Başarı

:: Yaşanmış Başarı Hikayeleri

:: YAŞANMIŞ BAŞARI HİKAYELERİ

1912 yılında, Otto Frederick Rohwedder dilimlenmiş ekmeği buldu. Ne muhteşem bir fikir! Bir somun ekmeği alıp... dilimleyen, basit bir makine. Makine tam bir fiyaskoydu. Reklam ağının başlangıcı buydu ve iyi bir rnn kt bir şekilde pazarlanmasının ok az bir başarı şansı olduğu anlamına geliyordu. Bundan yaklaşık yirmi yıl kadar sonra, Wonder adında yeni bir marka, dilimlenmiş ekmek pazarlamaya başladı ve icat tuttu. nceden dilimlenmiş ekmeğin yeniliği ve rahatlığı değildi işe yarayan, ambalaj ve reklamdı . DERLEYEN...EDİTR İletişim:[email protected] ...Devamını Oku »

Başarı Güvenle Başlar

BAŞARI GÜVENLE BAŞLAR

Editrlk olduka kstah. Oturuyorsunuz dnyaya bakıyorsunuz ve uzmanlara neyi yanlış yaptıklarını anlatıyorsunuz. Her zaman haklı olmak zorunda değilsiniz. Ne yaptığınızı, bunun etkilerini, anlamını ve aıklamasını dşnmek zorunda değilsiniz. Sadece bunu yapacak kendine gvene ihtiyacınız var. ROBERT BARTLEY The Wall Street Journal Herhangi bir işi yapmak sadece kendine gven ister. Diğerlerinin yapmadığı işleri yapmak daha fazla kendine gven ister. Tm şefler her durumda her zaman kendine gven duyan insanlardır. Devamını Oku »

Başarılı Olmanın Yolları

 BAŞARILI OLMANIN YOLLARI

Herkesin başarıya ulaşma adına kendine gre bazı hedefleri vardır. Hedefler ne olursa olsun bu hedeflere gtrc prensipler aynıdır. Bu prensiplerden en nemlilerini şu şekilde sıralamak mmkn: * Amacına ulaşmak iin gerekli olan her şeyle ilgilen. * Amacına ulaşmana yardımcı olmayacak şeyleri geici olarak da olsa gereksiz gr. * Btn benliğinle amaca kilitlen. Devamını Oku »

Olumlu Düşünce Ve Başarı

 OLUMLU DÜŞÜNCE VE BAŞARI

Dolar multi-milyoneri, Amerikalı sanayici Andrew Carnegie diyor ki, Kendi aklının tmne hkmetme başarısını gsteren bir insan, haklı olarak her şeye sahip olabilir. Olumlu ynde dşnmeye başladığımızda, kendimizi başarılı grr ve başarılı olmaya başlarız. Başarılı bir hayatın meyvalarını toplamak istiyorsak, bir ifti gibi alışmalıyız. Sadece birka olumlu tohum dikerek, kalan işlerin kendi kendine hallolmasını bekleyemeyiz. Bu tohumlan muntazaman sulamalı, bitkiler bydke onlara gerekli besini ve gbreyi vermeliyiz. Eğer dikkat etmezsek, olumsuz dşnce otları da mutlaka boy gsterir, topraktaki besini alar ve ...Devamını Oku »

Kişisel Başarı Sözleri

KİŞİSEL BAŞARI SÖZLERİ

Francis Bacon Yalanlamak ve reddetmek iin okuma, inanmak ve herşeyi kabullenmek iin de okuma, konuşmak ve nutuk ekmek iin de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve dşnmek iin oku! * Hazreti Mevlana Bu dnya, yaptıklarımızın yankılanıp yine bize dneceği bir dağdır. * Victor Hugo Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık