Başarı

Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş Özel İmge)

 Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş Özel İmge)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş özel imge) Kazım, çok ağır bir işi vardı ve sık sık kendini stres altında hissederdi. Doktoru ona kan basıncının çok yüksek olduğunu söylediğinde endişesi iyice arttı. Bir psikologdan öğrendiğin! söyleyen bir arkadaşıyla, akılsal imge adlı bir metodu tartışan kazım, ilk başta bu yöntemin saçma olduğunu düşündü. Fakat ona bir şans vermeye karar verdi. Sonucu son derece tatminkar buldu. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Hayal güçlerin! kullanan insanların pek çok durumda iyi etki bırakabilecek. kullanıma hazır becerileri vardır. Çok etkili bir metod şudur; • Hayalinizde kendinize bir oda yaratırı. Öyle özel bir oda olsun ki renkleri, mobilyaları, düzenlemesi ve ölçüleri size ait olsun. Daha sonra, burası size ait özel, farklı ve h...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Duygusal Bir Termometre Kullanmak)

Kişisel Başarı, (  Duygusal Bir Termometre Kullanmak)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Duygusal bir termometre kullanmak) Jale , yapışı ani öfkelenmelere uygun birisiydi. Müthiş alıngandı ve pek çok duruma da aşırı duygusal cevaplar vermeye eğilimliydi. "Sadece jale île ilgili bir şey on puanlık bir cetvelde on bir puan eder" itirafında bulundu yakın bir akrabası. Bazen aldatıcı basit bir metod, aşırı reaksiyon gösteren insanların doğru karşılık vermelerine engel olabilir. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) İnsanlar bulundukları durumları gereksiz endişe, üzüntü ve duygusal mutsuzluklarla sonuçlandırma ve onları abartma eğilimindedirler. Kendimizi rahatsız etmeyi nasıl beceriyoruz? Sadece pireyi deve yaparak, Bir şeyin gerçekten can sıkıcı, rahatsı edici ya da hüsran verici olduğunu tanımlamak ve doğru karşılık vermek yerine, biz hadise ya da durumu infilak ettirip ...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Kötü Alışkanlıklardan Kurtulmak)

  Kişisel Başarı, (  Kötü Alışkanlıklardan Kurtulmak)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Kötü alışkanlıklardan kurtulmak) Cümert, kendini yine saçlarım koparırken buldu. Hayatinin büyük bir bölümünde bunu yapmıştı, fakat birkaç aydır saçının gerçekten azaldığının farkına vardı. Durması gerektiğim biliyordu, ama on beş yıllık bir alışkanlıktan nasıl kurtulabilirdi? Hüseyin, tırnaklarım artık yemek istemiyordu. "Bu sinir bozucu alışkanlık sanki üzerime yapışmış sımsıkı bir pençe gibi duruyor", diye açıkladı. Hüseyin'in şanssızlığı ise, onun bilinçsiz güdülerin! açığa çıkması gerektiğim düşünen bir terapiste başvurmasıydı. Sonuç ise kaybedilen zaman ve paraydı. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) . Bir sürü insan kurtulması zor olan basit ama rahatsız edici alışkanlıklara sahiptir; tırnak yeme. saç koparma, yüzle oynama, parmak çıtlatma ve diğerleri. Alışkanlıkların doğasını...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Beyne Egzersiz Yaptırmak)

Kişisel Başarı, (  Beyne Egzersiz Yaptırmak)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Beyne egzersiz yaptırmak) Bir önceki bölümde tanıştığımız nurten, bunu bilerek yapmasa da duygularım ayarlayabilmek için pek çok özel metod kullandı. Bir arkadaşı ona bazı seçenekler önerdiğinde şöyle dedi, "Kim olduğumu bildiğim için mutluyum. Öte yandan değişmek çok zor! Bu yüzden başkalarım n ne dediğinden bana ne?" (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Nurten, bir bakıma haklı: Akılsal dengeyi elde etmek çaba gerektirir. Aynı zamanda sağlıklı bir bedeni korumak ve sahip olmak da fiziksel egzersiz ister. Yaptığımız bu hesaba göre, bunu yapabilmek için çok zor olmayan dürüst metodlar mevcuttur. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Herkes bilir ki fiziksel sağlık için bir çok egzersizden faydalanırız. Peki ya akılsal sağlığımız? Araştırmalar pekala göstermişti...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik Ve Nlp)

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik ve NLP)

Kişisel Gelişim Videoları(Başarılı Yöneticilik ve NLP) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı) all wife cheat why people cheat read here online women who cheat on their husbands when your husband cheats infidelity Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık