Fıkralar

Güldüren Düşündüren Fıkralar

Güldüren Düşündüren Fıkralar

Bir Taşta İki Kuş - Adamın tembel mi tembel bir uşağı vardı. Bir gün onu üzüm ve incir almaya gönderdi, ama uşak sadece üzümle çıkageldi. - Ben sana demedim mi, sana bir iş verirsem iki iş birden yap diye ha? Tesadüf bu ya, efendi o gün hastalandı. Uşağı doktor çağırmaya gönderdi. Uşak da doktorun yanında bir gassal bir de mezarcı getirmişti. Efendi uşağına çıkıştı: - Niye getirdin bu mezarcıları yahu? - Efendim, sana bir iş verirsem iki iş birden yapacaksın demediniz mi? İşte, tedavi etsin diye doktor getirdim. Tedavi kâr etmez de ölürseniz, mezarcı hazır olsun bari dedim! Dahası Var Adam namaza durmuştu. Arkadaşları onun hakkında konuşmaya başladılar:UnderlineDevamını Oku »

Kısa Komik Fıkralar

KISA KOMİK FIKRALAR

Bir gün köy ahalisi köy kahvesinde bir yandan haberleri izliyorlarmis bir yandan da pispirik çeviriyorarmis. Içlerinden biri (Mustafa Abi) televizyonda Ecevit'i görmüs ve demis ki : "Basbakan oldu yüzümüze bakmiyo. Eskiden böylemiydi be ! Etrafimda dolanirdi ! Hey bee, zaman ne çabuk geçiyor..." Tabii kahvedekiler merakla sormuslar : "Mustafa Abi ?? Sen nereden taniyosun Basbakani yahu ?" Mustafa Abi istifini bozmadan cevap vermis : "Üniversite yillarinda abilik ettim ona ! Az ekmegimi yemedi !! Gel gör ki simdi bizi unutmus baksana !" Kahvedeki ahali inanmamislar tabii ki. Mustafa Abi'de inandirmak için demis ki : "Gelin ulan ! Meclisin önüne gidiyoruz. Çikista yakalayacagiz Ecevit'i. O zaman anlarsiniz yalan mi degil mi ??" Hepbirlikte T.B.M.M.'nin önüne giderler ve çikista Ecevit'i yakalarlar. Ecevit hemen Mustafa Abi 'nin elini öpmeye kalkisir ve der ki : "Abim, Mustafa abim ; kusura bakma basbakanlik bir dakika bos ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Kendi Hazırladı

Komik Fıkralar- KENDİ HAZIRLADI

Komik Fıkralar- KENDİ HAZIRLADI Amerika'da yapılan bir gökdelen inşaatında dört işçi oturmuş, öğle yemeği yiyecekler. Fransız nevalesini açmadan başlamış söylenmeye: - Eğer karım bu sandviçe her günkü gibi salam ve domates koymuşsa 141. kattan atlayacağım!!! Bakmış salam domates, atlamış aşağıya... Derken Alman söylenmiş: - Eğer karım bu sandviçin içine her günkü et ve kaşardan koymuşsa 141. kottan atlayacağım!!! Bakmış et ve kaşar atlamış aşağıya... İtalyan da sandviçin içinde Rus salatası görüp atladıktan sonra bizim Temel başlamış söylenmeye: - Eğer sandviçin içinden kaşar ve domates çıkarsa atacağım kendimi 141. kattan!!! ve atlamış... Ertesi gün cenazede Fransız'ın karışı konuşurken demiş: - Ya ne biliyim ben, salam ve domatesi çok severdi ben de her gün öyle yapıyordum sandviçi. Almanın karışı: - Ya ne biliyim ben, et ve kaşarı çok severd...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Dağıtırım Orayı

Komik Fıkralar- DAĞITIRIM ORAYI

Komik Fıkralar- DAĞITIRIM ORAYI Temel yoğun bir programdan sonra bitkin bir halde oteline dönmüş. 1yi bir uyku çekmek istemiş. Çünkü uykunun, ertesi gün yeni iş görüşmeleri için çok yararlı olacağım düşünmüş. Yatağa yatar yatmaz otelin duvarından "pot küt" sesler gelmeye başlamış. Ses kesilir diye biraz daha uyumaya çalışmış ama nafile. Zamanla sesler artmaya başlamış. Artık dayanamayan Temel otelin duvarından sesin kesilmesi için karşı odada bulunan kişiyi ikaz etmeye çalışmış. Karşı odadaki: - Sen de kimsin; ben, Jean Cloude Van Damme diye seslenince Temel'in canı çok sıkılmış ve: - Valla canımı çok sıkıyorsunuz, gelirsem oraya dördünüzü de gebertirim, demiş. - Merdiven mi? Bunun merdiveni yok ki? Ve adam güle oynaya, kadına bir de merdiven satmış... Kadın yine evine dönmüş... iki hafta sonra kadın adamın dükkaninda... Elinde kafes... Kafesin içinde merdiven ve bacaklarını havaya dikmiş ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Kadroya Göre

Komik Fıkralar- KADROYA GÖRE

Komik Fıkralar- KADROYA GÖRE Devlete ait sıkça ziyaret edilen bir hayvanat bahçesine, biri çok büyük, diğeri küçük, iki yeni aslan getirilmiş. Aslanların bakıcısı, her gün büyük olana on kilo et, küçüğe on adet muz, veriyormuş. Bu işi hemen hemen her gün hiç aksatmadan yapıyormuş. Hem ziyaretçiler, hem de hayvanlar bu duruma çok şaşırıyorlarmış. Günlerden birgün bu davranışa bir anlam veremeyen küçük aslan sormuş: - Bakın ben de aslanım o da aslan, o benden sadece dört yaş büyük, neden ona on kilo et veriyorsun da, bana on adet muz? Bakıcı cevap vermiş; - Keş sesini de muzunu ye, sen hayvanat bahçesinin kadrosunda maymun gözüküyorsun. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERL...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık