Fıkralar

Komik Fıkralar - Deniz Feneri

KOMİK FIKRALAR -  DENİZ FENERİ

KOMİK FIKRALAR - DENİZ FENERİ … Amerikon Deniz Kuvvetleri'ne ait ünlü savaş gemisi Missouri'nin görevlileriyle, Nevvfoundland'de görevli Kanadalı yetkililer arasında 1995 yılında yapılan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüşmesi, Amerikan Deniz kuvvetleri tarafından aynı yıl açıklanmıştır. Amerikan Deniz Gemisi: Çarpışmayı önlemek için lütfen rotanızı 15 derece kuzeye çevirin. Tamam. Kanadalı yetkililerin cevabı: Çarpışmayı önlemek için biz sizin rotanızı 15 derece güneye çevirmeniz! öneriyoruz. Tamam. Amerikan Gemisi: Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptanı konuşuyor. Tekrar ediyorum, rotanızı değiştirin. Tamam. Kanadalı yetkilinin cevabı: Hayır, biz rotamızı değiştiremeyiz. Tekrar ediyorum; siz rotanızı değiştirin. Tamam. Amerikan gemisi: Burası Amerikan uçak gemisi Missouri adımızı duymamış olanlara hatırlatıyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savaş gemisi Missouri'yiz. Lütfen şakanızdan ya da inadınızdan vazgeç...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Av

KOMİK FIKRALAR -  AV

KOMİK FIKRALAR - AV … Temel ile Dursun ava çıkmışlar, aksama kadar dolaşmışlar hiçbir şey avlayamadan geri dönmüşler. Ertesi gün yine ava gitmişler, elleri bomboş geri dönmüşler. Bunlar devamlı böyle ava gidip elleri bomboş dönüyorlarmış ve moralleri bozuluyormuş. Temel: "Bu sefer de boş dönersek bir durum değerlendirmesi yapacağız. Niye başarısız olduğumuzu öğreneceğiz." demiş. Fakat avdan yine elleri boş dönmüşler. Hemen bir toplantı yapıp durumu değerlendirmişler. - Temel, silahımız var, ipimiz var köpeğimiz var, iyi da nişancıyız, niye vuramıyoruz? demiş. Bunlar daha ileri teknikli av aletleri alarak tekrar ava gitmişler. Yine bir şey avlayamadan gelmişler. Dursun da bu sefer dayanamayarak demiş ki: - Haçan pen pileyrum niye bir şey avluyamaduğumizi. Biz av köpeğin! fazla yükseğe firlatamayruzda onun için daaa demiş. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fı...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Dindar Aslan

KOMİK FIKRALAR - DİNDAR ASLAN

KOMİK FIKRALAR - DİNDAR ASLAN … Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakı- yor, "Evrim ne güzellikler "yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Aniden arkasında kocaman bir aslan belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam, bütün gücüyle kaçıyormuş ama arkasına her baktığında aslanın daha da yaklaşmış olduğunu görüyormuş. Dakikalarca süren bir kaçıştan sonra adamın ayağı yerdeki dala takılmış ve düşmüş. Aslan, adamın üzerine atlamış, pençesin! kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam "ALLAH İM" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, aslan donmuş, ovadaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve çok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?", demiş. Adam utanç içerisinde: "Biliyorum, bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksı...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Tünel

KOMİK FIKRALAR - TÜNEL

KOMİK FIKRALAR - TÜNEL … Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temelin önderliğinde ormanda ilerlemektedir. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel: - Yere yatın, tavşan deliği! Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çıkar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik daha karşılarına çıkar. Temel: - Yere yatın, tilki deliği! Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel: - Yere yatın ayı ini. Yere yatarlar. Birazdan çıkan ayıyı vururlar. Acemi avcılar Temel'den avcılığın bütün kurallarım bu şekilde öğrenmeye devam ederler, iyice keyiflenen avcılar kısa bir süre sonra kocaman bir deliğin basında dururlar, ve hep birden Temel'e bakarlar. Temel: - Uşaklar ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Dızzt

KOMİK FIKRALAR - DIZZT

KOMİK FIKRALAR - DIZZT … Üst geçit bulunmayan bir ana cadde. Temel, karşıdan karşıya geçmeye çalışıyormuş. Bir anda karşısına çıkan bir araba Temel'e çarpmış ve kaçmış. Yoldan geçen başka bir araç Temel'i hastaneye kaldırmış. Hemen ameliyata alınan Temel hayati tehlikeyi yeni atlatmış. Polis suçluyu bulmak için Temel'in yanma gelmiş, araç ile ilgili bilgi almak istemiş. Polis Temel'e sormuş; - Size çarpan aracı bize biraz tarif eder misiniz? Temel: (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri N...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık