Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Kuru Ciltler İçin Yüz Maskesi)

Güzellik Reçeteleri(KURU CİLTLER İÇİN YÜZ MASKESİ)

Ezilmiş avokado yalnızca sıcak olana kadar çifte kaynatıcıda (büyük bir kap içindeki suyun içine konan daha küçük ikinci bir kaptan oluşan ısıtma sistemi (Benmari) ısıtılır. Nemlendirici, protein ve vitamin desteği sağlar. . -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KURU CİLTLER İÇİN YÜZ MASKESİ) open my husband cheated with a man how to know if wife has cheated redirect redirect why do married men cheat how to cheat on husband signs of infidelity redirect open what is the procedure for an abortion...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Koruyucu Ve Nemlendirici Fesleğenli Maske)

Güzellik Reçeteleri(KORUYUCU VE NEMLENDİRİCİ FESLEĞENLİ MASKE)

İki gün sirke içinde dinlendirilen fesleğen tohumu, bir dilim taze kabak ile birlikte ezilerek lapa haline getirilir. Çırpılmadan ilave edilen yumurta akı ile yarım fincan badem yağı bu karışıma katılarak iyice yoğrulur. Hazırlanan karışımın fazlı cıvık olmaması ve maske yapılacak kıvama gelmesi için nohut unu ile katılaştırılır. Yüzü nemlendirerek canlılık sağlayan fesleğen maskesi, aynı Zamanda koruyucu olarak ta tatbik edilir. Bu maske kullanılmadan önce tatbik edilecek bölge menekşe losyonu ile kompres yapılmalıdır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KORUYUCU VE NEMLENDİRİCİ FESLEĞENLİ MASKE) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read read here Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kızıl Lekelerın Ve Sivilcelerin Giderilmesi İçin Buğday Özü Maskesi)

Güzellik Reçeteleri(KIZIL LEKELERIN VE SİVİLCELERİN GİDERİLMESİ İÇİN BUĞDAY ÖZÜ MASKESİ)

İki avuç buğday, iki bardak saf suda pişirildikten sonra ezilerek sıkılır. Elde edilen öze iki yumurta sarısı ve bir çorba kaşığı badem yağı ilave edilir. Hazırlanan karışım iyice çırpılarak bulamaç haline getirildikten sonra yumuşak bir fırça ile yüze sürülür. Kızıl lekelerin ve sivilcelerin giderilmesini sağlayan buğday özü maskesi sabah ve akşam olmak üzere iki kere uygulanır. Buğday özü maskesi, şampuan olarak kullanıldığında saçların parlamasında etkin yararları olduğu görülür. . -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KIZIL LEKELERIN VE SİVİLCELERİN GİDERİLMESİ İÇİN BUĞDAY ÖZÜ MASKESİ) cheater my husband cheated go all wife cheat why people cheat read here wives cheat online click here

Güzellik Reçeteleri(Kırışık Ve Sivilceler İçin Lavantalı Maske)

Güzellik Reçeteleri(KIRIŞIK VE SİVİLCELER İÇİN LAVANTALI MASKE)

İki avuç lavanta çiçeği.bir bardak portakal suyu ile birlikte ısıtılır. Ateşten indirilen karışım. kabuğu soyularak hazırlanan bir dilim salatalık ile birlikte ezilir. Hazırlanan karışıma iki kaşık kaymak ve bir yumurta sarısı ilave edilir. Mısır unu ilavesi ile iyice çırpılarak krem kıvamına getirildikten sonra iki saat kadar buzdolabında dinlendirilir. Elde edilen lavanta kremi, yüzdeki kırışık ve sivilceleri yok etmek için maske olarak yüz kısmına uygulanır. Lavantalı maske kürüne en az üç hafta devam edilmelidir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KIRIŞIK VE SİVİLCELER İÇİN LAVANTALI MASKE) all wife cheat website read here cheaters caught my husband cheated why men cheat infidelity why ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Güzellik Ve Tazelik İçin Besbase Maskesi)

Güzellik Reçeteleri(GÜZELLİK VE TAZELİK İÇİN BESBASE MASKESİ)

Besbase kabuğu, dövülüp ezildikten sonra suda pişirilir. Sıkılarak elde edilen posaya iki tutam kıyılmış taze maydanoz, bir çorba kaşığı domates salçası, yarım fincan badem yağı ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma bir miktar su ilave edilerek suyu çekilinceye kadar ateşte tutulur. Elde edilen posaya iki kaşık kaymak ilave edilerek krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Yüz ve boyun kısmına maske olarak uygulanan besbase kremi, cilde güzellik ve tazelik sağlamakta etkin yararı vardır. Bu maske yüze sürüldükten sonra yirmi dakika bekletilip, yüz yıkanmalıdır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(GÜZELLİK VE TAZELİK İÇİN BESBASE MASKESİ)...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık