Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(hamileliğin) Teşhisi)

 Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(hamileliğin) Teşhisi)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebeliğin Teşhisi

Adet kesilmesinden sonra gebelik olup olmadığı tesbit edilebilir. Erken gebelik döneminde, gelişen plasenta tarafından yapılan hCG (humman chorionic gonadotropin = insan koryon ganadotipini), annenin kanında ve idrarında bulunmaktadır. Doktorunuza ya da herhangi bir klinikte test yaptırabilirsiniz. Ya da temin edeceğiniz gebelik test cihazlarıyla kendiniz test yapabilirsiniz.

Evde kullanılan gebelik test cihazlarının çoğunu reçetesiz şekilde temin edebilirsiniz. Eğer vücudunuzda yeterince hCG varsa, test cihazlarında bulunan kimyasal maddeler idrarınızdaki hCG ile reaksiyona girecektir. Testler hCG'nin varlığım farklı yollarla gösterirler. Bazıları sıvı içerisinde bir halka oluştururken bazıları renk değiştiririrler. Eğer usulüne uygun kullanılmazlarsa çok kolay yanlış sonuçlara ulaşılabilir. Bundan dolayı cihazlardaki bütün kurallara dikkatle uyulması çok önemlidir. Eğer cihaz gebe olduğunuzu gösteriyorsa, doğum öncesi bakım planlarınızı yapmalısınız.

Evde yapılan gebelik testleri büyük ölçüde doğru olmalanna karşın 100 % değildirler. Yalancı negatif (gebe olduğunuz halde test gebe olmadığınızı gösteriyor) sonuçlar az da olsa oluşabilmektedir. Evde yapılan testlerle negatif sonuç almanıza rağmen gebe kaldığınızı düşünüyorsanız zaman kaybetmeden hemen doktorunuza başvurunuz. Doktorunuz, kesin sonuç için daha güvenilir testleri size uygulayacaktır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
cheaters caught my husband cheated why men cheat
how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık