Mezuniyet

Mezuniyet Yıllık Yazıları

Mezuniyet Yıllık Yazıları

Eksantrik(!)şarkı sözlerin,gitar çalmaya çalışma merakın(!) en çok da insanların suratına şişe atma (bilhassa benim)merakın… Ah ah kısacası bol ünlemli, ara sıra parantezli, fizikçinin deyimiyle tuhafiyeci olma potansiyeline sahip ama gönüllerde uzayı fethetmeye talip bir kişiliksin.seni tanıdık(zor olsa da)sevdik şimdi sıra başkalarında hadi kibsss AYŞE SADIKOĞLU Uzunum sana ne yazayım bilemiyorum ama gündelik saçmalıklarından mı yoksa sakarlıklarından mı valla karar veremedim. Ama her ne kadar sakar ve beceriksiz olsan da sen şu okulda karşıma çıkan en temiz yürekli insanlardansın. Ama şunu inkar etmemem gerek ki gitar çalma isteğini bende sen uyandırdın. Cidden gitarı hiç fena çalmıyorsun üniversitede kızları takacan peşine anlaşılan. Neyse ben çok konuştum herhalde. Sana hayatta sağlık, mutluluk, ve başarı dilerim Devamını Oku »

2011 - 2012 Mezunıyet Konuşması

2011 - 2012 MEZUNIYET KONUŞMASI

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Sekiz yıllık eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi öğrendik. İnsanın ve insanlığın değerini öğrendik. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendik. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi kavradık. Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum bayrağı sizlere teslim ederek. Bizler, bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz. Başkalarının da geçtiği gibi…A...Devamını Oku »

Örnek Mezuniyet Konuşması

Örnek Mezuniyet Konuşması

Sayın Müdürüm, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Misafirler ve Sevgili Arkadaşlarım, Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Sekiz yıllık eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi öğrendik. İnsanın ve insanlığın değerini öğrendik. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendik. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi kavradık. Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum bayrağı sizlere teslim ederek. Devamını Oku »

Lisesi Mezuniyet Konuşması

 Lisesi Mezuniyet Konuşması

Hepimizi saygıyla selamlıyorum Öncelikle buraya gelen tüm idarecilerimiz öğretmenlerimiz , veliler ve arkadaşlarıma hoş geldiniz demek istiyorum. Çukurovalı olmak , çukur ovadan mezun olmak çok hoş bir duygu , Şanslıyız çünkü çeal gerçekten hen öğretimi hem de sosyal başarısıyla dengeli çok başarılı bir okul. Ben Çukurovalı olmakta her zman gurur duydum eminim arkadaşlarımda bana katılacaklardır. Lise hayatımız boyunca hepimizin acı tatlı anıları çok stresli zamanları oldu. Hepimiz çok emek verdik. Tüm arkadaşlarıma sınavda üstün başarılar diliyorum. Emeklerimizin karşıklıksız kalmayacağına inanıyorum. Çünkü öğretmenlerimiz, idarecilerimiz bizi ne kadar sevdilerse o kadar da zorladılar çıtayı her zaman yukarda tuttular. Artık haklı olduklarını çok net görebiliyorum, çünkü hayatta belli noktalara gelebilmek çok güz . Burdan mezun olduğumuzda muazzam bir yarşın içine gireceğiz. Bizi buna hazırladıkları için en başta müdürümüze , tüm öğretmenlerimize bi...Devamını Oku »

Mezuniyet Kutlaması

Mezuniyet Kutlaması

Acısıyla tatlısıyla bir eğitim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu yılın sonunda mezun olan tüm öğrenci arkadaşlarımı tebrik ediyor, en samimi duygularımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı. YÖK Başkanı, öğrencilerin boşalttığı sıraları, en az onlar kadar heyecanlı yeni arkadaşlarının dolduracağını belirterek, "Bu arkadaşlarımızın daha iyi ve güzel şartlarda eğitim alabilmeleri için yükseköğretim süreciyle ilgili önerilerinizi her zaman bizlerle paylaşabilirsiniz. Aldığınız yükseköğretim sizlere bir sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluk, yaşadığınız toplum ve çevreye faydalı işler yapmaktır Kendinizi bundan sonra da sürekli geliştirmeli, ülkemizin ve dünyamızın sorunlarına çözümler üretmelisiniz. Unutmayın ki güçlü duyguları olmayanlar idealist insan olamazlar. Bu vesileyle şunu da ifade etmek isterim ki her yönüyle büyüyen ve gelişen üniversitelerimizin olağanüstü nitelikte yetenekli araştırmacılara ihtiyacı vardır. Üniversitelerimizin kapıları sizlere her zama...Devamını Oku »

1 2
Yukarı Çık