Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Yüksek Tansiyon

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Yüksek Tansiyon

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Yüksek Tansiyon Kalp, vücudun tüm bölümlerine, atardamarlar aracılığıyla oksijence zengin kan pompalar. Kan, kalbe toplardamarlar aracılığıyla geri döner Yüksek tansiyon ya da yüksek kan basıncı, atardamarlardaki kanın Sucu normalden daha fazla olduğunda söz konusudur. Bu durum gebelikte önce de bulunuyor olabilir. Kronik ya da gebelikte de ortayilı çıkabilir. Gebelikte ortaya çıkan yüksek kan basıncı, preeclampsianın (gebelik zehirlenmesi olarak da adlandırılır) bir belirtisi olabilir. Bu durum - kronik (uzun süreli) yüksek kan basıncı ve preaclampsio gebeliği ve gebeliğin sonuçlarım farklı yollarla etkilemektedirler. Ne kadar ağır olduklarına bağlı olarak, anne ve fetüs etkilenebilmektedir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Özel Bakım İsteyen

Hamilelik Hakkında,    Özel Bakım isteyen

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Özel Bakım isteyen Gebelikler Gebelik, bir kadının vücuduna yeni yükler koyar ve bir kadıftın gebelikten önceki sağlık sorunlarının seyrini değiştirebilir. Bazı hastalıklar gebeliğin bizzat kendisin! etkileyebilir. Sağlık sorunları olan kadınlar, sağlıklı bebek sahibi olabilirler, fakat fazladan gayret sarfetmeleri gerekmektedir. Sağlık ve gebelikleri daha yakından takip edilmelidir. Gebelığmizde komplikasyona yol açabilecek bir probleminiz varsa ekstra testlere, daha sık doğum öncesi muayenelere ya da özel bir klinikte tedavive ihtiyaç duyabilirsiniz. Hastanede kalmaya ya da evde kendi durumunuzu kendiniz kontrol etmeye mecbur kalabilirsiniz. doktorunuz, uzmanlardan oluşan bir grupla çalışarak, ihtiyaç duyabilrceğiniz özel bakımı size sağlayabilir. DERLEYEN: ALINTIDIR. Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Eşiniz Ve Aileniz

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Eşiniz ve Aileniz

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Eşiniz ve Aileniz Siz ve esiniz, gebeliğin neşesini, kederlerini ve heyecanlarım birlikte yaşayacaksınız. Birlikte birçok ayarlama yapmanız gerekecek. Eski rolleriniz değişecek ve yeni rollerinize uyum sağlamak için çalışmak zorunda katacaksınız. Zamanınızın çoğunu bebeğinizi düşünerek geçiriyor olmanıza rağmen, birbirinize zaman ayırmaya da ihtiyaç duyacaksınız. Birbirinizi anlamaya ve desteklemeye çalışın. Endişe ve duygularınızı açıkça dile getirin. Gebelik bir çift için özel bir zaman dilimidir, fakat ilişkilerinizde gerilim ve strese de neden olabilir. Gebeliğin fiziksel değişiklikleri kadın üzerinde oluştuğu için, erkeğin gebeliğin bir parçası olduğu kolayca unutulabilmektedir. Erkek, kendi ayarlamalarım kendisi yapmakta ve baba olmaya hazır hale gelmeye çalışmaktadır. Yaptığınız şeylerde, eşinizin bunun bir ...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Vücut Yapısı

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Vücut Yapısı

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Vücut Yapısı Gebe kaldığınız zaman, vücudunuz, neredeyse tamamen yeni bir yapı kazanır. Daha .dikkat çekici olanı bunun ne kadar hızlı gerçekleştiğidir. Vücudunuzdaki değişikliklere, zihinsel olarak ayak uydurmanız bazen zor olabilir. Göğüslerinizin büyümesi, bel bölgesinin belirginliğini kaybetmesi ve karnınızın daha fazla büyümesi, sizi çok karışık duygular içerisine sokabilir. Bu değişiklikler, heyecan verici ve içinizde gelişen yeni bir hayatın görünen habercisidir. Kendinizi kilolu hissettiğiniz ya da normale dönüp dönmeyeceğiniz! merak ettiğiniz zaman muhtemelen doğuma daha çok günler olacaktır. Kadınların çoğu, vücutlarındaki değişiklikler hakkında karışık duygular içerisindedirler. Egzersiz, nasıl göründüğünüz hakkında kendinizi iyi hissetmenize ve doğumdan sonra eski şeklinize ulasmanıza yardım...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Ankziete

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Ankziete

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Ankziete Gebe kadınlar ve onların eşleri; gebelik, doğum, kişisel hayatlarınin çocukları üzerindeki etkisi ve iyi bir anne-baba olup olmayacakları hakkında korkular taşımaktadırlar. Taşıdığınız bebekle ilgili korkunç ye garip rüyalar görmeniz son derece olağandır. Genelde endişelenecek bir şey yoktur, fakat korkularınızı gidermek için yapabileceğiniz şeyler vardır. Birçok anne-baba çocuklarının normal olmayacağına dair endişe içerisindedir. Şimdiye kadar çocukların çoğu sağlıklı olarak doğmuştur. Sağlıklı bir çocuğunuzun olacağından emin olmanıza ve korkularınızı yenmenize yardımcı olacak bazı adımlar atabilirsiniz, iyi beslenme, istirahat ve egzersiz, uygun olmayan ilaç ve alkolün kullanılmaması, birçok kişiyle cinsel ilişkiye girmeme, düzenli ve erken "dönemde doğum öncesi kontrolleri yaptırma, atılacak bazı adım...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık