Başarı

Kısa Başarı Sözleri

Kısa Başarı Sözleri

Kısa Başarı Sözleri * "Çabuk kazanılan başarı, insanı kararsız ve maceracı yapar." F. Bacon * "Başarının sırrı, ısrarla istemektir." B. Disrae!i * "Başarı, cesaretin çocuğudur." B. Disraeli * "insan, hedefinden büyük olmalıdır." Montaigne * Devamını Oku »

İş Dünyasında Konsantrasyon Kavramı

İş dünyasında Konsantrasyon Kavramı

İş dünyasında Konsantrasyon Kavramı Piyasa basarısı, hedef aldığınız kitleye en essiz ürünleri satmaya odaklandigınızda elde edilebilecek olan bir şeydir. Lexus ve infiniti örneklerine geri dönecek olursak, bu otomobillerin piyasada sadece belirli bir seğmenle hitap ettiğini ve lüks bir otomobile 35.000-50.000 dolar para verebilecek olan insanlar tarafından tercih edildiğini görürüz. Bu tip kimseler genelde iyi maaş alan, eğitimli beyaz yakalılardır. Söz konuşu insanlar BMW ve Mercedes-Benz'i de beğenirler, fakat bu otomobiller, onların fiyat aralıklarının dışında yer alırlar. Lexus ve infiniti, fiyat eğrisini ne denli aşağı çekerlerse, segment dahilinde bir ...Devamını Oku »

İşlerin Çokluğundan Yaşamaya Vakit Bulamayanlara!

İşlerin Çokluğundan Yaşamaya Vakit Bulamayanlara!

İşlerin Çokluğundan Yaşamaya Vakit Bulamayanlara! Hayatta birçok yol vardır. Ya terazimizi elden bırakmayıp dengeli bir yaşamı tercih edeceğiz ya da iniş çıkışlarla dolu uçlarda yaşayacağız. Kimimiz dengeyi hayatımızın her alanında yakalamaya çalışıyoruz. Çoğu zaman bizi ayakta tutan denge oluyor. Vücudun kimyasal dengesi bozulduğunda yaşadığımız sıkıntılar gibi dengeyi kuramadığımız zaman, iş yaşamında, özel hayatımızda ve genel anlamda insan ilişkilerinde problemler yaşıyoruz. Yaşamaya vakit yok mu dediniz? Özellikle iş yaşamında denge denildiğinde akan sular duruyor. Birçoğumuz bu dengeyi sağlayamadığımızdan şikayet ediyoruz. İşler nasıl gidiyor diye sorulduğunda hep aynı şeyi s...Devamını Oku »

Bilgi Tek Başına Bir Güçtür

Bilgi Tek Başına Bir Güçtür

Bilgi Tek Başına Bir Güçtür AYLARDIR O'nu anlatıyorlardı. Genç, sağlıklı, zengin, mutlu ve başarılı olduğu söyleniyordu, inanmak için kendim görmeliydim. TV. stüdyosundan ayrıldıktan sonra O'nu yakından seyrettim ve bir ülkenin başkanından, korku dolu insanlarına kadar herkese önerilerde bulunduğunu gözledim. Sonraki birkaç hafta da izlemeye devam ettim. O'nu bazen diyet uzmanlarıyla tartışırken, bazen yöneticileri eğitirken, bazen atletlerle antrenman yaparken ve bazen de özürlü çocuklar hakkında bilgi alırken gördüm. Yurt içi ve yurt dışındaki gezilerinde muhteşem mutluluğunu ve karışma olan çılgınca aşkını, gözlerinden her saniye okumak mümkündü. Çok yoğun geçen bu günlerden sonra, ailesiyle birlikte birkaç gün geçirmek ...Devamını Oku »

Hayattan Ne İstiyorsunuz?

Hayattan Ne İstiyorsunuz?

Hayattan Ne İstiyorsunuz? Gerçek gücün amaçları üzerindeki inançlarım! sizlerle paylaşmıştım. şimdi, kişilerin amaçlarına nasıl ulaştıklarına ve benzer amaçları elde etmek için davranışların nasıl biçimlendirileceğine ilişkin tekniklere ve anlayışa sahipsiniz. Zihniniz! ve vücudunuzu desteklemeyi öğrendiniz. şimdi de istedikleriniz! nasıl elde edeceğiniz! ve diğer kişilere, nasıl yardım edebileceğiniz! öğreneceksiniz. Bunun için de "Ne istiyorsunuz ?", "Sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz kişiler, sizden ne istiyor?" sorularım yanıtlamak gerekir. Mükemmel ve etkin bir şekilde yeteneklerinizi kullanabilmenin yolları bulunacaktır. Nasıl usta bir nişancı olunacağım biliyorsunuz, şimdi yapılması gereken, doğru hedefi bulmaktır. Nerede kullanacağınıza ilişkin iyi fikirleriniz yoksa; bu gücün size yaran olmayacaktır. En ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık