Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Lekeler Ve Kırışıklıkları Gidermek İçin Maske

Güzellik Reçeteleri - LEKELER VE KIRIŞIKLIKLARI GİDERMEK İÇİN MASKE

Güzellik Reçeteleri - LEKELER VE KIRIŞIKLIKLARI GİDERMEK İÇİN MASKE * Üç tutam akça ağaç yaprağı tütün gibi kıyılarak suda on dakika demlendikten sonra sıkılarak süzülür. Elde edilen posaya 1 avuç pirinç unu, yarım fincan badem yağı ve bir bardak gül suyu ilave edilerek krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Kırışıklıkları gidermede etkili olan akça ağaç kremi, yüz kısmına maske yapılarak uygulanır. Akça ağaç kremi, cilde parlak bir görünüm verirken, aynı zamanda yüzdeki lekelerin kaybolmasını da sağlar. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Mikroplar Ve Saçların Parlaklığı İçin Çam Filizli Maske

Güzellik Reçeteleri - MİKROPLAR VE SAÇLARIN PARLAKLIĞI İÇİN ÇAM FİLİZLİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - MİKROPLAR VE SAÇLARIN PARLAKLIĞI İÇİN ÇAM FİLİZLİ MASKE * İki avuç çam filizi, soyulmuş ve dilimlenmiş yarım patlıcan ile birlikte iki bardak saf suda kaynatılır ve suyu çekilinceye kadar pişirilir. Hazırlanan karışım ezilmiş bir diş sarımsak ilavesi ile iyice ezilerek lapa haline getirilir. Elde edilen lapaya iki çorba kaşığı kaymak katılır. Krem kıvamına gelinceye kadar menekşe yağı ilavesi ile yoğrulur. Tendeki mikropları arındırmada ve yüze canlı bir görünüm sağlamada çam filizi maskesinin etkin yararı vardır. Şampuan olarak kullanıldığında saçların canlı ve daha parlak görünmesinde de etkin yararı olduğu görülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Nemlendirme Ve Parlaklık İçin Gül Maskesi

Güzellik Reçeteleri - NEMLENDİRME VE PARLAKLIK İÇİN GÜL MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - NEMLENDİRME VE PARLAKLIK İÇİN GÜL MASKESİ * Üç avuç taze gül yaprağı beş dakika bir bardak saf suda pişirilerek ateşten indirilir. Dövülerek toz haline getirilen ıhlamur yaprağından bir çay kaşığı, taze kaymaktan bir çorba kaşığı ve süzme baldan bir tatlı kaşığı ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan sarışım krem kıvamına gelinceye kadar kestane unu ile birlikte yoğrulur. cildin parlak, nemli ve güzel olmasını sağlayan gül kremi yüze maske olarak ve tene sürülerek uygulanır. Gül güzellik yağı ve şampuan olarak kullanıldığında saçların ipek gibi parlak ve yumuşak olmasını sağlar. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DAN...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Parlaklık Sağlayan Bezelyeli Maske

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK SAĞLAYAN BEZELYELİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK SAĞLAYAN BEZELYELİ MASKE * İki su bardağı doluşu taze bezelye, havanda iyice dövülüp ezildikten sonra üzüm pekmezi ile birlikte karıştırılır. Hazırlanan bu karışım bir kaba konarak yarım litre saf suda kaynatılır ve suları çekilinceye kadar pişirilir. Hazırlanan kanşıma çırpılan yumurta akı ile yarım fincan ayçiçeği yağı ilave edilir. Çok cıvık olmarnası için bir miktar mısır unu ilave edilerek maske kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Ten dokusu üzerinde parlaklık sağlayan bezelyeli maske, yatmadan önce cilde uygulanır. Sabahleyin yüz ılık su ile yıkanıp, gül suyu ile de kompres yapıldıktan sonra yeni bir güne başlanır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: <...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Parlaklık İçin Ispanaklı Maske

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK İÇİN ISPANAKLI MASKE

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK İÇİN ISPANAKLI MASKE * Bir bardak ıspanak suyu, bir yumurta şansı, yarım fincan kavun suyu, bir çorba kaşığı bal ve bir avuç yulaf unu aynı kaba konarak macun kıvamına gelinceye kadar çırpılır. Hazırlanan karışım buzdolabında katılaştırıldıktan sonra gül suyu ile tekrar yoğrulur. Ten dokuları üzerinde parlaklık sağlayan ıspanaklı maskenin tene uygulanması ile etkin yararlar sağladığı görülür. Bu güzellik karışımı aynı zamanda şampuan olarak kullanıldığında saçlara parlaklık verir ve kepeklenmeyi önler. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık