Başarı

Kendinizi Derste Başarı İçin Hazırlayabilirsiniz.

KENDİNİZİ DERSTE BAŞARI İÇİN HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

Aşağıdaki alışkanlıkları edinmeye ve geliştirmeye çalışınız: Kendin için sorumluluk al. Sorumluluk, başarmak için önceliklerin, zamanın ve kaynakların hakkında karar verebilmendir. Değerlerin ve prensiplerin arasındaki dengeyi koru.. Arkadaşlarının ve çevrendekilerin senin için önemli olan konularda senin yerine karar vermelerine izin verme Önceliklerini koru: Kendi belirlediğin önceliklerini takip et ve başkalarının seni hedeflerinden uzaklaştırmasına izin verme. Kendini her zaman kafa kafaya durumda düşün. Eğer yapabileceğinin en iyisini yapar ve bunu kendine, sınıf arkadaşlarına ve hatta öğretmenine gösterirsen kazanırsın. Eğer sen kendi performansından hoşnut isen iyi not performansın ispatı olarak kendiliğinden gelir Önce karşındakini anla sonra kendini anlatmaya çalış. Öğretmeninle bir anlaşmazlığın olduğunda, örneğin beklediğinden düşük bir not aldığında, veya ödevi son teslim tarihinden geç vermen gerektiğinde kendini öğretmenin yerine koy. Şimdi kendine derdini en uy...Devamını Oku »

Kitaplık(Trump 101 Başarıya Giden Yol)

Kitaplık(Trump 101 Başarıya Giden Yol)

Trump 101 Başarıya Giden Yol Yazar: Donald Trump/ Meredith McIver Yayın Evi: OPTİMİST YAYIM DAĞITIM Açıklama: İş hayatında başarılı olmak çok çalışmaktan ve iyi düşüncelere sahip olmaktan çok daha fazlasını gerektirir. Direngen, dayanıklı, özgüvenli, meraklı, esnek, tutkulu, sabırlı olmanız ve yaptığınız işe âşık olmanız gerekir. Şimdi bunu nasıl yapacağınızı işin ustasından öğrenebilirsiniz. Donald Trump Trump 101’de, ipuçlarını taktiklerini ve stratejilerini size aktaran Trump sizin kişisel akıl hocanız ve koçunuz haline geliyor. Bunların hepsi kendinizi, kariyerinizi ve hayatınızı alabildiğine zenginleştirmek amacıyla tasarlanmıştır. ...Devamını Oku »

Kitaplık(Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır)

Kitaplık(Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır)

Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır Yazar: İlhan Ürkmez Yayın Evi: GOA BASIM YAYIN Açıklama: Hedefim ve istediğim şey nedir? Başarı öğrenilebilir. Yeter ki isteyin! Konfüçyüs diyor ki; "Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına söz geçirebilmendir." Hiç düşündünüz mü? Sizin zayıf ve güçlü yanlarınız nelerdir? Gireceğiniz üniversite sınavına yönelik olarak yaptığınız hazırlıkta güçlü yönlerinizi daha da güçlendirmek ve zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bir plan yaptınız mı? Yaşamınızın akışını ve belli bir dönemden sonraki yaşamınızda ne iş yapacağınızı ve nasıl yaşayacağınızı belirleyecek böyle bir sınava nasıl ha...Devamını Oku »

Kitaplık(Başarılı Sözler)

Kitaplık(Başarılı Sözler)

Başarılı Sözler Yazar: Sadık Gültekin Yayın Evi: BAŞLIK YAYIN GRUBU Açıklama: Daha fazla denemekten vazgeçmenin dışında başarısızlık yoktur. (E. Hubbard) Eğer bir şeyi yapamadıysam, çabamı iki katına çıkarırım; yine mi olmadı, üç katına çıkarırım. Yine mi olmadı, olmasın; sen mi inatçısın, yoksa ben mi? Biliyorum ki bunlar senin son çırpınışların! Sadık Gültekin Derleyen: Yusuf BAL ***REKLAM*** İZMİR'DEKİ KİŞİSEL GELİŞİM - KİŞİSEL BAŞARI NLP VE HIZLI OKUMA KURSLARI VE SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SA...Devamını Oku »

Kitaplık(Başarı Sırları)

Kitaplık(Başarı Sırları)

Başarı Sırları Yazar: Glenn Bland Yayın Evi: ARITAN YAYINEVİ Açıklama: Düşüncenin Gücünü Kullanarak Başarıyı Kendinize Doğru Çekmenin Teknikleri Glenn Bland’ın "Başarı Sırları" adlı kitabı sürekli olarak masamın üzerinde bulunuyor ve motivasyona her ihtiyaç duyduğumda, onu tekrar okuyarak güç topluyorum. Charles Henry, Network Başkanı Büyük hayallerin büyük başarıları nasıl belirlediğini görmek istiyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız. Glenn Graff, International Connection Büyük düşüncenin gücü konusunda Amerika’da yazılmış olan en iyi yapıtlardan birisi. Bütün okullarda ders kitabı olarak okutulmasını tavsiye eder...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık