Başarı

Hayatta Mutlu Ve Başarılı Olmanın Yolları

Hayatta Mutlu Ve Başarılı Olmanın Yolları

Hayatta Mutlu Ve Başarılı Olmanın Yolları Bizlerin asıl hali saf bilinçliliktir; bu da saf güç demektir. Saf bilinçlilik ruhsal özümüzdür, sonsuz ve sınırsızdır. İşte başarıya giden yollar… Saf Güç Kuralı Bizlerin asıl hali saf bilinçliliktir; bu da saf güç demektir. Saf bilinçlilik ruhsal özümüzdür, sonsuz ve sınırsızdır, saf coşkudur, saf bilgidir, sonsuz sessizliktir, kusursuz dengedir, yenilmezliktir, basitliktir, mutluluktur. "Saf Güç" Kuralının uygulanması: 1. Sessiz olmak için her gün zaman ayırın. Günde iki defa meditasyon yapın. 2. Doğayla başbaşa kalabilmek ve her varlığın içindeki zekâya şahit olmak için her gün zaman ayırın. <...Devamını Oku »

Başarı Yolları

Başarı Yolları

Başarı Yolları İş hayatında karşılaşılan problemleri ele almış. İlk etapta bunların ne olduğu teşhis edilmiş. İş hayatını etkileyen problem kaynakları 5 gruba ayrılmış. Daha sonra konulan teşhislere çözümler önerilmiş. Bu yapılırken teorik ve ideal tavsiyeler yerine, gerçekçi ve pratikte karşılaşılan sorunlara çözümler getirilmeye çalışılmış. Başarıya ulaşmanın tek bir reçetesinin olmadığı vurgulanarak, buna etken olabilecek bir çok şeyin olduğu vurgulanmış. Metod: Yazar meseleleri günlük konuşma tarzına yakın bir üslupla sunmuş. İçerdiği Önemli Noktalar: Kitap problemlerin teşhisini ve reçetelerini ihtiva ettiği için, tek bir konu üzerinde önemli bir fikir beyan edilmemiş. İş hayatında karşılaşılabi...Devamını Oku »

Hayatta Başarılı Olmak

Hayatta Başarılı Olmak

Hayatta Başarılı Olmak Kişinin yaptığı işi sevmesi ve işine olan ilgisini çevresine yansıtabilmesi, yeni fikirler geliştirip verimli olabilmesi açısından oldukça önemlidir. Hevesli olmak bu noktada çok etkili bir faktördür. Hevesinizi çalışanlarınıza yansıtabilmeniz, ekibinizin daha dinamik olmasını sağlayacaktır. Çalışma ortamında hevesli ve ilgili bir yönetici olmanızın, çalışanlarınız üzerindeki etkisi büyüktür. Yönetici olmadan önceki dönemlerinizi düşünerek çalışanlarınızı nasıl motive edebileceğinizi tahmin edebilirsiniz. Öncelikle ekibinizin yaptıklarıyla ilgili olmanız ve onları dinlemeniz; firmanızdaki işlerin hızlanmasına ve verimin artmasına yardım edecektir. Bu şekilde hem şirket içinde işlerini büyük bir hevesle yapan çalışanlarınız, hem de firmanızın yükselen bir başarı grafiği olacaktır. İşlerini hevesle yapan çalışanlar daha etkin çalışacaklar ve daha verimli i...Devamını Oku »

Başarınızı Artırmak İçin Motivasyon Taktikleri

Başarınızı Artırmak İçin Motivasyon Taktikleri

Başarınızı Artırmak İçin Motivasyon Taktikleri Uzmanlara göre 40'lı yaşlarına gelen herkes de hafızayla ilgili ufak tefek sorunlar kendini göstermeye başlıyor. Bunlar da anahtarın yerini unutmaktan, bir toplantıyı kaçırmaya kadar her türlü aksaklığı beraberinde getiriyor. Ancak doktorlar çocukların, yetişkinlerin, hatta yaşlıların bile hafızalarını kuvvetlendirmesinin mümkün olduğunu söylüyor. Elbette bunun için doğru beslenmek ve birkaç ipucuna önem vermek gerekiyor. Tavsiyelerden bazıları şöyle: ***Sınav öncesi uyuyun 1. Gece yalnızca 3 saat uyumuş bir kişinin düşünce kabiliyeti, yasal olarak sarho...Devamını Oku »

Öğrenci Başarısı Nasıl Arttırılır?

Öğrenci Başarısı Nasıl Arttırılır?

Öğrenci Başarısı Nasıl Arttırılır? 1. Öğrencilerin derslere devamının öğrenci başarısındaki yeri ve önemi tüm eğitimcilerin kabul ettikleri bir ilkedir. 2. Öğrencilerin aktif olarak derse katılmalarının öğrenmeyi olumlu yönde etkilediği bilinmektedir. Derse aktif olarak katılmanın bir yolu da açılan tartışmalara katılmaktır. 3. Derse aktif olarak katılmanın ve öğrenmede başarılı olmanın önemli şekiller...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık