Başarı

Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı Rehberi

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI REHBERİ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI REHBERİ Kişisel gelişim kitapları bir farkındalıktır, yüz tanesini okuyacağına iyi bir tanesi oku ve bin kere uygula, o zaman daha iyi sonuçlar alırsınız. Çok sayı da kişisel gelişim, kişisel başarı kitabı okuyup zihnimizde her şeyi depolamış olmak için okumak sadece bir hamallıktır. Kişisel gelişim, kişisel başarı okuduklarınızı bilmek önemli değildir, okuduklarınızı uygulayabilmek fark yaratacaktır hayatınızda...Kişisel gelişim, kişisel başarı kitabları okuyucularına şunu önerebilirim; Kişisel gelişim, kişisel başarı kitapların okurken, bu kitapları bakış açınızı, zihinsel kalıplarınızı değiştirmek ve hayatınınızın her aşamasında uygulayabilmek için okumalıyız ve öğrendikleriniz kendizin içsel ve dışsal olarak bir parçası haline gelmeden de insanlara aktarımda bulunma yanlışına düşmeyin eğer düşerseniz, bilen ama bildiğini uygulamayan konumunda olursunuz ki bu hiç de huzur vermeyen bir durumdur. Kişisel gelişim, kişisel başarı alanındaki kitapların he...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı Önündeki Engeller Ve Çözümleri

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI ÖNÜNDEKİ ENGELLER VE ÇÖZÜMLERİ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI ÖNÜNDEKİ ENGELLER VE ÇÖZÜMLERİ Kişisel gelişim, kişisel başarı başlığı altındaki çok sayıda kitap, VCD, seminer ve kurs, talebi çok fazla olan bir sektör haline gelmiştir. Şu anda yılda 10 milyar dolar ciro yapan devasa bir pazar oluşturmuş durumdadır. Yüzlerce kitap son 10 yılda hepimizin hayatını mükemmelleştirmek için kitapçıların raflarında ardı ardına yerini aldı. Kitapları; kişisel gelişim, kişisel başarı kursları; bu konuda ahkam kesen ‘guru’lar; ve yaşam koçları izledi… Hepsi ‘söylediğimi yaparsan istediğin her şeyi elde edebilirsin’ mesajını büyük bir güvenle vererek şahane bir hayat vaat ediyorlar. Kişisel gelişim, kişisel başarı alanındaki bütün eserler; kişinin kendini, sürekli eksik ve güvensiz hissetmeden, hedeflerine ve hayallerine ulaşmaya, tatmin olmaya çalışan; ne istediğini, ne yapacağını bilmeyen ve çözümü bulmak isteyen yol gösterici ve akıl verici olan kitaplarda çare arayan günümüz insanının bir yansıması haline geliyor. KARŞIT SE...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Kişisel Başarının Etkileri

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARININ  ETKİLERİ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARININ ETKİLERİ En son ne zaman kendiniz için bir şey yaptınız? Ama başkalarının isteklerine boyun eğerek kimse kırılmasın diye değil, yüreğinizden gelen sese kulak tıkayıp kendi kendinizi kandırarak da değil. Ne zaman hayattan istediklerinizi özgürce haykırabildiniz insanların yüzüne? İşte ben buyum ve ancak bu koşullarda mutlu olabilirim dediniz? Çoğu insanın kalabalığı izlediği, kendi rüyasını yaşamak yerine herkesin yaptığını yapmaya çalıştığı bir dünyada yaşadığımıza inanmak zor. Bir insanın yaşayabileceği en büyük pişmanlık; ömrünün sonuna vardığında hayalleri ve hedeflerini yaşamamış olduğunu görmektir. Her şey değişiyor…yeni bir binyıla girmek gibi her önemli an, insanoğlunu durumları hakkında düşünmeye daha fazla ittiğini farkına varmamızı sağlıyor. Değişim rüzgârlarını en çok farkına vardığımız bölüm kitapçıların kişisel gelişim, kişisel başarı bölümleri yada Amerikaların dediği gibi “öz yardım” raflarında bulunan kitaplar… Kısacası, başarı e...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı Rotamız

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI ROTAMIZ

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI ROTAMIZ Coşku ateşiniz, sizi ateşleyecek taze odunlar atmadığınız, yeniliği yaşamadığınız sürece sonsuza kadar yanmayacaktır. Belirli bir yenilenme programınız olmadığı sürece motivasyonunuz eksilebilir ve sizi itici güçten mahrum bırakabilir. Peki, bu nasıl başarılır. Sitemizdeki kitaplığında tavsiye edilen kişisel gelişim, kişisel başarıları okuyabilirsiniz yada bize yazabilir size kitap listesi gönderebiliriz.kısacası seçkin kişisel gelişim kitapları okuyun. Kişisel gelişim, kişisel başarı toplantılarına katılın. İlham verici başarılara imza atan insanların hayatlarını anlatan kitaplar okuyun. Hepsinden öte, hayatta sorun odaklı, şikâyetçi ve olumsuz insanlardan mümkün oldukça uzak durun. Onların çizdikleri bir yol yok ama siz yolunuzda ilerliyorsunuz. KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI ROTAMIZ YAZAN:CEMAL KONDU KİŞİSEL VE KURUMSAL GELİŞİM UZMANI where to buy viagra in india Devamını Oku »

Kişişel Gelişim, Kişisel Başarı Kitapları

KİŞİŞEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI KİTAPLARI

KİŞİŞEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI KİTAPLARI Kişisel gelişim kitapları kişilere ne kazandırır? Bunun cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki hikâyeye kulak verin… Tembel bir aslan, tavşanla sohbet ediyordu. "Tembel de olsam benim bir aslan olduğumu biliyorsun, değil mi sevgili tavşan kardeş?" dedi aslan. Elbette ki biliyorum saygıdeğer kralım!" diye cevap verdi tavşan. "Peki, istesem seni bir hamlede yiyebileceğimi de biliyorsun değil mi?" dedi her şeye rağmen ormanların kralı olan aslan. "Tabi ki, sayın çok değerli kralım, tabi ki!" diye karşılık verdi akıllı tavşan. "O halde güzel tavşancık, bundan sonra yaşamak istiyorsan, bana yardım edeceksin! Nasıl yaparsın bilemem; o senin sorunun. Benim yorulmadan aslanlar gibi doymam gerekiyor, gerisi beni hiç bağlamaz." dedi bezgin aslan. "Emredersiniz, Sayın kralım!" diye cevap verirken çaresizdi tavşan. Düşündü. Aklına ilk olarak yaban öküzü geldi. Hemen öküze gitti. Öküz otlanıyordu. "Merhaba sayın öküz, biliyor musun, ben az önce kimi gördüm...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık