Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Çöküntü Ve Kırışıklıkların Giderilmesi İçin Civanperçemi Maskesi

Güzellik Reçeteleri - ÇÖKÜNTÜ VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN CİVANPERÇEMİ MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - ÇÖKÜNTÜ VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN CİVANPERÇEMİ MASKESİ * Civanperçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Süzülen sudan bir fincan soğutulmaya verilir. Elde edilen posa ezildikten sonra, yanm fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır. Hazırlanan kanşıma soğutulan bir fincan civanperçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu ekilerek yoğrulur. Yüzdeki çöküntüye kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civanperçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: <...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Faydaları Çok Yönlü Erguvanlı Maske

Güzellik Reçeteleri - FAYDALARI ÇOK YÖNLÜ ERGUVANLI MASKE

Güzellik Reçeteleri - FAYDALARI ÇOK YÖNLÜ ERGUVANLI MASKE * Uç tutam erguvan kökü ve kabuğu havanda dövülerek ezildikten sonra yağmur suyunda pişirilir. Suyu çekildikten sonra ateşten alınır. Elde edilen kanşıma bir fincan limon suyu, yarım fincan ekşimiş süt ve bir çorba kaşığı gül yağı ilave edilir. Krem kıvamına gelinceye kadar kanştirılır. Erguvanlı maskenin etkin yararı vardır. Hazırlanan bu güzellik kremi şampuan olarak kullanıldığında da saçlara parlaklık ve canlılık sağladığı görülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 02...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Güzellik Ve Tazelik İçin Besbase Maskesi

Güzellik Reçeteleri - GÜZELLİK VE TAZELİK İÇİN BESBASE MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - GÜZELLİK VE TAZELİK İÇİN BESBASE MASKESİ * Besbase kabuğu, dövülüp ezildikten sonra suda pişirilir. Sıkılarak elde edilen posaya iki tutam kıyılmış taze maydanoz, bir çorba kaşığı domates salçası, yarım fincan badem yağı ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan bu kanşıma bir miktar su ilave edilerek suyu çekilinceye kadar ateşte tutulur. Elde edilen posaya iki kaşık kaymak ilave edilerek krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. YÜZ ve boyun kısmına maske olarak uygulanan besbase maskesini, cilde güzellik ve tazelik sağlamakta etkin yararı vardır. Bu maske yüze sürüldükten sonra yirmi dakika bekletilip, yüz yıkanmalıdır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kırışık Ve Sivilceler İçin Lavantalı Maske

Güzellik Reçeteleri - KIRIŞIK VE SİVİLCELER İÇİN LAVANTALI MASKE

Güzellik Reçeteleri - KIRIŞIK VE SİVİLCELER İÇİN LAVANTALI MASKE * İki avuç lavanta çiçeği, bir bardak portakal suyu ile birlikte ısıtılır. Ateşten indirilen karışım, kabuğu soyularak hazırlanan bir dilim salatalık ile birlikte ezilir. Hazırlanan karışıma iki kaşık kaymak ve bir yumurta sarışı ilave edilir. Mısır unu ilavesi ile iyice çırpılarak krem kıvamına getirildikten sonra iki saat kadar buzdolabında dinlendirilir. Elde edilen lavanta kremi, yüzdeki kırışık ve sivilceleri yok etmek için maske olarak yüz kısmına uygulanır. Lavantalı maske kürüne en az üç hafta devam edilmelidir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kırışıklıklar İçin Sümbül Maskesi

Güzellik Reçeteleri - KIRIŞIKLIKLAR İÇİN SÜMBÜL MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - KIRIŞIKLIKLAR İÇİN SÜMBÜL MASKESİ * İki avuç sümbül çiçeğinin üzerine kaynar su dökülerek bir gün bekletildikten sonra süzülür. Elde edilen bir bardak sümbül suyuna, yarım fincan zeytinyağı, bir çorba kaşığı limon suyu ve bir yumurta atilarak iyice çırpılır. Hazırlanan sıvıya burçak unu karıştirılarak krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Kırışıklıkları gidermede etkili olan sümbül kremi, yüz kısmına maske yapılarak uygulanır. Sümbül kremi, şampuan olarak kullanıldığında da kepekleri giderir. Saçların geç ağarmasını sağlar. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık