Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Parlaklık İçin Kadife Çiçeği Maskesi

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK İÇİN KADİFE ÇİÇEĞİ MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK İÇİN KADİFE ÇİÇEĞİ MASKESİ * Bir fincan ekşimiş yoğurt, iki yumurta akı, bir fincan karanfil suyu, bir çorba kaşığı süzülmüş bal ile çırpılır. Çırpılan karışım, toz haline getirilen kadife çiçeği ile birlikte krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Yüz kısmına maske, vücudun diğer bölgelerine krem olarak uygulanan kadife çiçeği maskesi, cildin kırışıklıklarını gidermede, tene parlaklık vermede etkin yarar sağladığı görülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Parlaklık Ve Canlılık İçin Papatya Maskesi

Güzellik Reçeteleri -  PARLAKLIK VE CANLILIK İÇİN PAPATYA MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - PARLAKLIK VE CANLILIK İÇİN PAPATYA MASKESİ * İki avuç papatya, bir tutam ceviz içi ve badem havanda dövülerek ezilir. Bir adet yumurta akı, yarım fincan limon suyu ve çorba kaşığı süzme bal iyice çırpılır ve hazırlanan papatya ezmesi ile birlikte yoğrulduktan sonra krem kıvamına gelinceye kadar ateşte tutulur. Ten dokuları üzerinde parlaklık ve canlılık sağlayan papatya maskesi, uygulanan yüzde yarım saat bekletildikten sonra, badem yağı karışımı ılık su ile kompres yapılır. Papatya maskesi kürü en az on beş gün uygulanmalıdır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitle...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Siğil Ve Sivilcelerin Yok Edilmesi İçin Salatalık Maskesi

Güzellik Reçeteleri - SİĞİL VE SİVİLCELERİN YOK EDİLMESİ İÇİN SALATALIK MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - SİĞİL VE SİVİLCELERİN YOK EDİLMESİ İÇİN SALATALIK MASKESİ * Soyularak suyu çıkarılan salatalık suyuna, bir fincan limon suyu, bir çorba kaşığı badem yağı, bir adet çırpılmış yumurta akı ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan karışıma, maske kıvamına gelinceye kadar patates unu katılarak yoğrulur. Elde edilen bu krem, siğil ve sivilcelerin yok edilmesinde ve yüze canlılık kazandırılmasında maske yapılarak uygulanır. Bu güzellik maskesi tatbik edilen yüzeyde asgari yirmi dakika bekletilmelidir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak -...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Siyah Yağ Beneklerinin Giderilmesi İçin Hanımeli Maskesi

Güzellik Reçeteleri - SİYAH YAĞ BENEKLERİNİN GİDERİLMESİ İÇİN HANIMELİ MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - SİYAH YAĞ BENEKLERİNİN GİDERİLMESİ İÇİN HANIMELİ MASKESİ * İki avuç hanımeli çiçeği, bir tutam gelincik kurutularak toz haline gelinceye kadar ufalanır. Çırpılmış yumurta akı, bir çorba kaşığı sarımsak suyu, bir tatlı kaşığı domates suyu ilavesi ile yapılan karışım nebati yağ ile birlikte yoğrulur. Hazırlanan karışım bir kaba konarak kaynar su içinde macun kıvamına gelinceye ka- dar karıştırılarak pişirilir. Yüz kısmına yumuşak bir fırça ile sürüen hanımeli güzellik kremi, yüzdeki siyah yağ beneklerinin izalesinde etkin yarar sağlar. Bu küre en az on beş gün devam edilmelidir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞM...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Sivilcelerin Ve Kırışıklıkların Giderilmesi İçin Düğün Otu Maskesi

Güzellik Reçeteleri - SİVİLCELERİN VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN DÜĞÜN OTU MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - SİVİLCELERİN VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN DÜĞÜN OTU MASKESİ * İki tutam kurutulmuş düğün otu, bir tutam kabak çekirdeği ile dövülerek toz haline getirilir. Ezilen kavunla birlikte iyice karıştırılarak lapa yapılır. Elde edilen lapaya bir fincan domates suyu ve bir çorba kaşığı badem yağı ilave edilerek krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Yüze maske olarak uygulanan düğün otu güzellik maskesi, sivilcelerin ve kırışıklıkların giderilmesinde etkinlik sağlar. Düğün otu kremi, aynı zamanda şampuan olarak ta kullanılır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri N...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık