dinlenecektir. Laboratuvar testleri ve pelvik muayene her kontrolde yapılmayabilir.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )

why do men cheat how to cheat on husband My husband cheated on me
women who love to cheat online read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık