Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Mafsal Agrıları İçin Macun)

Güzellik Reçeteleri(MAFSAL AGRILARI İÇİN MACUN)

Üçer tutam ebegümeci ve gül yaprağı, iki tutam papatya, bir tutam öküzgözü otu, birer adet muz ve elma dövülerek ezilir. Hazırlanan karışım on beş dakika süre ile suda pişirilir. Süzülerek elde edilen posaya bir avuç mısır unu ilave edilerek bal ile yoğrulur. Hazırlanan macun papatya yağı ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Mafsal ağrılarına iyi gelen bu macundan sabah ve akşam birer çorba kaşığı yenir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(MAFSAL AGRILARI İÇİN MACUN) cheater link go my boyfriend cheated on me with a guy why married men have affairs read redirect website why do married men cheat women who love to...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kuvvet Veren Macun)

Güzellik Reçeteleri(KUVVET VEREN MACUN)

Bir avuç kuru üzüm, yarımşar avuç ceviz içi ve çam fıstığı, iki diş sarımsak yarım tutam tarçın, beş adet çekirdekleri ayıklanmış taze kayısı ve bir tutam kiraz çiçeği dövülerek ezilir. Hazırlanan karışım yarım saat süre ile suda pişirilerek süzülür. Süzülerek elde edilen posaya bakla unu ilave edilerek macun kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan macun kayısı suyu ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Günlük olarak bu macundan bir veya iki tatlı kaşığı yenir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KUVVET VEREN MACUN) all wife cheat women who like to cheat read here redirect click here buy viagra online canadian health married men cheat with men why do men che...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kasları Ve Sinirleri Güçlendiren Macun)

Güzellik Reçeteleri(KASLARI VE SİNİRLERİ GÜÇLENDİREN MACUN)

Bir avuç kuru üzüm, yarımşar avuç badem, fındık, fıstık ve ceviz içi, amberle birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karşım yirmi dakika süre ile suda pişirilerek süzülür. Süzülerek elde edilen posaya kıyılmış iki adet mantar ilave edilerek macun kıvamına gelinceye kadar bal ile yoğrulur. Hazırlanan macun gül suyu ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Kasları ve sinirleri güçlendiren bu macundan, günde üç çorba kaşığı alınır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KASLARI VE SİNİRLERİ GÜÇLENDİREN MACUN) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click why do men have affairs click sig...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kasları Güçlendirmek İçin Macun)

Güzellik Reçeteleri(KASLARI GÜÇLENDİRMEK İÇİN MACUN)

Üçer tutam hatmi çiçeği ve fesleğen tohumu, yarımşar avuç fındık ve ceviz içi, bir avuç kavun çekirdeği bir baş sarımsakla birlikte dövülerek ezilir. Fındık içi hariç diğerleri yirmi dakika süre ile suda pişirilerek süzülür. Elde edilen posaya macun kıvamına gelinceye kadar fındık içi ve incir pekmezi karıştırılarak bal ile yoğrulur. Hazırlanan macun bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Kasları güçlendirmek için, etkin yararlar sağlayan bu macundan, yatmadan önce bir veya iki çorba kaşığı yenir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KASLARI GÜÇLENDİRMEK İÇİN MACUN) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated wives cheat how married men cheat click here cheaters caught Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kanın Temizlenmesi İçin Macun)

Güzellik Reçeteleri(KANIN TEMİZLENMESİ İÇİN MACUN)

Üç tutam nevruz otu tohumu, ikişer tutam söğüt meyvesi ve ısırgan otu tohumu bir tutam kenger otu kökü, çekirdekleri çıkarılmış yarım avuç vişne ile birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karışım on beş dakika süre ile suda pişirilerek süzülür. Süzülerek elde edilen karışıma bir avuç bezelye unu ilave edilerek macun kıvamına gelinceye kadar bal ile yoğrulur. Hazırlanan macun gül suyu ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Vücuttaki kanın temizlenmesine yardımcı olan bu macundan yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yenir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KANIN TEMİZLENMESİ İÇİN MACUN) wives cheat husband cheated wife click here read here how to cheat with a married woman click why do men have affairs Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık