Hamilelik

Hamilelik Hakkında, Deniz Yoluyla Seyahat

Hamilelik Hakkında,  Deniz Yoluyla Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Deniz Yoluyla Seyahat . Gemi ile seyahat, çok dinlendiricidir. Buna karşın mide sorunları yaşayabilirsiniz. Daha önceden hiç gemiye binmemişseniz, bunu gebelikte denemeniz iyi bir zamanlama değildir. Geminin hareketine midenizin dayanacağım düşünüyorsanız, gebe bayanlar için gemi hatlarında ne gibi düzenlemeler olduğunu kontrol edin. Doktorunuz, deniz hastalığı için ne gibi ilaç almanız gerektiğini ve gemiyle açık denizi iken, sağlık bakımı olarak neler yapabileceğiniz! söyleyecektir. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 D...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Havayoluyla Seyahat

Hamilelik Hakkında,  Havayoluyla Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Havayoluyla Seyahat Gebelikte uçuş yapmak genelde güvenlidir. Gebe bayanlara, gebeliğin 36. hafasına kadar uçuş izni verilmektedir. Ticarî uçaklar, hava basınçlı olmasına karşın, özel uçaklar değildir. Hava basınçsız uçaklarin, 7.000 île 9.000 fitten daha fazla yükselmemeleri en iyisidir. Metal dedektörler ve hava güvenliği kontrolleri, fetüse zararlı değildir: Konforlu bir uçuş için aşağıda bazı öneriler bulacaksınız; — Koridor kısmında bir koltuk bulmaya çalışın. Böylece, yürüyüş yapabilir ve banyoya kolayca ulaşabilirsiniz. Uçağın ön kısmı genelde daha sabit koltuklara sahiptir. Acil durumlarda sizden yardım beklenebileceği bir yer olan çıkış yerlerinde oturmamaya dikkat ediniz. - Kabin ısısı, kısa bir uçuşta bile değişebilir- înce giysilerden bir. kaç takım alarak, kabin ısısına göre giyinmenizi ayarl...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

 Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması Korunmanın en iyi yolu, hasta neye doğum için giderken de dahil olmak üzere taksiyle her seyahat edişinizde omuz ve kucaktan geçecek şekilde emniyet kemerini takmanızdır. Bazı taksilerin, arka koltuklarında sadece kucak kemerleri bulunur. Kucak kemerini kalçalarınıza yakın olacak şekilde mümkün olduğu kadar karın bölgesinin alt tarafında yerleştim. Emniyet kemerini asla karın bölgesinin üst tararından geçirmeyiniz. Çünkü kaza anında büyük yaralanmalara yol açabilir. Emniyet kemerinin üst kısmım iki göğsünüzün arasından geçiriniz. Emniyet kemerinin alt ve üst kısımlarım mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde yerleştirin. Emniyet kemerinin üst kısmı, boynunuza sürtmeyecek şekilde, omuzunuzdan geçmelidir. Karnın çok üstünden ve bolca takılan emniyet kemerleri, karın bölgesine zarar verebi...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında, Karayoluyla Seyahat

Hamilelik Hakkında,  Karayoluyla Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Karayoluyla Seyahat Bir taksi, özellikle kısa seyahatler için olmak üzere iyi bir seyahat aracıdır. Eğlenceli olması için günlük araba kullanımınız yeterince kısa olmalıdır. Gebe olmasanız bile 10 saat araba kullanmak yorucudur. Günde 5 veya 6 saatten fazla araba kullanılmaması iyi bir hedeftir. Emniyet kemerini sürekli takın. Bazı anneler, ani duruşlarda kemerin fetüse zarar vereceğinden endişe etmektedirler. Anne çok ciddi bir yaralanma geçirmediği takdirde fetüse zarar gelmeyecektir. Fetüs .rahimde sıvı dolu bir kese içerisinde bulunmaktadır. Kas, organ ve kemikler tarafından korunmaktadır. Yapılan çalısmalara göre araba kazalarının % 100'e yakınında, fetüs, emniyet kemerinin uyguladığı basınçtan çabucak kurtulmakta ve fazla bir zarar görmemektedir. Eğer emniyet kemerini takmazsanız, arabadan fırlayabilir ya da beyin travması geç...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Yurtdışı Sağlık Hizmetleri)

Hamilelik Hakkında ( Yurtdışı sağlık hizmetleri)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Yurtdışı sağlık hizmetleri Gitmeyi düşündüğünüz ülkede, sağlık imkanları ve doktorlar nerelerde bulunduğum) araştırın. Türkçe konuşmayı bilmeyen bir doktorla görüşmek zorunda kalırsanız, yanınızda bir yabancı dil sözlüğü bulundurmanız faydalı olacaktır. Ülkeye ulaştıktan sonra, ülkemizin konsolosluk ya da büyükelçiliğine kayıt olunuz. Bu, acil tahliye durumunda size yardımcı olacaktır. Kan nakillerinin güvenliği ülkeden ülkeye değişmektedir. Doktor ya da hastane bulmanıza yardım edebilecek gruplar bulunmaktadır. Bir tanesi, Uluslararası Turistlere Sağlık Yardımı Derneği'dir. Başka birisi de, üye olmanızı şart koşan uluslararası SOS yardımı demeğidir. Geniş bilgi için gezinizin ilerleyen zamanlarında bunlarla bağlantı kurabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAMDevamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık