NLP

İzmir Nlp Eğitimi, Nlp Eğitimi İzmir

İzmir NLP Eğitimi, NLP Eğitimi İzmir

NLP Practitioner Eğitiminin Amacı: Problemlerin çözümün sürecinde birkaç adım daha ileride yol almak, iletişim sihirbazı olmak, istenmeyen alışkanlıklardan eziyet çekmeden kurtulabilmek, satış ve pazarlama alanında ürüne ve müşteriye uygun yöntemleri kullanabilmek, duygu ve durumları yönetebilmek, motivasyon sağlamak ve korumak, korkuları yenebilmek, esir edici inanç kalıplarını kalıcı bir şekilde değiştirebilmek, özetle istenilen yaşamı sihirli bir şekilde oluşturmak isteyen her bireyin katılabileceği bir sertifika programıdır. Programın amacı, konusu “insan” olan tüm iş alanları üzerinde çalışanların en üst düzeyde fayda sağlayabileceği bir yetkinlik kazanmasıdır. NLP Practitioner gerçek potansiyelinizin farkına varmanız için bir başlangıç dönemidir. NLP Pratisyen eğitiminin içeriği üniversitelerde, iş dünyası eğitimlerinde ya da kitaplarda bulunmaz. Bu bilgiler insanın içinde gizlidir. Başarınız ve mükemmelliğinizin kaynağı İçinizde sizin komut vermenizi bekliy...Devamını Oku »

Beyni Kullanma Klavuzu - Nlp

Beyni Kullanma Klavuzu - NLP

NLP her şeyin kendi kendine, beklenenin de ötesinde bir kolaylıkla yoluna girdiği tesadüfi zaman dilimlerinin ardında yatan dinamiği inceleme ve uygulama bilimidir. NLP bu anların sizin tercihiniz doğrultusunda bilinçli olarak yaratılmasının bilimidir. NLP: Beynimizin Çalışma Metodolojisi ; Günümüz bilim ve teknolojisi doğayı ve insanı taklit etme yöntemiyle gelişiyor. Kimyasal ilaçlar bile bitkilerin tedavi edici bir takım özelliklerinin laboratuar ortamında sentetik olarak üretilmesi sayesinde oluşuyor. Günümüzün en gelişmiş kameraları bile gözü taklit ediyor. Bilgisayar da beynimizin bir modeli. Bir NLP terimi olarak karşımıza çıkan modelleme hayatın her alanında mevcut. Beynimizi bir bilgisayar şeklinde kabul edersek, düşüncelerimize ve düşüncelerimizin ürünü olan davranışlarımızı da yazılım programlan olarak adlandırabiliriz. Bir bilgisayar ne kadar mükemmel olursa olsun içerisinde bir yazılım yüklü olmadan bir uygulamayı gerçekleştiremez. Mesela sayfa düzeni...Devamını Oku »

Nlp İzmir

NLP İzmir

Nöro Linguistic Programming (Sinir Dili Programlaması) NöRO (nöro) = Nörolojik sistem vücudumuzun fiziksel anlamdaki faaliyetlerini ve beş duyu organımız aracılığıyla gelen bilgileri uygulama biçimidir. LINGUISTIC (linguistik) = Kullanılan dilin çevremizdekilerle ve kendimizle kurduğumuz iletişimini ve etkilerini şekillendirir. PROGRAMMING (Programlama) = Zihinsel süreçleri ifade eder. Bilgisayar bilimi içerisindeki programlama kavramının insana uygulanmış biçimidir. NLP için insanın kendisinin en iyi versiyonu olabilme sanatı ya da zihnin kullanma kılavuzu da diyebiliriz. NLP kişiye özel deneyimlerin sistematik doğasını ve yapısını inceleyen bir bilimdir. Sertifikasyon: 7 günlük örgün eğitimin yapılması ve süpervizyonların başarıyla tamamlanmasının ardından NLP Practitioner Adayı yetkinlik değerlendirilmesine tabi tutulur ve değerlendirme sonunda başarılı olması halinde “NLP Practitioner” sertifikasını almaya hak kazanır. ...Devamını Oku »

Nlp Hakkında

NLP Hakkında

NLP NEDİR? NLP, bireyin istediklerini elde etmesine olanak sağlayan bir düşünce, uygulama ve davranış biçimidir. NLP bir davranış biçimidir. Merak, macera hissi, neyin öğrenmeye değer olduğunu ve iletişimde neyin insanları etkilediğini öğrenme arzusu ile yaşama, kaçırılmaz bir öğrenme fırsatı olarak bakar.NLP bir yöntemdir. Her davranışın uyduğu bir yapı vardır. Bu yapıyı öğrenebilir, değiştirebilir ve modelleyebiliriz. Duyularımızla da hangi davranışın yararlı ve etkili olduğunu anlayabiliriz. NLP kendimizin ve başkalarının dünyayı nasıl anladığını açıklar.NLP bir teknolojidir. NLP’ yi öğrenen kişi algılarını ve bilgilerini bir zamanlar imkânsız gibi görünen sonuçlara ulaşmayı öğrenir. NLP (Neuro Linguistik Programming ) ne işe yarar? Nlp başarı ve motivasyon stratejilerini öğretir. Bu stratejileri içselleştirerek beceri haline getirmemizi sağlar. İletişim stratejilerimizi kullanarak, hem özel hem de iş hayatımızda etkin iletişim kurma becerisi k...Devamını Oku »

Nlp Practitioner Nedir?

 NLP  Practitioner Nedir?

Bilinçdışı Zihnin Öğrenme Becerileri:NLP Practitioner eğitimleriyle Bilinçdışı zihnin çalışma prensiplerini öğrenebilirsiniz.Nlp Practitioner eğitimleri sayesinde , sizi sınırlayan alışkanlıklarınızı ,nasıl öğrendiğinizi keşfedip, sizi hedeflerinize götürecek yeni alışkanlıkları nasıl kazanacağınızı deneyimleyerek öğreneceksiniz.NLP Practitioner seminerlerine katılarak,kendinize yaşam yarışında yepyeni kulvarlar keşfedebilirsiniz. NLP Practitioner Eğitiminin Amaçları • Bilinçdışı Zihnin Öğrenme Becerileri: Bilinçdışı zihnin çalışma prensiplerini öğrenerek, sizi sınırlayan alışkanlıklarınızı nasıl öğrendiğinizi keşfedersiniz.NLP Practitioner eğitimleri sonucunda sizi hedeflerinize götürecek yeni alışkanlıkları nasıl kazanacağınızı, tecrübe ederek öğreneceksiniz. • NLP practitioner eğitimleri neticesinde:Aileniz, arkadaşlarınız ve iş yaşamınızdaki insanlarla iletişim etkinliğin...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık