Fıkralar

Komik Fıkralar(Üç Dil)

Komik Fıkralar(ÜÇ DİL)

Temel ile Dursun Sultanahmette gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar. Turist ingilizce, almanca ve fransızca sorar fakat bizim lazlar anlamaz... - Ula dursun bir yabancı dil öğrenemedik gitti -Ula neye yarayacakki bak adam üç dil biliyor yine derdini anlatamıyo... -ALINTI- Komik Fıkralar(ÜÇ DİL) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) wives cheat how married men cheat click here redirect why some women cheat why women cheat on their husbands abortion pill where to buy click here surgi...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(İstikamet)

Komik Fıkralar(İSTİKAMET)

Temel trene binmiş, Kontrolör gelmiş, biletinin İstanbul'a olduğunu, trenin Ankara'ya gittiğini söylemiş. Temel kendinden emin: - Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi? -ALINTI- Komik Fıkralar(İSTİKAMET) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Felçli Baba)

Komik Fıkralar(FELÇLİ BABA)

Adamın biri birgün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama: - "Terliklerim yukarıda kalmış onları bana getirir misin lütfen" diye rica etmiş... Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün; felçli arkadaşının afet gibi dipdiri iki kızı var! Hemen pratik zekasını çalıştırarak: - "Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi" demiş... Kızlar: - "Nasıl olur!! İmkansız!" demişler... Adam: - "İnanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş: - "İKİSİNİ DE Mİİİİİİ!"... Felçli adam bağırmış: - "İKİSİNİ DE! İKİSİNİ DEEEE!!" -ALINTI- Komik Fıkralar(FELÇLİ BABA) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) how to tell if wife has cheated read ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Herkes Güverteye)

Komik Fıkralar(HERKES GÜVERTEYE)

Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca: - "Size bir kötü bir de iyi haberim var" demiş. "Hangisi ile başlayayım?" - "İyi olanla" demiş yolcular... - "11 dalda oscar kazanacağız..." -ALINTI- Komik Fıkralar(HERKES GÜVERTEYE) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) online My girlfriend cheated on me when your husband cheats how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity reasons why women cheat Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Kayık)

Komik Fıkralar(KAYIK)

Balığa çıkacak olan Lazlar konuşuyorlarmış : - Dün balık avladığımız yeri işaretledin mi? - Evet kayığa işaret koydum - Aptal! Ya bugün başka kayıkla balığa çıkarsak?! -ALINTI- Komik Fıkralar(KAYIK) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) cheater my husband cheated go wives cheat how married men cheat click here my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read online how ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık