Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Nergıs Çayı)

Güzellik Reçeteleri(NERGIS ÇAYI)

Üç tutam nergis çiçeği, beş adet taze fasulye, meşe palamudu ile birlikte dövülerek hazırlanır. Hazırlanan karışıma bir bardak nar suyu ve bir tutam hatmi çiçeği suda on beş dakika kaynatılır. Hazırlanan çay şeker ile tatlandırılarak sabah kahvaltıdan sonra, akşam yatmadan önce bir bardak içilir. Şiddetli baş ağrılarında etkin yararları vardır. Aynı zamanda yürek çarpıntısına ve dalak tutukluğuna da oldukça fayda sağlar. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(NERGIS ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) all wife cheat website read here wives cheat husband cheated wife click here online Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Nane Çayları)

Güzellik Reçeteleri(NANE ÇAYLARI)

Taze nane yapraklarından çay yapmak için, 1 bardak kaynar suya 1/2 bardak doğranmış bitki koyun, kuru bitkiden bardak başına 1 ila 2 çay kaşığı kullanın. Bütün nane çaylarını, sadece 5 dakika demleyin. Değişik nane türlerinin her birinin tadı hafifçe farklıdır. Bütün nane çaylarının en yaygın olanı biber nanesidir. Bahçe nanesi daha hafiftir ve biber nanesinden daha fazla kokuludur. Elma naneleri, portakal veya bergamot nanesi, su nanesi ve tarla nanesi gibi yabani nanelerde çok uygun çaylar sağlarlar. Nane çayları hazma yardım eder ve çocuklar için uygundur. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(NANE ÇAYLARI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) online women who cheat on their husbands when your husband cheats dating for married Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Mürver Çayı)

Güzellik Reçeteleri(MÜRVER ÇAYI)

Üç tutam mürver kabuğu havanda dövülür. Bir tutam bostan karanfili, yarımşar tutam güz çiğdemi hır ve su sümbülü on dakika suda demlenir. Demlenen çay pekmez ile tatlandırılarak yemeklerden sonra bir bardak içilir. Prostat şişmesi ve sertleşmesini önlemekte, etkin yararları vardır. Her gün içilirse zihni açar ve göğüs darlığına da iyi gelir -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(MÜRVER ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) cheater my husband cheated go wives cheat how married men cheat click here online how many people cheat when your husband cheats

Güzellik Reçeteleri(Mercan Köşk Çayı)

Güzellik Reçeteleri(MERCAN KÖŞK ÇAYI)

Taze yapraklardan iyi bir çay hazırlanabilir. Sıcak veya buzlu servis yapılır. Nane yaprakları ona iyi bir katkı olur. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(MERCAN KÖŞK ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) viagra stimulis read website why do men have affairs redirect signs of a cheater abortion pill where to buy click here surgical abortion process...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Meneviş Çayı)

Güzellik Reçeteleri(MENEVİŞ ÇAYI)

Üç tutam meneviş meyvesi, badem ile birlikte ezilir. İki tutam narçiçeği, bir tutam atkuyruğu ve yarım tutam cersiye on beş dakika sıcak suda bekletilir. Demlenen çay şeker ile tatlandırılarak aç karnına bir bardak içilir. Kanı temizlemekte, idrar söktürmede, enerji vermede etkin yararları vardır. Her gün içilirse menopoz dönemini yaşayan kadınlara da yardımcı olur. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(MENEVİŞ ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) wives cheat online click here why do men have affairs redirect signs of a cheater how to cheat on husband find an affair si...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık