Başarı

Kişisel Başarı, ( Hızlı Rahatlama Teknikleri)

 Kişisel Başarı, (  Hızlı Rahatlama Teknikleri)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Hızlı rahatlama teknikleri) Caner, eskiden şöyle tanınırdı: "Rahatsız". Gerçekten öyle gergin bir insandı ki doktorunum teşhisine göre tansiyondan, dayanılmaz baş ağrılarından ve kronik sır ağrısından muzdaripti. Aynı zamanda çok da endişeli biriydi. Düzenli olarak rahatlama tekniklerin! uygulamayı öğrendiğinde, problemleri artık son buldu. Sadece basit rahatlama tekniklerin! uygulanması ile kas gerginliklerinin giderildiğine dair çok sayıda çalışma vardır. Bu teknikleri kullanan insanlar kendilerini akılsal ve bedensel olarak daha güçlü ve yararlı hissetmektedirler. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Bir gün içinde, pek çok kez 2 dakikalık rahatlama tekniklerine kendinizi vermeye hazırsanız, sağlıklı sonuçlar elde ettiğinizde şaşırabilirsiniz. Yalnızca ayaklarınız) dinlendirmek,...Devamını Oku »

Kişisel Başarı, ( Meditasyon 2)

Kişisel Başarı, (  Meditasyon  2)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM Kişisel Başarı, ( Meditasyon: Bölüm 2) Merve, ofise girdi, sekretere kendini tanıttı ve randevusunu belirterek bir koltuğa oturdu. Beklerken yavaşça gözlerin! kapadı ve öğrendiği meditasyon tekniğin! kullandı. Yarım dakikadan daha az bir sürede kendini sakin ve toplantıya iyi hazırlanmış hissetti. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim) Öyleyse meditasyon nasıl yapılır? Temel olarak, Birinci adım; • Rahat ve gevşemiş bir pozisyona girin. Bu, doğru oturarak, yaslanarak ya da uzanılarak yapılabilir. Bir sonraki aşama, • Derin ve düzenli olarak nefes alıp verin. Göğüs kafesiniz! genişletmek yerine, karnınızdan nefes atmaya çalışın. Aldığınızda göğsünüzün yükselmesine, verdiğinizde inmesine izin verin. Havanın içinize girip çıkmasına harcayabile...Devamını Oku »

Kitaplık(Kuantum Başarı / Zenginliğin Ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi )

Kitaplık(Kuantum Başarı / Zenginliğin ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi )

Kuantum Başarı / Zenginliğin ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi Yazar: Sandre Anne Taylor Yayın Evi: CREA YAYINCILIK Açıklama: Fikirlerinizin ve bütün isteklerinizin gerçeğe dönüştüğünü görmek nasıl bir şey olurdu? Bu kitap isteklerinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan Başarının Bilimini anlatıyor. Kuantum Fiziği ilkeleri üzerine kurulmuş olan formülle her bakımdan varlıklı ve başarılı bir hayat sürmenin yolunu öğreniyorsunuz. Kuantum Başarı, parmaklarınızın ucundaki zenginlik ve bolluğun kapısını aralamanızı sağlayacak dinamik stratejiler ve gözünüzü açacak bilgilerden oluşuyor. Bu evrensel kapıyı açmak için bir an bile durmayın. Oluşum ve çe...Devamını Oku »

Kitaplık(Nasıl Daha Başarılı Olabilirim)

Kitaplık(Nasıl Daha Başarılı Olabilirim)

Nasıl Daha Başarılı Olabilirim Yazar: Canten Kaya Yayın Evi: KARİYER YAYINCILIK Açıklama: Bu kitap sayesinde; başarı adına sahip olmanız gereken bilgi ve donanımlarınızı çoğaltacak ve yaşamın içinde herkes tarafından aranan insanlar durumuna geleceksiniz. Çünkü bu eser, başarılı olmak için neleri kesinlikle bilmek ve öğrenmek gerekir diye düşünülmüş ve ona göre tasarlanmıştır. İçeriğinde herkesin bilmesi gereken şu konulara değinilmiştir: - Nasıl daha kaliteli hizmet ve ürün sunabilirsiniz? - İş dünyası nasıl bir insan arıyor? - Bilgi ve donanım kalitenizi nasıl arttırırsınız? - Kaliteli insanı nasıl anlarsınız? - İş başarınızı ar...Devamını Oku »

Kitaplık(İlk 90 Gün / Yenilikçi Liderlik Anlayışı İçin Çözümsel Başarı Stratejileri)

Kitaplık(İlk 90 Gün / Yenilikçi Liderlik Anlayışı İçin Çözümsel Başarı Stratejileri)

İlk 90 Gün / Yenilikçi Liderlik Anlayışı İçin Çözümsel Başarı Stratejileri Yazar: Michael Watkins Yayın Evi: RESİTAL-KAİZEN Açıklama: Organizasyonel manada önemli bir fonksiyon olmasına karşın sadece birkaç şirket yeni liderleri için sistematik bir uyum süreci tasarlıyor. Michael Watkins’in İlk 90 Gün’ü yeni liderlerin yönetimi hızlı biçimde ele almasını sağlayan güçlü bir kavramsal çatıyı ve stratejileri dile getiriyor. Savunmasız zamanlarda paha biçilmez bir başvuru kaynağı.. Goli Darabi Başkan Yardımcısı. Şirket Liderliği & Başarı Yönetimi. Fidelity Yatırım Watkins, yeni liderlerin bilmeleri gerekenleri bize söyleyerek ve öğrenmelerini hızlandırarak ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık