Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Saçların Parlamasını Sağlamak

Güzellik Reçeteleri -  SAÇLARIN PARLAMASINI SAĞLAMAK

Güzellik Reçeteleri - SAÇLARIN PARLAMASINI SAĞLAMAK * Rendelenmiş yeşil ceviz kabukları, pazı yaprakları ile birlikte yarım saat süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıya. şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarışı ilave edilerek limon suyu ile çırpılır. Tedavi süresince, hazırlanan bu şampuan ile saçlar yatmadan önce yıkanır. * Badem yağına, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarısı ilave edilerek limon suyu ile çırpılır. Hazırlanan şampuan lle saçlar günaşırı yıkanır. * Sinameki bitkisinin kökleri suda yarım saat süreyle kaynatılır. kaynatılarakrak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta akı ilave edilerek susam yağı ile çırpılır. Hazırlanan şampuanla saçlar sık sık yıkanır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Saçları Kuvvetlendirmek

Güzellik Reçeteleri -  SAÇLARI KUVVETLENDİRMEK

Güzellik Reçeteleri - SAÇLARI KUVVETLENDİRMEK * Hamame otunun kök ve yaprakları, demlenmiş çay suyunda yarım saat süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarışı ilave edilerek pamuk yağı ile çırpılır. Hazırlanan şampuanla saçlar günaşırı yıkanır. * Dalından toplanan karadullar, demlenmiş çay suyunda on dakika süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarışı ilave edilerek pamuk yağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla yatmadan önce saç banyosu yapılır. * Gelincik yaprakları, tohumları ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta akı ilave edilerek pamukyağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla saçlar sık sık yıkanır. -ALINTI- REKLAMDevamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Saçların Kepeklenmesini Önlemek

Güzellik Reçeteleri -  SAÇLARIN KEPEKLENMESİNİ ÖNLEMEK

Güzellik Reçeteleri - SAÇLARIN KEPEKLENMESİNİ ÖNLEMEK * Kenger otunun kökleri dövülüp ezildikten sonra sirkelis suda yirmi dakika süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar kestane kabuğu külü ilave edilerek gül yağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla saçlar yıkanır. * Yakılarak elde edilen kestane kabuğu külüne, şampuan kıvamına gelinceye kadar ezilmiş kereviz posası ilave edilerek gül yağı ile çırpılır. Hazırlanan şampuanla saçlar günaşırı yıkanır. * Kedi otunun saçakları, sirkeli suda on beş dakika süreyle kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı bir kavanoza doldurularak serin bir yerde yirmi dört saat dinlendirilir. Tekrar süzülen bu sıvıyla saçlar günaşırı yıkanır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- Ö...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Saçların Gür Çıkmasını Sağlamak

Güzellik Reçeteleri -  SAÇLARIN GÜR ÇIKMASINI SAĞLAMAK

Güzellik Reçeteleri - SAÇLARIN GÜR ÇIKMASINI SAĞLAMAK * Ihlamur yirmi dakika süreyle suda demlenir. Süzülerek elde edilen sıvıya, bir tutam kına tozu ilave edilerek, şampuan kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan bu şampuanla saçlar sık sık yıkanarak taranır. * Kişniş ve hatmi kökleri demlenmiş çay suyunda yarım saat süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen karışım bir kavanoza doldurularak bir gün dinlendirilerek tekrar süzülür. Hazırlanan bu karışımla saçlar sık sık yıkanır. * Erguvan ağacının yakılmasından elde edilen külleri elendikten sonra turp suyu ile birlikte yirmi dakika süreyle kaynatılır. Süzülerek elde edilen karışımla saçlar sık sık yıkanarak taranır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Saç Dökülmesini Önlemek

Güzellik Reçeteleri - SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK

Güzellik Reçeteleri - SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK * Kurutulmuş meneviş yaprakları dövülüp ezildikten sonra kına ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıdan bir miktar banyo suyuna ilave edilerek, günaşırı saçlar hazırlanan bu karışımla yıkanır. * Sarımsak dövülüp ezildikten sonra sirkeli suda on dakika süreyle hafif ateşte pişirilir. Saçlar bu karışımla sık sık yıkanarak taranır. * Kurutulmuş Fındıkkabuklarının yakılmasından elde edilen küller badem yağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan karışıma, şampuan kıvamına gelinceye kadar sirke ilave edilerek çırpılır. Saçların dökülmesin! önlemek için baş, hazırlanan bu karışımla sık sık yıkanır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık