Hamilelik

Doğum Korkusu, Hamilelik, Gebelik, Bebek,

 Doğum korkusu, hamilelik, gebelik, bebek,

Bebeğinizi kucağınıza alacağınız gn yaklaştıka korku ve panik başladıysa; uzmanların nerilerini uygulayarak doğum fobisini yenebilirsiniz. **SAĞLIKLI BİLGİ EDİNİN:Doktorunuzla konuşun ve kafanızdaki soruları paylaşın. **FİZİKSEL VE DUYGUSAL ENDİŞELERİNİZİ BİRBİRİNDEN AYIRT EDİN: Fiziksel sonulardan duyduğunuz endişeler; doğru ve gvenilir bilgi kaynaklarıyla normal dzeye ekilebilir. Ancak derinde yatan duygusal nedenlerden kaynaklanan doğum korkusu, doğuma dair doğru bilgilenmeyle giderilemeyebilir; psikolog yardımı gerekebilir. **DOĞUM SONRASINDAKİ HAYATINIZI PLANLAMAYA ALIŞIN:Nerede doğum yapacağınız, doğuma girecek doktor, doğum esnasında sizinle birlikte olacak yakınlarınız, eve dndkten sonra size destek olacak kişiler ve alışıyorsanız işyerinizle ilişkiler gibi konuları doğumdan nce planlayın. ...Devamını Oku »

Anne Olmak İsteyenler, Bebek Sahibi Olmak İstemek, Hamilelik, Anne Olamayanlara Yeni Umutlar

ANNE OLMAK İSTEYENLER, BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEMEK, HAMİLELİK,  Anne olamayanlara yeni umutlar

Başarıyı artıran yeni uygulamalar sayesinde birok kadın bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşıyor. Kısır iftlerin bebek sahibi olabilmelerine ynelik bilimsel alışmaların her geen gn ilerliyor. nceleri 'imkansız' denen birok vakanın, gnmz tıp teknikleri sayesinde, artık bebeklerine kavuşabildiklerini belirtiyor. Peki, kısırlık tedavisinde başarıyı artıran yntemler neler? **RAHME TUTUNMA SAĞLANIYOR:Gebeliğin oluşmasında en nemli basamağı; elde edilen embriyonun (bebeğin) anne rahmine tutunması oluşturuyor. Normalde, anne rahmine tutunmadan nce embriyonun evresindeki zona denilen dış tabaka incelerek kayboluyor. Bylelikle embriyo hcreleri zona dışına doğru tomurcuklanıp, anne rahmine tutunabiliyor. Gnmz lazer tekniği ile, bu işlemin kolaylaştırılabilmesi ve risklerin o...Devamını Oku »

Hamilelik(Gebelik) Kariyer, İş Hayatı, Kariyer Yapmak Hamile Kalmayı Etkiliyor Mu?

HAMİLELİK(GEBELİK) KARİYER, İŞ HAYATI, Kariyer yapmak hamile kalmayı etkiliyor mu?

Kısırlık, % 40 erkeklerden % 15'i de nedeni bilinmiyor, % 45'de kadından kaynaklanıyor.Kariyer yapmak hamile kalmayı etkiliyor mu?Kısırlık, % 40 erkeklerden % 15'i de nedeni bilinmiyor, % 45'de kadından kaynaklanıyor. Kadınlar alıştıka bebek sahibi olmayı geciktiriyor ve geciktirdike reme verimliliği azalıyor. Diyerek tp bebek tedavisiyle ilgili şu bilgileri verdi: Tedavide yumurtalar alınıyor ve yumurtayı test tpnde spermle birleştiriyoruz. Yeni kullanılan tekniklerde aşılanmış yumurtayı alıyoruz ve rahme koymadan nce sağlıklı mı diye bakarak sağlıklı olanı rahme yerleştiriyoruz. iftin bilinen bir genetik bozukluğu varsa bu hastalığı embriyoda test ederek sağlıklı bir ocuk dnyaya getirmesini sağlıyoruz. DERLEYEN...EMRE ŞEN İletişim:[email protected] İZMİR'DEKİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI-...Devamını Oku »

Hamilelik Ve Yüz Lekeleri, Güzellik, Kadınlar

Hamilelik ve  yüz lekeleri, GÜZELLİK, KADINLAR

Hamileliğin 4. ya da 6. ayına doğru, yzde bir maske oluşturabilecek kadar ok sayıda, kk kahverengi lekeler ortaya ıkar. oğunlukla 4. ya da 6. aya doğru, yzde bir maske oluşturabilecek kadar ok sayıda, kk kahverengi lekeler ortaya ıkar. Bu hamilelik maskesidir. Genelde, ocuğun doğumundan sonra lekeler kaybolur. Ancak bu her zaman doğru değildir. Hamilelik maskesini engellemek iin tek bir nlem vardır. Yz gneşte kalmamalı. nk hamilelik maskesi yalnızca, gneş etkisiyle oluşan hormonal değişiklikler yznden gelişir. Hamileliği nleyici bir hap alarak gneşe ıkarsanız da hamilelik maskesi gibi kahverengi lekelerin ortaya ıktığı grlr. Yaz veya kış olsun zel bir krem srdyseniz gneşe ç...Devamını Oku »

Hamilelik, Ve Egzersiz

HAMİLELİK, VE EGZERSİZ

Hamilelikte dzenli egzersiz sezaryenle doğum riskini azalttığı gibi, doğum sonrası daha kolay kilo vermeyi sağlıyor.hamilelikte dzenli egzersizin sezaryenle doğum riskini azalttığını, doğum sonrası lohusalık sresini kısalttığını ve annenin daha kolay kilo vermesini sağlıyor. Gebelikte belli kurallar erevesinde uygulanacak egzersizin pek ok yarar sağladığını belirtti. Hamilelerin yapacağı egzersizin solunum ve dolaşım sistemlerinin daha iyi alışmasına katkıda bulunduğunu ifade ediliyor. Bu durum, gebenin kendisini daha iyi hissetmesini, sağlıklı kilo almasını, pozitif duygulara ynelmesini ve kendine gveninin artmasını sağlar. Egzersiz, anne adayında gebeliğe bağlı uykusuzluk, bel ağrısı, bacaklarda kasılma, varis, basur gibi şikayetlerin azalmasını sağlar. Dzenli egzersizin sezaryenle doğum riskini azaltacaktır.Egzer...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Yukarı Çık