Başarı

Kişisel (Bireysel ) Gelişim, Etkili Satış, Kişisel Başarı

KİŞİSEL (Bireysel ) GELİŞİM,  ETKİLİ SATIŞ, KİŞİSEL BAŞARI

KİŞİSEL (Bireysel ) GELİŞİM, ETKİLİ SATIŞ, KİŞİSEL BAŞARI Globalleşen dünyada, müşteri eksenli pazarlama anlayışının yaygınlaşması ile birlikte, satış kavramlarında da köklü değişiklikler meydana gelmektedir. Günümüzün başarılı satışcısının nasıl olması gerektiğini İş Dünyasında Geleceğin Yönetimi adlı kitabın yazarı şu şekilde tarif etmektedir: "Bugün artık tam donanımlı satışcılara ihtiyaç vardır; satışcı, eğitimiyle, deneyimiyle ve yüksek motivasyonuyla diğerlerinden çok farklı olmalıdır. Tıpkı Körfez Savaşı'nda gördüğümüz gibi, tam teçhizatlı, yüksek donanımlı askerlere benzemelidir. Şayet başarı ya da zafer kazanmak istiyorsak bu gerçeği kabul etmek zorundayız." Gerçekten de satışta başarılı olmak için, tam donanımlı satışcılar çalıştırmak ve iyi planlanmış bir satış stratejisi oluşturmak gerekmektedir. Bunun için de satış ve pazarlama departmanlarının uyum içinde hareket etmesi sağlanmalıdır. Ancak, birçok işletmede bu departman...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Yoga, Kişisel Başarı, Bireysel Gelişim,

KİŞİSEL GELİŞİM, YOGA, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM,

KİŞİSEL GELİŞİM, YOGA,( YOGA NEDİR, NEYİ ANLATIR) Yaşam nefesle başlar. Nefesinizi hiç dinlediniz mi? Uyurken veya sinirli bir şekilde tartışırken veya gülerken nefesiniz nasıl değişiyor? Hiç normal bir günde 1dakikada aldığınız nefesinizi saydınız mı? Sağlıklı bir kişide bu nefes 13-15 arasında olmalı. Bunun üstündeyse sizin için alarm çanları çalmaya başlamıştır diyebiliriz. Hızlı solunum yapan bir kişinin stres seviyesinin oldukça yüksek, kaslarının çoğunun kasılmış olduğunu ve sindirim problemleri yaşadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Yüksek stres yükü yoga gibi bir teknikle boşaltılmadığında en hassas sistem, organ veya doku bundan zarar görür. Bunun en belirgin örneği de ağrıyan veya sertleşen kaslardır. Hızlı nefes alan erken yaşlanır ve erken ölür. Tavşan ve kaplumbağa örneğinde olduğu gibi. Hızlı nefes alan tavşan yavaş hareket eden kaplumbağadan daha erken ölür. Yaşam nefesinizi baskılamada...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Diksiyon, Güzel Konuşma, Kişisel Başarı

KİŞİSEL GELİŞİM, DİKSİYON, GÜZEL KONUŞMA, KİŞİSEL BAŞARI

KİŞİSEL GELİŞİM, DİKSİYON, GÜZEL KONUŞMA, KİŞİSEL BAŞARI DİKSİYON GÜZEL KONUŞMANIN ÖNEMİ Bir fikrin, duygunun, dilin malzemesini oluşturan kelimelerle bir düzen içerisinde anlamlı bir bütün oluşturacak şekilde sözle ifade edilmesine sözlü kompozisyon diyoruz. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Sözlü kompozisyonun amacı, kişiye halini, isteğini, düşüncesini açık, tam ve doğru olarak ifade becerisi kazandırmaktır. Söz, yazıdan daha önce, daha etkili ve daha pratik olduğu için sözlü kompozisyonun temelini oluşturan, insanı diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biri olan konuşmanın usulüne göre yapılması hemen her alanda başarılı olmanın asıl unsurlarındandır. Başarılı yöneticilerin, tanınmış avukatların, liderlerin, toplum içinde saygın bir yeri olan kişilerin ayırıcı vasıflarından biri de güzel ve etkili konuşmalarıdır. Böyle kiş...Devamını Oku »

Biyoenerji - Bioenerji - Kişisel Gelişim - Kişisel Başarı - Bireysel Gelişim - Bireysel Başarı

Biyoenerji - Bioenerji - Kişisel Gelişim - Kişisel Başarı - Bireysel Gelişim - Bireysel Başarı

BİYOENERJİ NEDİR? Bugünlerin en popüler konusu bioenerji ve şakralar. Birçok insan bu konuyu yakından takip ediyor ve karşılaştıkları sorunlarda Bioenerji Uzmanlarına başvuranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Genel Bilgi Bugünlerin en popüler konusu bioenerji ve şakralar. Birçok insan bu konuyu yakından takip ediyor ve karşılaştıkları sorunlarda Bioenerji Uzmanlarına başvuranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bioenerji’nin kelime anlamı; doğal olan enerjidir. Vücut içerisinde devamlı bir titreşim ve düşük voltajlı elektromanyetik akım vardır. Elektromanyetik akım; fiziksel bedenle sınırlanmamıştır. Böylece, bir bedenden diğerine akış yapılabilir. Bu elektromanyetik akım; bedenin sağ tarafında toplanmıştır. Bioenerji akışı insanla sınırlı değildir; tüm maddeye akar. Bitkilerin insanlarınkine zıt bir kutbu vardır; onlarla aramızda hür bir kanal açılır. Sağlıklı bir vücutta negatif b...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim - Bireysel Gelişim- Kişisel Başarı-Kişisel Gelişim Nedir? Bireysel Gelişim Nedir?

KİŞİSEL GELİŞİM -  BİREYSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI-KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR? BİREYSEL GELİŞİM NEDİR?

KİŞİSEL GELİŞİM - BİREYSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI- KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR? BİREYSEL GELİŞİM NEDİR? KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR? BİREYSEL GELİŞİM NEDİR? Günümüz iş dünyasında sadece üniversite eğitimi ile edinilmiş akademik bilgilerin yeterli olmadığı kuşku götürmez bir gerçektir. İş dünyası, kendisini uzmanlaşmak istediği alanda geliştirmiş ve güncel bilgilerle donatmış adayları tercih etmektedir. Kariyeriniz ile ilgili planlar yaparken özellikle uzmanlaşmak istediğiniz alan ile ilgili sürekli öğrenmeyi ve gelişimi hedeflemeniz gerekmektedir. KİŞİSEL GELİŞİM NEDİR? BİREYSEL GELİŞİM NEDİR? Bireyin sahip olduğu niteliklerin, bilgi, beceri ve davranışların geliştirilmesi anlamına gelmektedir. NEDEN KİŞİSEL GELİŞİM – BİREYSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ ALMALIYIZ? Bireyin nitelikleri geliştikçe çevresiyle olan etkileşimi ve iletiş...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık