Fıkralar

Komik Fıkralar - Bekçi

KOMİK FIKRALAR -  BEKÇİ

KOMİK FIKRALAR - BEKÇİ … Temel Avustralya’ya taşınmıştır. Oranın yemeklerine, kültürüne alışmakta bir hayli zorlanmıştır. Bir gün canı balık yemek ister. Bundan dolayı balık tutmaya karar verir. Fakat ülkede birçok yeri buz kapladığı için balıkları buzları kırmadan çıkarmak mümkün olmamaktadır. Bunun için eline bir tane büyük çekiç alır almaz yola koyulur. Tam bir buz parçasın) kırıp oradan balık avlamak için çekici kaldırdığında bir ses duyar: - Orayı kırma, orada balık yok! Allah Allah, der Temel. Burada balık olmadığım nereden biliyor. Bu ses de neyin nesi? Fakat balık bulma aşkı devam eden Temel, biraz ileri gider ve çekici kaldırır. Tam yere vuracakken yine aynı sesi duyar: - Orayı da kırma, orada da balık yok! Biraz daha ileri gider. Aynı şekilde buzu kırmak üzere iken tekrar aynı sesi duyar: - Orayı da kırma, orada da balık yok! ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Tut Şunun Uçunu

 KOMİK FIKRALAR -  TUT ŞUNUN UÇUNU

KOMİK FIKRALAR - TUT ŞUNUN UÇUNU … Temel ilk kez İstanbul’a gelmişti. Tabii İstanbul'da ona ilk defa hoş geldin diyen trafik olmuş. Bir yere gitmek için otobüse binmiş. Otobüs tıklım tıklım. Ayakta duran herkes düşmemek için yukarıdaki demire tutunuyormuş. Temel de herkes gibi sağ eliyle yukarıda duran demiri sıkıca tutmuş. Muavin paraları toplamak için önden başlamış ve Temel'in olduğu yere kadar gelmiş. Muavin Temel'den otobüsün parasını istemiş. Temel'in parası sol arka cebindeymiş. Sağ eliyle yukarıda duran demiri tuttuğu için parayı çıkarıp muavine vermesi bir hayli zor. Muavine seslenerek: - Sen hele benim yerime şu demiri bir tut. Ben de sana cebimden parayı çıkarıp vereyim. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'D...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Benî Arayan Var Mı?

Komik Fıkralar - BENÎ ARAYAN VAR MI?

Komik Fıkralar - BENÎ ARAYAN VAR MI? … Bir gün yaşlı bir teyzeye dört kafadar şaka yapmak istemişler. Kafadarlardan birisi teyzeye telefon açıp: - Alo ben Ali Bey'i aramıştım. Teyze: - Burada Ali Bey diye birisi yok. Yanlış aradınız. Üç dakika sonra diğer kafadar yine aynı teyzeyi arayıp: - Alo telefonu Ali Bey'e verir misiniz? Teyze: - Kardeşim bu evde Ali diye birisi yok. iki dakika sonra diğer kafadar yine teyzeyi arayıp; - Alo teyzeciğim. Size zahmet olacak ama telefonu Ali Bey'e vermeniz mümkün mü? Teyze: - Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu evde Ali Bey diye birisi yok. Beş dakika sonra dördüncü kafadar teyzeye telefon açar: - Alo ben Ali Bey. Beni arayan var mı acaba? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… <...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Gelor Mu Gidor Mu?)

Komik Fıkralar(GELOR MU GİDOR MU?)

Uzun ikna turlarindan sonra Ermeni mahallesinin 17 yasindaki guzeller guzeli ve yoksul aile kizi ZIVART, mahallenin zengin ve 75 yasindaki MIGIRDIC beyi ile evlendirilir. ilk gece Migirdic bey ölür.Durumu supheli bulan savciligin actigi dava sonucunda; Mahkemede hakim sorar: - "Kizim anlat bakalim nasil oldu?" Zivart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatir: - "Valla hakim bey, malumunuz zifaf gezesi... Migirdic bey ustume geldi...basladi titremege...ben zanetim geloor, meger gidoormus." -ALINTI- Komik Fıkralar(GELOR MU GİDOR MU?) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör) cheater my husband cheated go viagra stimulis Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Öğretmeni Seçtim)

Komik Fıkralar(ÖĞRETMENİ SEÇTİM)

Temel in 3 tane sevgilisi vardır. Biri öğretmen, biri doktor, biri de santralcidir. Fakat öğretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadaşı sorar - "Niye öğretmen de diğerleri değil?" diye. Temel de ona döner: - Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "Şu an meşgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama öğretmen ne der? Hadi bir daha tekrarlayalım... -ALINTI- Komik Fıkralar(ÖĞRETMENİ SEÇTİM) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör) how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating married men cheat with men Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık