Başarı

Başarınız Değer Yargılarınız

 Başarınız Değer yargılarınız

Başarınız Değer yargılarınız ilk izlenim aısından byk rol oynayan fiziksel ekicilik, giyim tarzı yanı sıra sa modeli, kullanılan parfm ve aksesuarlar la desteklendiğinde, yarattığı etkiyi olumlu ynde artırmaktadır. Genel kanaat o dur ki, sahip olunan kariyere uygun kıyafetlerin seimi oğu zaman hem kadınlar, hem de erkekler aısından yapılmak zorunda olunan, zor seimlerdir. nk bu konudaki kurallar yazılı değildir. Giyinme ve kendine zen gsterme işi, kıyafetlere ilişkin bilinaltı beklentilerine ve nyargılara dayanmaktadır. Mesela lacivert veya siyah takım elbise beyaz gmlek orta ve st dzey yneticilerin tercih ettiği iş kıyafetleridir. Sunuş gn sahnenin yıldızı sizsizin. Ortama ve kişiliğinize uygun giyinmenin objektif kriterleri ortaya koy...Devamını Oku »

Kişisel Başarı

Kişisel Başarı

Başarıyı sağlayacak yedi temel yol. Birinci zellik: Hırs. Tm bu insanlar; kendilerini ykselme-ve, gelişmeye ve daha iyi olmaya yneltecek; retici, enerji verici hemen hemen hi akıldan ıkmayan bir neden keşfettiler! Bu keşif onları başarıya ulaştıran aracın yakıtını veriyor, gerek potansiyellerini krklyor. Pete Rose'un sanki birinci lige yeni ıkmış bir oyuncu gibi ikinci basamağa ( beyzbol'da bir mevki ) srekli kafa st atlamasına hırsı neden oluyor. Lee lacoc-Canın eylemlerini diğerlerinden ayıran yine hırstır. Uzay aralarını yaratan da hırstır. Hırs, insanları ge yatıran, erken kaldırandır. Hırs, kişiler arası ilişkilerde istenendir. Hırs, hayata g, enerji ve anlam verendir. Bir artist, bir atlet, bir bilim adamı, bir Ana baba ya da bir iş adamı mkemmel olmak i&cc...Devamını Oku »

Başarı

Başarı

BAŞARI: ok ve sık glmek; ocukların sevgisini ve akıllı insanların saygısını kazanmak; itenlikli eleştirilerin kıymetini anlamak ve kt arkadaşların yoldan ıkarma girişimlerine dayanabilmek; gzeli anlamak; başkalarında en iyiyi bulmak; sağlıklı bir ocukla, gzel bir bahe ya da saygın bir sosyal durumla biraz daha iyi bir dnya bırakabilmek; hatta bir tek kişi bile olsa, birilerinin siz yaşadığınız iin daha rahat nefes aldığını ğrenmektir. Ralph Waldo Emerson DERLEYEN...MURAT KDEN(KESFETKENDİNİ EDİTR) İletişim:[email protected]...Devamını Oku »

Başarı

Başarı

YILLAR nce bir iş toplantısında, kelimelerin muhteşem bir gc olduğunu ğrendim. Uzun sredir tanıdığım iki kişiyle birlikteydim. İş ortaklarımızdan birisinin bizi 'istismar etmeye alıştığını ğrenmiştik ve bu durum beni allak bullak etmişti. Arkadaşlarımdan birisi deli gibiydi, kıpkırmızı oldu, fkeliyim diyerek, her şeyi bıraktı. Niin o kadar kızgınsın? diye sordum. nk delirirsen, gerekten gl olursun ve her şeyi tersine evirebilirsin. dedi. Diğer arkadaşım ise sadece oturdu. Biraz tedirgin oldum. 'dedi. Tedirgin mi? Niin fkeli değil de biraz tedirginlik hissediyorsun? diye sordum. Hımm, kızarsanız kontrol kaybedersiniz ve karşınızdaki kişi kazanır. dedi...Devamını Oku »

Başarı İçin

Başarı İçin

Organize bir zihin korkulardaki, sıkıntılardan ve kararsızlıklardan -kısaca, belirsiz durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Doğru tepki vermenize, sorunları etkin bir şekilde zmenize yardım edecektir. Ayrıca, kt detlerle iyilerinin yer değiştirmesinde, ileriye ynelik plan yapımında, yaşamı daha kolay kılmada- hepsinden de te, mutlu ve başarılı bir yaşam srdrmede gerekli yardımı sağlayacaktır. Dzenli bir zihin, burada sayamayacağım kadar eşitli konuları ierir. Ben burada, en nemli olanlardan birini setim. Bizdeki klişelerden biri şyledir: Sadece bugn iin yaşa. Tamam, bunu kabul ediyorum, ama şu şekilde bir değişiklik yapmak kaydıyla: Sadece bugn ve yarın iin yaşa! Ben ileriyi, en azından yarını grmek gerektiğine inanırım; ertesi gn&uum...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık