Başarı

Kitaplık(İlham Veren Başarı Öyküleri)

Kitaplık(İlham Veren Başarı Öyküleri)

İlham Veren Başarı Öyküleri Yazar: Ziya Baran/ Canten Kaya Yayın Evi: KARİYER YAYINCILIK Açıklama: Her sabah bir ceylan uyanır Afrika’da. Kafasında tek bir düşünce vardır. En hızlı koşan aslandan daha hızlı koşabilmek, Yoksa aslan onu yiyecektir. Her sabah bir aslan uyanır Afrika’da. Kafasında tek bir düşünce vardır. En yavaş koşan ceylandan daha hızlı koşabilmek, Yoksa açlıktan ölecektir. İster aslan olun, ister ceylan olun hiç önemli değil. Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini, Hem de bir önceki günden daha hızlı koşuyor olmanız gerektiğini bilin. Hayat koşunuzda size ilham kaynağı olacak bu hikayeler, gerçek yaşam h...Devamını Oku »

Ceo(Başarılı Bir Marka Ne Gibi Faydalar Sağlar?)

CEO(BAŞARILI BİR MARKA NE GİBİ FAYDALAR SAĞLAR?)

BAŞARILI (KUVVETLİ) BİR MARKA NE GİBİ FAYDALAR SAĞLAR? İlkeleri olan, disiplinli, çağdaş yöntemlerle idare edilen firmaların yarattıkları markalar; * Tüketiciyi satın almaya yönlendirir, * Tüketicinin kuruluşa ve ürünlerine daha olumlu bakmasını, güvenle satın almasını sağlar, * Marka süreklilik kazanır, * Ürün/ hizmetin kalitesi derhal fark edilir, diğerleri arasından daha çabuk ayırdedilir, * Medya, müşteriler, kamuoyu oluşturabilecek çevreler firma/marka lehine etkilenir, bu güç doğru yönde kullanıldığında firma/ marka, her geçen gün daha fazla değer kazanır, * Firma iş yaptığı firmalarla daha düzenli çalışır, * Firma örnek alınmaya başlanır, * Personel daha etkili, zevkle ve şevkle çalışır, * Çalışanlar arası birlik ve beraberlik hisleri, moral ve motivasyonu artırır, * Rakip firmalara göre daha kaliteli çalışanlar grubu yaratılır, ...Devamını Oku »

Kitaplık(Profesyonel Zeka / Mutlu Ve Başarılı Bir İş Yaşamı İçin )

Kitaplık(Profesyonel Zeka / Mutlu ve Başarılı Bir İş Yaşamı İçin )

Profesyonel Zeka / Mutlu ve Başarılı Bir İş Yaşamı İçin Yazar: Prof. Dr. Hakan Yöney Yayın Evi: REMZİ KİTABEVİ Açıklama: Psikiyatrist Prof. Dr. Hakan Yöney’in hazırladığı bu kitap: Her seviyede yöneticiye, İnsan kaynakları görevlileri ile bu alandaki eğitim kurumlarının öğrenci ve öğretim üyelerine, Danışmanlık ve eğitim hizmeti verenlere, Gelecekte başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmek isteyen anne babalara, Çalışma yaşamına atılmak üzere olan üniversitelilere ve tüm çalışanlara sesleniyor. Derleyen: Yusuf BAL ***REKLAM*** İZMİR'DEKİ KİŞİSEL GELİŞİM - KİŞİSEL BAŞARI NLP...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(Başarı Yolunda Taktikler)

Kİşisel Gelişim(Başarı Yolunda Taktikler)

* Sabahları, her zamankinden 15 dakika erken kalkabiliriz. Böylece yaşadığımız telaşın ve tersliklerin yarattığı stresi azaltmış oluruz. * Kahvaltıyı ya da kıyafetlerinizi hazırlayarak, sabaha bir gece önceden hazır olabiliriz. * Hafızanıza bel bağlamayın. Randevularımızı, ödeme günlerimizi, önemli günleri, numaraları ve bunun gibi hatırlanması gereken bilgileri bir deftere not ederek, hafızamızı yormamış ve unutma riskini kaldırmış oluruz. * Yalan söylememize sebep olacak davranışlardan kaçınmalıyız. * Kırı...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(Başarının Yaşı!)

Kişisel Gelişim(BAŞARININ YAŞI!)

Bazen kendimizi çok yorgun, bitkin ve isteksiz hissettiğimiz olur. Böyle zamanlarda kendimizi çökmüş ve ihtiyarlamış hissedebiliriz. Ya da herhangi bir girişimde bulunmak istediğimiz zaman, "Benim için çok geç! Artık yaşlandım. Yıllar evvel yapmalıydım!" gibi mazeretler ileri sürebiliriz. Bu mazeretlerimiz doğru gibi düşünülebilir. Yani bazı şeyleri zamanında yapmak gerekir. Ama beklediğiniz takdirde zaman geçecek ve o yapmak istediklerinizi halen yapamamış olmanın verdiği sıkıntıyı taşıyacaksınız. O halde beklemeyin. Gün bugündür. Geçmişteki başarısızlıklarımıza takılacağımıza, onu nasıl telafi edebileceğimizi ve aslında zamanı geçmiş gibi görünse de birçok şeyi halen yapabileceğimiz gerçeğini gözden kaçırmamalıyız. İşte size, geçmişte büyük başarılar gösteren kişilerin bu başarıları gösterdikleri yaşları: ((Kişisel Gelişim, BAŞARININ YAŞI!)) ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık