Fıkralar

Fıkralar Ve Hikayeler ( Kumarbaz )

Fıkralar ve Hikayeler ( KUMARBAZ )

İki kumarbaz sabaha karşı sokağa çıktılar. Birisinin üzerinde hiçbir giysi yoktu. Ötekinde ise sadece bir külot kalmıştı. Külotsuz olanı arkadaşına mırıldandı: - Ulan! Senin iradene hayranım... Oyunu nerede bırakacağını doğrusu çok iyi biliyorsun!.. Fıkralar ve Hikayeler ( KUMARBAZ ) cheater my husband cheated go how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity redirect cheat on my wife why women cheat on their husbands abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler( Sahtekara Ders )

Fıkralar ve Hikayeler( SAHTEKARA DERS )

SAHTEKARA DERS Halis Ağa İstanbul'da Ötüeüler Hamarnı'nı çalıştım. "Üçkağıtçı" lakaplı Sedat ismindeki müşteri hamama yıkanmaya gelir. Yıkanır, giyinir, çıkarken hamamcı Halis Ağaya "Benim eebimden 50 Diilyon param çalındı!" diye yaygara çıkarır; bağınr, çağırır . Hamamcı Halis Ağa diğer müşteriler duymasın rezil olmayayım diye çıkarıp 50 milyon verir ve "Bir daha benim hamamıma gelme!" der. Kızgın üçkağıtçı Sedat, hamam parasını da vermeden çekip gider. Aradan 3 ay zaman geçer. Sedat hnmamernın unuttuğunu düşünüp şapka giyip, gözlük takıp, elinde hnston gene gelir ve hamamda yıkanır, çıkar. Bu sefer; "Benim cebimden 100 milyonluk saatim çalındı!" der ve temin edilmesini ister. Müşterilerin ynııında münakaşa, patırtı çıkarır. Halis Ağa gene müşterilerine rezil olmamak için çıkarıp 100 milyonu verir ve sonrada; Bir daha da benim hamamıma pelme, seni son kez ikaz ediyorum!' der. Aradan 4 ay geçer. Sedat nasıl olsa unutmuşlardır diye gene hamama gelince, bunu gören Halis Ağa Sedat'ı y...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Kalbinizi Bozmayın )

Fıkralar ve Hikayeler ( KALBİNİZİ BOZMAYIN  )

KALBİNİZİ BOZMAYIN Mardin' de eski eser bir kilise de temel kazan 3 amele bir küp altın bulurlar. Hemen küpü bir kenarda sayarak saklarlar. Küpten 10-15 kadar altını alıp, iki amele hem altınların ıleğerini anlamak hem de satıp parasını almak için şehregiderler. Geride kalan kişiye de; - Sen de biz gelene kadar yemek pişir! derler. Şehirde altınlan satıp parayı alan iki amele; -Biz bu altınlan neden üçe bölelim, arkadaşımız Ali'yi ölürelim ve altınları ikiye ' taksim edelim! derler. Ellerine iki sopa alır inşaata gelir Ali'ye hücum eder ve öldürürler. Daha sonra Ali'nin 'yaptığı yemeğin başına geçip tıka basa doyana kadar yerler. Ancak Ali de bu iki arkadaşını öldürüp, altınlar sadece kendisine kalsın diye yemeğe fare zehiri karıştırınıştır. Böylece bu iki kişide zehirlenip ölür. Oradan geçen temiz kalpli bir kişi üç ölüyü ve bir küp altını görünce, altınları alıp yoluna devam eder. Fıkralar ve Hikayeler ( KALBİNİZİ BOZMAYIN ) wives cheat Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Bedava Geçim )

Fıkralar ve Hikayeler ( BEDAVA GEçİM  )

BEDAVA GEçİM Adam uzun yolculuktan sonra gece yarısı aniden eve dönünce, kendi odasında: kendi yatağında ve kendi karısının yıımnda, kendi yerinde bır başka erkeğin uyuduğunu görünce tam bağıracaktır ki karısı işaret parmağı ile iki duaağının diklemesine ortadan kesip; - Sussssss! der ve en düşük perdeden fısıltıyla konuşmaya başlar. - Ev kirasını kim veriyor sanıyordun? Işte bu gördügün adam veriyordu. Elelttrik su, telefon, doğal gaz faturafarını kimin ödedigini sanıyordun? Işte gördüğün adam veriyorau aeyince evin hakiki erkeği usulca eğilir, yorgam bir eliyle, kendi yatağında yatan adamın üstünü iyice örttü ve; - Anladım, anladım... örteyim de üşütüp hasta olmasın 'zavallı adamcağız. Fıkralar ve Hikayeler ( BEDAVA GEçİM ) all wife cheat women who like to cheat read here viagra steroid cartoons Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( Neyimi Alacaklar? )

Fıkralar ve Hikayeler ( NEYİMİ ALACAKLAR? )

NEYİMİ ALACAKLAR? Ormana kontrole gelen 20 kadar maliyeciyi gören ayı korkudan yavrularını da alarak, saklanmak için ormannı arkasına doğru koşmaya başlar. Koşarken yolda kaplumbağaya rastlar. Kaplumbağa; - Hayır ola böyle nereye koşuyorsun? der. Ayı; - Ormana maliyeciler geldi. Onlardan korkup kaçıyoruz. - Peki maliyecilerden sana ne? diyen kaplumbağaya ayı; - Nasıl bana ne, benimde yavrularımın da sırtımızdan kürlerimiz alırlar. Bunıı duyup düşünen kaplumbağa da koşmaya başlar. Kaplumbağa yolda maymuna rastlar. - Nereye koşuyorsun, acelen ne kaplumbağa kardeş diyen maymun; - Ormana maliyeciler geldi, onlardan korkup kaçıyorum der'. Maymunda; - Ne kaçıyorsun sana ne? diye cevap verir. Kaplumbağa; - Nasıl bana ne sırtırndan evimİ alırlar, beni çırılçıplal( bırakırlar. Bunu duyup telaşa kapılan maymunda koşmaya başla!' Koşarken de düşünür, ya maliyeciler benimde ağaç dallarıını, yani benim yazlık kışlık evimi alırlarsa ne yaparım der, Yorulur ve durur. Geç uyanan maymun, Yahu bu insan...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık