Başarı

Kişisel Gelişim- Kişisel Başarı-Bireysel Gelişim- Bireysel Başarı

 KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI-BİREYSEL GELİŞİM- BİREYSEL BAŞARI

KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI-BİREYSEL GELİŞİM- BİREYSEL BAŞARI Belki benim için de geleceği tek çizme zamanı gelmişti Zihnin, vücudun ve hatta ruhun için yaptığın çalışmalar sırasında yaşayacağın değişiklikler seni şaşırtacak. Şu anda ve belki de tüm yaşamında sahip olduğundan daha fazla, enerji, istek ve iç uyuma erişeceksin. İnsanlar sana daha, genç ve mutlu göründüğünü söyleyecek. Kalıcı bir iyi hissetme durumu ve denge, yaşamını süratle değiştirecek. 'Muhteşem, verimli ve yeşil bir bahçenin ortasında oturuyorsun. Bu bahçe gördüğün en olağanüstü çiçeklerle bezenmiş. Ortam son derece sakin ve sessiz. Bu bahçenin duyusal hazlarını içine çek ve tüm zamanını bu doğal vahada geçirebileceğini düşün. Çevrene baktığında bahçenin ortasında altı kat yüksekliğinde kırmızı bir fener kulesi görüyorsun. Kulenin giriş kapısının büyük bir gürültü çıkararak açılmasıyla bahçenin sessizliği aniden bozuluyor. Dışarıya üç metre...Devamını Oku »

Bireysel Gelişim- Kişisel Gelişim- Kişisel Başarı

 BİREYSEL GELİŞİM- KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI

KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI - BİREYSEL GELİŞİM BİLGİ GÜÇTÜR... BİLGİ ÇAĞI… AYLARDIR O'nu anlatıyorlardı. Genç, sağlıklı, zengin, mutlu ve başarılı olduğu söyleniyordu, inanmak için kendim görmeliydim. TV. stüdyosundan ayrıldıktan sonra O'nu yakından seyrettim ve bir ülkenin başkanından, korku dolu insanlarına kadar herkese önerilerde bulunduğunu gözledim. Sonraki birkaç hafta da izlemeye devam ettim. O'nu bazen diyet uzmanlarıyla tartışırken, bazen yöneticileri eğitirken, bazen atletlerle antrenman yaparken ve bazen de özürlü çocuklar hakkında bilgi alırken gördüm. Yurt içi ve yurt dışındaki gezilerinde muhteşem mutluluğunu ve karışma olan çılgınca aşkını, gözlerinden her saniye okumak mümkündü. Çok yoğun geçen bu günlerden sonra, ailesiyle birlikte birkaç gün geçirmek için San Diego'da Pasifik Okyanusu'na bakan şatolarına gittiler. (bireysel gelişim, kişisel gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, kişi...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim- Kişisel Başarı - Bireysel Gelişim

KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI - BİREYSEL GELİŞİM

KİŞİSEL GELİŞİM- KİŞİSEL BAŞARI - BİREYSEL GELİŞİM HAYATTAN NE İSTİYORSUNUZ? Gerçek gücün amaçları üzerindeki inançlarım! sizlerle paylaşmıştım. şimdi, kişilerin amaçlarına nasıl ulaştıklarına ve benzer amaçları elde etmek için davranışların nasıl biçimlendirileceğine ilişkin tekniklere ve anlayışa sahipsiniz. Zihniniz! ve vücudunuzu desteklemeyi öğrendiniz. şimdi de istedikleriniz! nasıl elde edeceğiniz! ve diğer kişilere, nasıl yardım edebileceğiniz! öğreneceksiniz. Bunun için de "Ne istiyorsunuz ?", "Sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz kişiler, sizden ne istiyor?" sorularım yanıtlamak gerekir. (bireysel gelişim, kişisel gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, hızlı okuma, kişisel başarı, danışmanlık, motivasyon, özgüven, iletişim , terapi, nlp, başarı, kariyer) Mükemmel ve etkin bir şekilde yeteneklerinizi kullanabilmenin yolları buluna...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Kişişel Başarı ( Tutku)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİŞEL BAŞARI  ( TUTKU)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİŞEL BAŞARI ( TUTKU) 'Seni tutkuyla seviyorum' pek çok aşk mektubunda bulunabilecek bir cümledir. Tutku davranışın(hareketin)yakıtıdır. Bu aşkta en yüksek noktadadır işinizde ya da mesleğinizde tutku(Kişisel Gelişim – Kişisel Başarı(Tutku)) çalışırken aldığınız ilhamdır. Herkes tutkulu değildir. Soğukkanlı, uzak insanların hiçbir şekilde fazla tutkuları yoktur. Evet, tutku yaratmak mümkündür(Kişisel Gelişim – Kişisel Başarı(Tutku)). Soğuk bir insan dahi bunu yapabilir. Tutku ruh halini ve duyguyu kapsar. Beyinden değil, duygulardan kaynaklanır. (hakimler, noterler, memurlar) pek tutku geliştiremezler. Genellikle işitsel ambalajlarına( yani beyinleri seslerle çalışması) öyle sabitlenmişlerdir ki duygularının dışarı çıkması için bir açıklık hemen hiç yoktur, en azından, duyguları ifade etmenin yakışık almayacağına inanırlar(Kişisel Gelişim – Kişisel Başarı(Tutku)). Tutku kendinize bir amaç edinere...Devamını Oku »

Kişisel Başarı(Nlp İle Değişimi Yakalamak - Nlp Eğitimleri - Nlp Seminerleri)

Kişisel Başarı(NLP İle Değişimi Yakalamak - NLP Eğitimleri - NLP Seminerleri)

NLP İle Değişimi Yakalamak - NLP Eğitimleri - NLP Seminerleri Her insan içinde var olan potansiyeli, yetenekleri, gücü kullanabilme şansına(!) erişmek ister, en azından erişmek istediğini söyler -parmağım oynatmak için çaba göstermese de. Kişinin NLP denilen büyülü yöntemi öğrenmesi ve uygulaması ise yaşamım şans ve tesadüflere bırakmak yerine, kendi istediği biçimde yaratma ve inşa etmeyi seçmesi yani kendi yaşamının sorumluluğunu üstlenmesi anlamına gelir. Neuro-Linguistic Programming sözcüklerinin baş harfleriyle anılan NLP'yi Duyu-Dil Programlaması olarak çevirebiliriz. NLP hem bilimdir, hem sanattır. NLP Eğitimleriyle Hayatınızı Değiştirebilirsiniz NLP bilimdir. Bilim nesnel deneyimlerin sistematik doğasını inceler. NLP öznel deneyimlerin sistematik doğasını inceler, Her birimiz özgün bireyler olsak da, iç dünyamızda olup bitenlerin dış dünya...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık