Başarı

Başarı Ve Hayaller

Başarı Ve Hayaller

Başarı Ve Hayaller Hepimizin farklı hayalleri vardır. Kimsenin bize dokunamadığı tek yer. Özgürsünüz. Hepimizin farklı hayalleri vardır. Kimsenin bize dokunamadığı tek yer. Özgürsünüz. İster savaşçı olun, çok zengin, bir prenses, çok sevdiğiniz kişiye kur yapan, bir geminin kaptanı ya da pilot, ya da dünya güzellik kraliçesi, çok iyi bir oyuncu ya da sıradan bir insan olun. Ne olursanız olun, nasıl hayal ederseniz edin orda mutlusunuzdur. Bazen acı da çekersiniz hayallerinizde, o zaman bile mutlusunuzdur. Hayal kurarken aynaya bakın, gözlerinizdeki gülücüğü görürsünüz. Bazen tam en güzel yerinde yakalanırsınız, karşı taraf anlamsız bakar yüzünüze, birden ciddileşirsiniz aman kimse girmesin hayallerinize… Hayallerinizde ki erkekle boğazın yanı başında yemek yiyorsunuz.. Alabildiğince ışık var etrafta, ama siz ve o sadece birb...Devamını Oku »

Gelişmeye Zaman Ayırmak Ve Başarıya Ulaşmak

Gelişmeye Zaman Ayırmak Ve Başarıya Ulaşmak

Gelişmeye Zaman Ayırmak Ve Başarıya Ulaşmak Eylemden çok söz ettik. Buna karşılık, gerekli olan başka tür bir eylem daha var: kendinizle ilgilenmek için yalnız kalmak. Bu da büyümenin bir parçasıdır. İş hayatında düzenli olarak denetleme yapılır: Hangi ürünler satıyor? Kâr ediliyor mu? İlerleniyor mu? Yoksa tahminlerinin, beklentilerinin gerisine mi düşüyorlar? Şirketin ekonomik durumunun sağlıklı olup olmadığını, pazar payını kaybedip kaybetmediğini belirlemek için uzmanlar, muhasebeciler çağrılır. Acil değişiklikler yapılmazsa iflas mı edecekler? Şirketlerin mevcut durumu amaçlar ve tahminlerle karşılaştırılır. Bu kendini sınamadır. Kendini mot...Devamını Oku »

Kariyerinizde İlerlemenin Ve Başarıyı Çabuk Bulmanın Yolları

Kariyerinizde İlerlemenin Ve Başarıyı Çabuk Bulmanın Yolları

Kariyerinizde İlerlemenin Ve Başarıyı Çabuk Bulmanın Yolları Bazen kötü günler yaşayabiliriz ama bunu atlatmak da bizim elimizde... Bildiğimiz hali ile hayat etrafımızda parçalanmaya başladığı zaman, kalbimiz ağrır, beynimiz uyuşur, çevremizi ince bir duman sardığı görülür. Şokta, sinirli ve üzgünüzdür. Korkmuş ve sarsılmışızdır. Kararlılığımız gibi inancımız test edilir. Devam edecek gücü – ya da hatta devam etmek isteyecek miyiz – bulacak mıyız diye merak edebiliriz. Bunların hepsi çok bunaltıcıdır. Fakat hayatlarımızı ilerletebiliriz, ve ilerletmeliyiz. İyileşme sürecinde neler yardımcı olur? İşte ilerlemenin yolları: ** Duygularınızı kabul edin. Onları zorlamaya çalışmayın. İyileşme, duygularınız ne...Devamını Oku »

Beden Dilin Seni Nasıl Yansıtıyor

Beden Dilin Seni Nasıl Yansıtıyor

Beden Dilin Seni Nasıl Yansıtıyor Vücut dilinin, insanların ruh halini ortaya koyduğunu ifade eden uzmanlara göre eller, bakışlar ve duruş, kişiliğin aynası oluyor. Kişilerin karşısındakine mesajı, yüzde 7 oranında sözlerle, yüzde 93 oranında ise ses ve beden diliyle verdiğini vurgulayan psikologlar, hangi hareketin ne anlama geldiğini ise şöyle ifade ediyor: • İşaret parmağını kaldırıp konuşanlar, gizli bir şekilde karşısındakini tehdit eder. Elleri kenetli olanlar ise, genel bir olumsuzluk ya da hayal kırıklığı yaşadıkları mesajını verirler. • Ellerini önde birleştirerek el pençe divan duran kişiler, karşısındakine ne isterseniz yaparım demek isterken, ellerin arkada birleşmesi ise kendine olan özgüveni, meydan okumayı anlatıyor. • İnsanlarda elin ç...Devamını Oku »

Başarılı Olmak İçin

Başarılı Olmak İçin

Başarılı Olmak İçin…. Bizlerin asıl hali saf bilinçliliktir; bu da saf güç demektir. Saf bilinçlilik ruhsal özümüzdür, sonsuz ve sınırsızdır. İşte başarıya giden yollar… Saf Güç Kuralı Bizlerin asıl hali saf bilinçliliktir; bu da saf güç demektir. Saf bilinçlilik ruhsal özümüzdür, sonsuz ve sınırsızdır, saf coşkudur, saf bilgidir, sonsuz sessizliktir, kusursuz dengedir, yenilmezliktir, basitliktir, mutluluktur. "Saf Güç" Kuralının uygulanması: 1. Sessiz olmak için her gün zaman ayırın. Günde iki defa meditasyon yapın. 2. Doğayla başbaşa kalabilmek ve her varlığın içindeki zekâya şahit ol...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık