Hamilelik

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Tercihler)

Hamilelik Hakkında( Gebelik(Hamilelik), Tercihler)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Tercihler Bebek doğduktan kısa bir süre sonra almanız gereken birçok karar vardır. Tercihlerinizi düşünmeniz ve kısa sürede sonuçlandırmanız ge- rekmektedir. Örneğin çocuğunuzu anne sütüyle beslemek isteyip iste- mediğiniz, çocuğunuz erkekse sünnet olmasını isteyip istemediğiniz ve doğumdan sonra doğum kontrol için ne istediğiniz bunlardan birkaçı- dır. Çalışma ve seyahat konuları ayrıca bir plan gerektirir. ( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan) DERLEYEN: ALINTIDIR. Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik), Doğum Arkadaşınız)

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik),  Doğum Arkadaşınız)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Doğum Arkadaşınız Öncelikli kararlannızdan bir tanesi de, size gebelik ve doğumda yardım edecek doğum arkadaşınızın seçimidir. Baştan beri bir arkadaş tarafından desteklenme, kadının stresini kolaylıkla yenmesini sağlayacaktır. Doğum daha da kolay hale gelecektir. Bu kişi, doğum öncesi kontrollerinize sizinle gelebilir ve doğum eğitim sınıflarına katılarak size rahatlama ve solunum egzersizlerinde yardım edebilir. Doğum sırasında, arkadaşınız bir antrenör gibi doğum sınıfında öğrendiklerinizi uygulamada aktif bir rol alacaktır. Genel olarak baba doğum arkadaşı olmaktadır. Eğer herhangi bir sebeple baba gebelik hadisesine katılmamışsa başka bir kişi anneye destek olabilir. Destek verecek kişi, aile üyelerinden herhangi bir kişi olabileceği gibi, bir arkadaşınız da olabilir. Aile merkezli bakım...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Doğum Hazırlığı Doğuma hazırlık, doğum sürecinin mümkün olduğu kadar kusursuz geçmesi için sizin yapmanız gerekenleri bilmeniz anlamına gelir. Uygun diyet ve egzersiz hakkında bilgi alabileceğiniz, doğum esnasında yapmanız gereken şeyleri öğrenmenizi sağlayacak sınıflar temin edilebilir. Çoğu kadının doğum esnasında yaşadığı tedirginliklerin üstesinden gelebileceğiniz teknikler öğrenebilir ve korkularınızı yenebilirsiniz. Doğumunuzun ne kadar ağrılı olacağım, ne kadar süreceğin! ve doğumun nasıl gerçekleşeceğin! önceden kestirmek mümkün değildir. Doğuma hazırlık sınıfları, durumu kontrolünüz altına alma hususunda size yardım edecektir. Bir doğum eğitimcisi bulabilir ya da doğuma hazırlık tiplerini Öğrenmek için doktorunuzdan yardım isteyebilirsiniz. Lamoze, Bradley ve Reod gibi en sık kullanıla...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Hamilelik Hakkında ( Gebelik(Hamilelik), Yatış)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Yatış Doğuma hazırlık ve doğum mekanları hastaneden hastaneye değişmektedir. Seçiminiz sadece bölgenizdeki hastanenin size ne sunduguna bağlı olmayıp aynı zamanda sağlık sigortanıza da bağlıdır. Size mümkün olan seçenekler hakkında bilgi verilecektir. Bölgenizdeki hastaneleri dolaşarak size ne gibi imkanlar sunulduğunu araştırabilirsiniz. Birçok hastane, ailenin de doğuma katılabileceği doğum ortamlarının oluşturulması isteklerine cevap vermektedir. Doğum odaları, daha modern bir doğuma hazırlık ve doğum reçhizatına ve ekibine sahiptir. Doğuma hazırlık, doğum ve doğum sonrası iyileşme döneminde hastaya çok konforlu bir ortam sağlanacaktır. Bazı doğum odaları, doğum sonrası hastanın yatışı da dahil olmak üzere bütün doğum sürecinin tek odada olmasına olanak sağlamıştır. Bu odalar LDR (labor/delivery/reco...Devamını Oku »

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması)

Hamilelik Hakkında(Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik) Bakımınızın Planlanması Gebelik boyunca ve doğum sırasında bakım ve takibiniz! kimin yapacağım tesbit etmeniz ilk kararlarınızdan birisidir, îdeal olanı gebe kalmadan önce doktorunuzla görüşmeniz, geçmiş sağlık hikayenizi ve gebelik öncesi konulan tartışmanızdır. Birçok kadın çocuğu olan arkadaşından ya da akrabasından bir doktor tavsiye etmesi için yardım istemektedir. Bazı kadınlar da çocuğunu doğurmak istediği bir hastane içmektedir. Fakat şu da unutulmamalıdır ki, sağlık sigortası politimız seçeneklerimizi kısıtlayabilmektedir. Bebekler, 3 grup sağlık ekibi tarafından doğurculmaktadır. Bunlar ebeler, halk sağlığı hekimleri ve doğum uzmanlarıdır. Bazen bir doktorla ebe ekip de oluşturabilmektedir. Onaylı ebe hemşireler kadının ve çocuğun bakımım erken gebelik döneminden, doğuma kadar yapab...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık