Başarı

Başarı Ve Tutku

Başarı  Ve Tutku

Başarı Ve Tutku 'Seni tutkuyla seviyorum' pek çok aşk mektubunda bulunabilecek bir cümledir. Tutku davranışın(hareketin)yakıtıdır. Bu aşkta en yüksek noktadadır işinizde ya da mesleğinizde tutku Tutku çalışırken aldığınız ilhamdır. Herkes tutkulu değildir. Soğukkanlı, uzak insanların hiçbir şekilde fazla tutkuları yoktur. Evet, tutku yaratmak mümkündür. Başarı Ve Tutku. Soğuk bir insan dahi bunu yapabilir. Tutku ruh halini ve duyguyu kapsar. Beyinden değil, duygulardan kaynaklanır. (hakimler, noterler, memurlar) pek tutku geliştiremezler. Genellikle işitsel ambalajlarına( yani beyinleri seslerle çalışması) öyle sabitlenmişlerdir ki duygularının dışarı çıkması için bir açıklık hemen hiç yoktur, en azından, duyguları ifade etmenin...Devamını Oku »

Kişisel Başarı Makalesi

Kişisel Başarı Makalesi

Kişisel Başarı Makalesi Yaşamda gerçek savaşımız, arzu ettiklerimiz! Yalnızca sahip olmak değil, sahip olduklarınızı istemeyi sürdürmektir. Birçok kişi arzu ettiklerini elde etmeyi öğrenmiştir; ne var ki, artık bunlardan zevk almamaktadır. Elde ettikleri asla yeterli olmamakta, hep birşeylerin eksik kaldığını düşünmektedirler. Kendilerinden, ilişkilerinden, sağlıklarından ya da işlerinden memnun değillerdir. Her zaman huzurlarını bozan bir şey vardır. Madalyonun diğer tarafındaysa, istediklerinin daha fazlasını nasıl elde edeceklerini bilmemelerine karşın, kim olduklarından, ne yaptıklarından ve sahip oldukları kadarından memnun olan kişiler vardır. Yürekleri yaşama açıktır ama yine de hayallerini gerçekleştirememektedirler. Ellerinden geleni yapmalarına karşın, neden diğer insanların daha fazlasına sahip olduklarım merak edip dururlar. İnsanların çoğu bu iki ucun ortasın...Devamını Oku »

Kişisel Başarı Rehberi

Kişisel Başarı Rehberi

Kişisel Başarı Rehberi Kişisel gelişim kitapları bir farkındalıktır, yüz tanesini okuyacağına iyi bir tanesi oku ve bin kere uygula, o zaman daha iyi sonuçlar alırsınız. Çok sayı da kişisel gelişim, kişisel başarı kitabı okuyup zihnimizde her şeyi depolamış olmak için okumak sadece bir hamallıktır. Kişisel gelişim, kişisel başarı okuduklarınızı bilmek önemli değildir, okuduklarınızı uygulayabilmek fark yaratacaktır hayatınızda... Kişisel başarı kitapları okuyucularına şunu önerebilirim; Kişisel başarı kitapların okurken, bu kitapları bakış açınızı, zihinsel ka...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Sektörü

Kişisel Gelişim Sektörü

Kişisel Gelişim Sektörü Kişisel Gelişim Sektörü başlığı altındaki çok sayıda kitap, VCD, seminer ve kurs, talebi çok fazla olan bir sektör haline gelmiştir. Şu anda yılda 10 milyar dolar ciro yapan devasa bir pazar oluşturmuş durumdadır. Yüzlerce kitap son 10 yılda hepimizin hayatını mükemmelleştirmek için kitapçıların raflarında ardı ardına yerini aldı. Kişisel Gelişim Kitapları; Kişisel Gelişim kursları; bu konuda ahkam kesen ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık