Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Yarpuz Çayı)

Güzellik Reçeteleri(YARPUZ ÇAYI)

Birer bardak havuç suyu ve vişne suyu, şeftali mayası ile karıştırılarak altı saat dinlendirilerek süzülür. Üç tutam yarpuz tohumu ve bir tutam fesleğen yaprağı suda on dakika kaynatıldıktan sonra karışıma bal ilave edilerek tatlandırılır. Elde edilen karışıma süzülen şeftali mayası katılır ve beş dakika daha ısıtılır. Hazırlanan çay yemekten sonra bir bardak içilir. Soğuk algınlıklarını gidermede, beyin yorgunluğunu geçiştirmede etkin yararları vardır. Aynı zamanda, sistit ve idrar yolu rahatsızlıklarında da fayda sağlar. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(YARPUZ ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read online Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Tatlı Meyan Kökü Çayı)

Güzellik Reçeteleri(TATLI MEYAN KÖKÜ ÇAYI)

Kökler glikrizin içerir, şekerden defalarca tatlı bir madde. Çayı mükemmel bir susuzluk gidericidir. Soğuk tatlı meyan çayı sıcak yaz günleri için çok iyidir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(TATLI MEYAN KÖKÜ ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) wives cheat husband cheated wife click here infidelity why men cheat read here women who love to cheat online read click abortion with the pill open...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Şakayık Çayı)

Güzellik Reçeteleri(ŞAKAYIK ÇAYI)

* İki tutam şakayık kökü ezilerek, bir bardak çilek suyunda on iki saat dinlendirilmeye bırakılır. * Üç tutam şakayık çiçeği, bir tutam nane, bir fincan süt ve dinlendirilen şakayık kökü on beş dakika suda kaynatılır. Hazırlanan demleme şeker ile tatlandırılarak günde üç bardak içi\ir. Kan dolaşımını düzenlemede, vücuda dinçlik vermede ve kalp yetmezliğinde etkin yararları vardır. Ayrıca, sürekli içildiğinde mide tembelliğini ve ülserini de giderir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(ŞAKAYIK ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated redirect website why do married men cheatDevamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Sürincan Çayı)

Güzellik Reçeteleri(SÜRİNCAN ÇAYI)

Sürincan çiçeğinin kökleri havanda dövülür. Bir tutam civanperçemi yaprağı, üç tutam sürincan çiçeği kökü, yarım tutam tarçın on dakika süreyle suda demlenir. Demlenen çay şeker ile tatlandırılarak yemekten sonra bir bardak içilir. Bağırsak gazlarını gidermede solucan düşürmede, gut hastalığında etkin yararları vardır. Her gün yemeklerden sonra içilirse ayrıca, enerji verir ve kadınlarda aybaşı düzensiz1iklerini düzene sokar. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(SÜRİNCAN ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) open my husband cheated with a man how to know if wife has cheated online My girlfriend cheated on me when your husband cheats

Güzellik Reçeteleri(Sudan Çayı)

Güzellik Reçeteleri(SUDAN ÇAYI)

Bir çorba kaşığı bal, bir diş sarımsak ile birlikte dövülerek ezilir. Üç tutam sudan otu yaprağı, birer tutam sürincan çiçeği ve fesleğen bir bardak portakal suyu, sudan otu ile birlikte yirmi dakika suda kaynatılır. Hazırlanan çay bal ile tatlandırılarak yemeklerden sonra bir bardak içilir. Kanı temizlemekte, mide rahatsızlıklarında ve sinirsel rahatsızlıklarda etkin yararları vardır. Saçların ve tenin sudan çayı ile yıkanması halinde saçlara parlaklık, tene ise yumuşaklık sağlar -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(SUDAN ÇAYI) (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) all wife cheat website read here my boyfriend cheated on me with a guy why married men have affairs readDevamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık