Fıkralar

Fıkralar Ve Hikayeler(Fare)

Fıkralar ve Hikayeler(FARE)

FARE Ufak bir fındık faresine birbirine çok yakın olan iki delik gösterip, bir delikten çıkıp, diğer deliğe girersen sana ödül olarak koca bir peyııir parçası verelim demişler. Fındık faresi düşünmüş ve hor iki deliğe bakıp cevap olarak; "Menzil (yol) yakın ödül çok bu işin altı bok" demiş ve koca peynire rağmen deliklere girip çıkmamış, reddetmiş. Fıkralar ve Hikayeler(FARE) all wife cheat website read here my boyfriend cheated on me with a guy why married men have affairs read abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process wife cheat online read...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Ömür)

Fıkralar ve Hikayeler(ÖMÜR)

ÖMÜR Cenab-ı Allah dünyayı yeni kurduğunda hayvanlara ömür vermek için huzura çağırtmış. Teker teker hayvanlara "sen ne kadar ömür (yaşamak) istersin" diye sordurmuş. Geyik 10 yıl, koyun 5 yıl, balık 15 yıl, deve 40 yıl, bülbül 7 yıl,köpek 13 yıl vs. yaşamak istediklerini söylemişler. Bütün hayvanlara istedikleri ömürler verilmiş. Ancak baykuş huzura çıkmaya geç gelıııiş. Son olarak baykuş huzura çıktığında ona da kaç yıl ömür istediği sorulmuş. Baykuş ise "ben şu anda bir yaşındayım. Ilkbahar, yaz, sonbahar ve kışı yaşadım. Bundan sonra yaşayacağım seneler daha değişik mi yoksa aynısı mı olacak" diye sormuş. Cevap olarak "hayır değişik değil aynısı olacak" denilince, hnykuş da "madem her sene aynı geçecek bana bir yıl ömür yeter" demiş. Baykuş'un isteği üzerine bir yıl ömür biçilmiş. Şimdi baykuşlar bir yıl yaşar ve ölürler. Fıkralar ve Hikayeler(ÖMÜR) where to buy viagra in india Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Padişah Olsan Bile)

Fıkralar ve Hikayeler(Padişah olsan bile)

P ADİŞAH OLSAN BİLE Tarihimizde bir meslek sahibi olmak herkesin en şerefli görevi sayılırdı. Padişahlar bile bir sanat öğrenmek zorunda kalırlardı. Her bir padişahın kendine göre bir becerisi vardı. Boş zamanlarında kuyumculuk yaptığı söylenen huzur ve bolluk devri olan 1. Mahmut yaptığı eşyaları sattırır ve bunlarla ufak tefek ihtiyaçlarını karşılardı. Yine bir gün işine dalmış çalışırken, vezirlerinden biri yanına yaklaşır ve; "Şevketlim, milletin hazinesi sİzin demektir, niçin böyle uğraşıp kendinize zahmet edersiniz?" deyince padişah vezirine şöyle çıkışır: "Bre ne söylersin milletin hazinesini, milletin hizmetine sarfetmek gerekir insan olana durmadan çalışmak gerektir. İnsanın çalışıp alın teri dökerek kazandığı paranın zevki başkadır. Içinde alınteri, göz nuru bulunan kazanç helalolur. Tadı, beti-bereketi olur". Fıkralar ve Hikayeler(Padişah olsan bile) redirect re...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( İşte Numunesi )

Fıkralar ve Hikayeler ( İŞTE NUMUNESİ )

İŞTE NUMUNESİ Adamın biri meyhaneye gitmiş. Meyhaneciye; "Bana bir şarap ver" demiş. Meyhaneci şarabı kadehe doldurup adamın önüne koymuş. Adam tekrar meyhaneciye; 'Şarabın keskin mi" diye sormuş. - Meyhaneci köşede duvarın dibine sızmış küfelik adamı göstererek, "Işte numunesi" demiş. Fıkralar ve Hikayeler ( İŞTE NUMUNESİ ) cheater my husband cheated go cheaters caught dating for married why men cheat why do men have affairs click signs of a cheater women who love to cheat read read...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Yıllanmış Zeytinyagı )

Fıkralar ve Hikayeler ( YILLANMIŞ ZEYTİNYAGI  )

YILLANMIŞ ZEYTİNYAGI Nasrettin Hoca'ya komşusu gelip sormuş: "Hocam sende yıllanmış zeytinyağı var mı?" diye Hoca da "var" demişti. "Peki hocam, ondan bana biraz verir misin?" demiş komşu. Hoca da "Onu senin gibi her isleyene vermediğim için benim yanında yıllandı" demiş. Fıkralar ve Hikayeler ( YILLANMIŞ ZEYTİNYAGI ) dating for married my boyfriend cheated on me quotes want my wife to cheat open looking to cheat married men dating...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık