Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Papatya Yağı

Güzellik Reçeteleri - PAPATYA YAĞI

Güzellik Reçeteleri - PAPATYA YAĞI * Üç avuç doluşu papatya çiçeği, üç gün süre ile açık havada kurutulur. Kurutulan papatyalar, bir kavanoza konduktan sonra üzerlerine saf zeytinyağı ilave edilir ve kavanoz sıkıca kapatılır. Kırk gün süre ile güneş gören bir yerde bekletilen kavanoz, bu süre bitiminde kaynar su üzerinde pişirilip, içindeki karışım bir tülbentle süzülür, "Papatya Yağı, özellikle bebeklerin karın ağrılannda etkilidir. Bu yağdan ısıtılarak karına masaj ile uygulanır." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Dair...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Nane Yağı

Güzellik Reçeteleri - NANE YAĞI

Güzellik Reçeteleri - NANE YAĞI * Henüz çiçek açmamış naneler toplandıktan sonra ince ince ayılarak bir kavanoza konur. Bu işlemden sonra, içine saf zeytin yağı dökülerek doldurulan kavanozun ağzı sıkıca kapatılır. Altı hafta müddetle güneş altında bekletildikten sonra, kavanoz kaynar suda pişirilir ve içindeki karışım bir tülbentle süzülür. "Nane yağının kullanılması ile bünye sakinleşir ve yanık yaraları iyileştirdiği gibi tende yanık izleri de bırakmaz. Ayrıca soğuğun neden olduğu şişlikleri tedavi ederken kullanıldığında bir miktar gliserin ilave edilmelidir." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Lavanta Çiçeği Yağı

Güzellik Reçeteleri - LAVANTA ÇİÇEĞİ YAĞI

Güzellik Reçeteleri - LAVANTA ÇİÇEĞİ YAĞI * İki avuç kurutulmuş lavanta çiçekleri, ağzı kapanan bir kavanoza konur. Hazırlanan kavanoz, ağzına kadar saf zeytinyağı ile doldurularak kırk gün güneş gören bir yere asılarak bekletilir. Bekletilen kavanoz, kaynar su içinde bekletildikten sonra dinlendirilir. Hazırlanan karışım tülbentle sıkılarak lavanta yağı elde edilir. "Sinirleri kuvvetlendirir ve sinir ağrılarım gidermede etkin yararlar sağlar. Ayrıca, gözler yumulduktan sonra, bu yağ ile kompleks yapıldığında gözler kuvvetlenir ve zihinde rahatlar." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Lakva Yağı

Güzellik Reçeteleri - LAKVA YAĞI

Güzellik Reçeteleri - LAKVA YAĞI * Bir avuç çemen, çörek otu ve susam kavrularak dövülür. Dövülerek elenen karışım, zeytinyağı ile karıştırılır ve yoğrulur. Yoğrularak hazırlanan karışım, ağzı açık bir kapta kaynatilarak suyu çekilinceye kadar pişirilir. Pişirilen karışım soğutulduktan sonra ince bir tülbentle sıkılarak lakva yağı elde edilirken, aynı zamanda tortuyu dibe indirmek içinde bir kaç badem, yağın içine atılır. "Bu yağın, kulak ağrılarına ve adale ağrılarının tedavisinde etkin yararı vardır." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzm...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Koyunkıran Otu Yağı

Güzellik Reçeteleri - KOYUNKIRAN OTU YAĞI

Güzellik Reçeteleri - KOYUNKIRAN OTU YAĞI * Üç avuç doluşu açılmamış koyun kıran çiçeği, ezilerek ükavanoza konduktan sonra üzerine saf zeytinyağı dökülür ve kavanozun ağzı sıkıca kapatılır. Kapatılan kavanoz iki hafta güneşte bekletildikten sonra kaynar su içinde pişirilerek süzülür. "Elde edilen koyun kıran otu yağı, sıcak olarak uzuvlara sürülmesi halinde romatizma, sırt ve bel kemiği ağrılarım gidermede etkin yararlar sağlar. Koyun kıran Otu Yağı, bir beze yedirildikten son|ra makada konulursa basur ağrılarım ve makat kaşıntılarını giderir." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehi...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık