Fıkralar

Fıkralar Ve Hikayeler(Şikayet)

Fıkralar ve Hikayeler(Şikayet)

ŞİKAYET Hazret-i Davut'a hayvanlar şikayete gelmişler. İlk gelen zürafa, "Efendim, benim boynum iki metre. Hareket ederken çok sıkıntı çekiyorum, ne yapabilirim?" diye sormuş. İkinci olarak gergedan gelmiş. Gergedan, "Efendim, benim vucudum çok iri, her yere çarpıyorum" demiş. Hayvanlar sırayla sıkıntılarını anlatırken sıra tavuğa gelmiş. Hazret-i Davut tavuğa; Senin ne sıkıntın olabilir diye sorunca, tavuk şu cevabı vermiş. "Sıkıntıyı ben bilirim, hergün yumurtluyorum. Ya bu deliği büyült, ya da bu yumurtayı küçült." Fıkralar ve Hikayeler(Şikayet) my boyfriend cheated on me with a guy click here read dating for married my boyfriend cheated on me quotes want my wife to cheat read here Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Yalanın Affı)

Fıkralar ve Hikayeler(Yalanın Affı)

YALANIN AFFI Padişah isyankar esiri ölüme mahkum edince, esir de kendi dilinde sövüp, saymaya başlamış. Esirin bir şeyler söylediğini duyan padişah vezİrine ne dediğini sormuş. Çok iyi kalpli ve barışsever olan vezir padişahına esİrin kendisine, "Af kötüleri de iyi edebilir, zaten iyi insanlar da affı sever" diye söyleniyor efendim demiş. Bunu duyan padişah esiri affetmiş. O esnada orada bulunan kötü kalpli ikinci vezir ise padişaha, "O esir size sövüyordu, bu vezirde size yalan söyledi ve sizi aldattı" deyince padişah kaşlarını çatarak uzun uzun düşünmüş, "Onun yalam senin doğrudan daha iyiydi. çürikü o yalan, hem bir can kurtardı, hem de beni memnun etmişti" demiş. Fıkralar ve Hikayeler(Yalanın Affı) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated why do men have affairs Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Fil)

Fıkralar ve Hikayeler(Fil)

FİL Timur, Akşehir'i zaptettiğinde Nasreddin Hoca'nın köyüne bir fıl hediye etmiş. Hayvan çok oburmuş, köyde ne varsa yiyip bitirmiş. Timur çok sert bir hükümdar olduğu için kimse ses çıkaramıyormuş. Sonunda köylüler dayanamamışlar ve Nasreddin Hoca'ya; "Hep beraber Timurlenk' e gidip şikayetimizi bildirelim. Bu iili başımızdan alsın. Ne olur sen bize öncülük et, Hoca" demişler. Nasreddin Hoca önde, köylüler arkada, hükümdarın sarayına gitmişler. Hoca içeri girerken birde bakmış ki, arkasında hiç kimse yok. Bütün köylüler korkudan birer birer sıVlşmışlar. Bu duruma cam çok sıkılan Hoca, "Durun ben size bir oyun edeyim de görün" diye söylenmiş. Çatık kaşlı, asık yüzlü Timurlenk'in karşısına çıkınca: "Siz bizim köye bir fıl hediye etmiştiniz ya Sultamm", demiş. Timurlenk kükremiş: "Eee ne olmuş?" "O fıl erkek, Efendimiz. Köy halkı bir de dişi fıl armağan etmenizi istiyor. Ikisi çiftleşsin, yavruları olsun, köy daha da şenlensin efendimiz." Fıkralar ve Hikayeler(Fil)

Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler( Hapı Yuttu!!)

Fıkralar ve Hikayeler( Hapı Yuttu!!)

HAPIYUTTU!.. Sultan 4. Murat'ın Hekimbaşısı afyon bağımlısıymış. Veziri Eyüp, Hekimbaşını hiç sevmediği için, bir gün padişaha Hekimbaşının afyon yuttuğunu ihbar etmiş. Bunu öğrenen padişah, Hekimbaşım çağırtarak koynuna sakladığı kutuyu istemiş ve içinde ne olduğunu sormuş. Hekimbaşı, , "İçinde tesiri giderilmiş afyon var" deyince padişah; . "Madem ki bu afyonların tesiri giderilmiş hemen bu hapları yut" diye emretmiş. Kutudaki bütün hapları yutan Hekimbaşı fenalaşmış ve dışarı çıkarılmış. O anda öğrencilerinin verdiği iyileştirici ilaçları kahredip içmeyen Hekimbaşı, ilacı niçin içmiyorsun diye soranlara, . "Vezir Eyüp gibi bir düşmanın varken ölüm yaşamaktan iyidir" diyerek zehirin etkisiyle ölmüş. Fıkralar ve Hikayeler( Hapı Yuttu!!) reasons why women cheat why are women unfaithful why most women cheat...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Ceza)

Fıkralar ve Hikayeler(Ceza)

CEZA Bir sabah Azrail evinden çıktığı sırada kapısının önünde eski arkadaşı Tayyip' e rastlamış. Hal hatır sormalardan sonra Tayyip Azrail' e nereye gittiğini sormuş. Azrail de işe çıktığım söyleyince arkadaşı, "Bugün hiçbir işim yok, şayet bir mahsuru yoksa bende seninle beraber gelip gezebilirmiyim?" diye sormuş. Azrail de bir şartla gelebileceğini bununda hiçbir şekilde kesinlikle işine karışmaması gerektiğini söylemiş. Tayyip bu şartı kabul etmiş ve yola , çıkmışlar. Bir mahalleden geçerken 15 kadar top oynuyorlarmış. Yalnız sadece bir çocuk duvarın dibinde oturmuş. kara kara düşünüyormuş. Azrail gitmiş o duvarın dibinde oturan çocuğun canını almış. Azrail'in bu zararsız görünen çocuğun canını niye aldığını, Tayyip bir türlü anlamamış ve Azrail'e bunu neden yaptığını sormuş. Azrail, "Hani işime karışmayacaktın, ama madem ki bu kadar merak ettin söyleyeyim de sende bundan ders al" demiş ve devam etmiş, "O çocuk orada boş boş oturuyordu, aklından bir yığın pislik geçiyordu, et...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık