Fıkralar

Komik Fıkralar - Çocuk Bezi

KOMİK FIKRALAR -  ÇOCUK BEZİ

KOMİK FIKRALAR - ÇOCUK BEZİ … Günün birinde bir adamın akşam patronla yemeği varmış. Adam takım elbisesine çok güzel ve kaliteli bir kravat almak istiyormuş. Bir mağazaya gitmiş. Yanma bir kadın yaklaşmış ve sormuş: - Ne arzu etmiştiniz efendim? - Bir kravat alacaktım. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır kravatlarımız 2. kattadır. Adam 2. kafa çıkmış. Adam, kadına bir kravat istiyorum demiş ve kadın sormuş: - Kravatınız renkli mi olsun yoksa siyah beyaz mı? Adam: - Renkli olsun, demiş. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, lütfen bir kat yukarı çıkın, demiş. Adam çıkmış. Kadına ben renkli bir kravat istiyorum, demiş. Kadın: - Kravatınız renkli ve üstünde çizgiler mi olsun yoksa renkli ve üstünde çiçekler mi demiş? Adam: - Çiçekler olsun, demiş. Kadın: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Oscar Kazanmanın Yolu

KOMİK FIKRALAR -  OSCAR KAZANMANIN YOLU

KOMİK FIKRALAR - OSCAR KAZANMANIN YOLU … Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca: - Size bir kötü, bir de iyi haberim var, demiş. Hangisi île başlayım? - iyi olanla demiş yolcular... - 11 dalda OSCAR kazanacağız... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.s...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Çok Şanslıymışsınız

KOMİK FIKRALAR -  ÇOK ŞANSLIYMIŞSINIZ

KOMİK FIKRALAR - ÇOKŞANSLIYMIŞSINIZ … İhtiyar- bir adam yolun karşısına geçmek istiyordu. Fakat trafik çok hızlı akmaktadır. Bu nedenle bir türlü cesaret edip karşıya geçememektedir. Sonunda bütün cesaretin! toplayarak karşıya geçmeye karar verir. Bir hamle ve ihtiyar yere yuvarlanır. Ihtiyara bisiklet çarpmıştır. Bisikletin sahibi ihtiyarı yerden kaldırırken: - Çok şanslısınız, der. İhtiyar bir taraftan kırılmış koluna bakarak bisikletin sahibine sorar: - Neden şanslıymışım ki? - Neden olacak ben kamyon şoförüyüm. Fakat bu gün çalışmadığım için bisikletimle trafiğe çıkmıştım. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ K...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Bekçi

KOMİK FIKRALAR -  BEKÇİ

KOMİK FIKRALAR - BEKÇİ … Temel Avustralya’ya taşınmıştır. Oranın yemeklerine, kültürüne alışmakta bir hayli zorlanmıştır. Bir gün canı balık yemek ister. Bundan dolayı balık tutmaya karar verir. Fakat ülkede birçok yeri buz kapladığı için balıkları buzları kırmadan çıkarmak mümkün olmamaktadır. Bunun için eline bir tane büyük çekiç alır almaz yola koyulur. Tam bir buz parçasın) kırıp oradan balık avlamak için çekici kaldırdığında bir ses duyar: - Orayı kırma, orada balık yok! Allah Allah, der Temel. Burada balık olmadığım nereden biliyor. Bu ses de neyin nesi? Fakat balık bulma aşkı devam eden Temel, biraz ileri gider ve çekici kaldırır. Tam yere vuracakken yine aynı sesi duyar: - Orayı da kırma, orada da balık yok! Biraz daha ileri gider. Aynı şekilde buzu kırmak üzere iken tekrar aynı sesi duyar: - Orayı da kırma, orada da balık yok! ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Tut Şunun Uçunu

 KOMİK FIKRALAR -  TUT ŞUNUN UÇUNU

KOMİK FIKRALAR - TUT ŞUNUN UÇUNU … Temel ilk kez İstanbul’a gelmişti. Tabii İstanbul'da ona ilk defa hoş geldin diyen trafik olmuş. Bir yere gitmek için otobüse binmiş. Otobüs tıklım tıklım. Ayakta duran herkes düşmemek için yukarıdaki demire tutunuyormuş. Temel de herkes gibi sağ eliyle yukarıda duran demiri sıkıca tutmuş. Muavin paraları toplamak için önden başlamış ve Temel'in olduğu yere kadar gelmiş. Muavin Temel'den otobüsün parasını istemiş. Temel'in parası sol arka cebindeymiş. Sağ eliyle yukarıda duran demiri tuttuğu için parayı çıkarıp muavine vermesi bir hayli zor. Muavine seslenerek: - Sen hele benim yerime şu demiri bir tut. Ben de sana cebimden parayı çıkarıp vereyim. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'D...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık