Başarı

Başarı Yaratmak

BAŞARI YARATMAK

... birinci neden zihindir. Herşey bir fikirle başlamalıdır. Her olay, her kopd, herşey fikir nce zihindeki bir fikirdir... RobenCoffier Zihninizin mekaniği size ilgin olanaklar sunar. Yalnızca karmaşık problemleri zme ve yeni bilgiler ğrenme kapasitesi değil, aynı zamanda mantığı aşan ve fiziksel yaradılışın alanına doğru hareket eden yetenekten bahsediyoruz. Başarının ilk yasası olan Oluşum Yasası, şeylerin nasıl var olduğunu gsterir. Kuantum fiziğinde, bilin gereği yaratır, bu kural aynı şekilde kişisel dnyanıza da uygulanır. Modern bilim bilin-yaratılış gereği ile ilgili pek ok teoriyi araştırmaktadır. Bunlardan biri, evrenin nasıl var olduğunu kozmolojik olarak aıklar. Teoriye gre dnyamızın ulaşmış olduğu gelişim dzeyi, yalnızca bir dizi rastlantısal olayın ger&c...Devamını Oku »

Başarı Kuralı

Başarı Kuralı

Mucizevi bir dnyada yaşıyorsunuz. Gerekte etrafınızda mkemmel şeyler oluyor ve siz de bu mkemmelliği tm yaptıklarınız ve elde etmek istedikleriniz iin kullanabilirsiniz! Eğer şimdiye kadar arzularınızın elde edilemez olduğunu dşndyseniz, bilin ki bir g ve enerji dnyası ryalarınızı gerekleştirmek iin size yardım etmeyi bekliyor. Aslında byclk gibi algılanan bu durum enerji dnyasının işleme sistemi, gizem gibi grnenler ise gerekte bilimsel rneklerin ortaya koyduğu sonulardır. Bilinlilik ve enerji srekli bir hareket halindedir, iinizde evrenizde sonsuz bir neden sonu ilişkisi halinde titreşirler, -bu srecin byl parası insan gzyle grlemez. Evreni...Devamını Oku »

Başarıya Doğru Geri Sayım

Başarıya Doğru Geri Sayım

Yaklaşık yirmi yıl nce kuantum fiziğiyle tanıştığımda benim iin her şey değişti. Enerji ve bilin ilkeleri sayesinde gzlerim daha nce hi farkında olmadığım bir olasılıklar dnyasına aıldı. O zamandan beri bu dşnceleri dnyanın her yanındaki, her eşit hayat tarzına sahip insanla paylaşıyorum. Onlar da benim gibi doğanın dzeninin her duruma uygulanabildiğini ve şaşırtıcı sonular elde edilebileceğini keşfettiler. Kuantum fiziği zgrleştirici bir bilimdir, nk size geleceğinizi kontrol etme gc verir. Kaderinizin gideceği yn belirlemenize izin vererek btn yetkiyi sizin elinize verir. Gemişte ne yaşamış olursanız olun, o şaşırtıcı Evrensel gleri nasıl kullanacağınızı ğrendiğinizde başarının gerek kaynağına ulaşmış olursun...Devamını Oku »

:: Başarının Bir Sırrını Yazmayı Da Size Bırakıyorum

:: BAŞARININ BİR SIRRINI YAZMAYI DA SİZE BIRAKIYORUM

Şimdi alın elinize bir kalem ve kendinizce kendi başarınız iin bir sebep yazın. Bu sebebiniz sizin lokomotifiniz olsun ve bu lokomotifin arkasına da benim size nerdiklerimden vagonlar dizeleyin basın dğmesine, harekete geirin treninizi. Sakın bu sayfaya tarih atmayı unutmayın! Unutmayın, yazın ki zamanınızı ne kadar iyi kullanabilmişsiniz buna aylar sonra baka-bilesiniz. Haydi bakalım iş başına! MURAT KDEN(KESFETKENDİNİ EDİTR) İletişim:[email protected]...Devamını Oku »

:: Şans Ve Başarı

::  ŞANS VE BAŞARI

Başarıya ulaşmak adına alışmak, gelişmek, sabır gstermek... Tm bu yazdıklarımın yanında şans faktr de nemli lde etkilidir. Kimi insan şanslı doğar, kimi insan şansını kendisi yaratır. Ama genellikle iyi şans yaratılır. Bir davete veya bir toplantıya başkalarından bir dakika nce gitmeniz bile sizin iin bir şans olabilir. Sizin iin ileri doğru aıla cak bir kapı olabilir. Bu yzden randevularınıza dikkat edin. Ge kalmayın, hatta erken gitmeye gayret edin. Birilerini beklerken etrafta grdkleriniz bile size iş hayatında yardımcı olabilir. Neyin, ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Sadece şans faktrne de gvenmek tamamen yanlış, fakai şansın hayatınızda sizin iin gerekli olduğunu bir kenara yazın. Bilirsiniz, marketlerde gnn fırsatı reyonları vardır; insanlara s...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık