Başarı

Başarılı İş Arama , İş Bulma - İş Arama, Eleman Arama, İnsan Kaynakları, Kariyer ...

 Başarılı iş arama ,  İŞ BULMA - İş Arama, Eleman Arama, İnsan Kaynakları, Kariyer ...

İş ararken bazılarımız anında aradıkları gibi bir işe kavuşurken, bazılarımızsa uzun sre bocalamak zorunda kalırlar. Birok kişi bunu şans olarak değerlendirse de sadece birka işe başvuranlar iin gerekte bunun şansla pek bir ilgisi yok. İş arama srecinin sabır ve profesyonelce ele alınması gereken bir sre olduğunu kabul etmelisiniz. Kariyer uzmanı size başarılı bir iş arama sreci oluşturmanızda yardımcı olacaktır.  Bir ama uyarınca araştırma yapın:Pozisyonlara kendinizi uydurmak yerine, sizin zelliklerinize ve kariyer hedeflerinize uygun pozisyonları araştırın. Bylece zaman ve enerji kaybetmeyecek, sadece sizinle ilgili pozisyonlara odaklanmış olacaksınız. İstemediğiniz veya başaramayacağınız bir işte alışmaya başlayıp 1 yıl sonra aynı iş arama srecine dnmektense, sizi...Devamını Oku »

Başarı Ve Bill Gates, Başarı , Bill Gates , Parmak , Testosteron , Yüzük

BAŞARI VE BİLL GATES, başarı , bill gates , parmak , testosteron , yüzük

Uzun yzk parmağının bilimsel ve iş alanında başarı belirtisi olduğu ortaya ıktı. Araştırmacıları , eller ile byk kazanlar elde etmenin arasında bir bağ olduğunu araştırmaları sonucunda kanıtladı. Ortalama olarak, sağ ellerindeki yzk parmakları uzun olan erkekler, bu parmakları kısa olan erkek alışma arkadaşlarına oranla 6 kat daha fazla kazanıyorlar. Bilim adamları, bu durumun yzk parmakları uzun olan erkeklerde daha yksek dzeyde testosteron hormonu bulunmasından kaynaklandığını sylyorlar. Yksek testosteron hormonu ise bu erkeklerin başarılı olmasını sağlayan kendine gvenlerini, risk alma kabiliyetlerini ve harekete geme zamanlarını arttırıp geliştiriyor. İş hayatında risk alabilen ve kendine gvenen erkekler daha başarılı oluyor. Uzun bir yzk parmağına sahip olma...Devamını Oku »

Zeka Geliştirmenin Yolları, Zeka, Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı

ZEKA GELİŞTİRMENİN YOLLARI, ZEKA, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI

Hi kafanızı bomboş hissettiniz mi? O zaman bu 15 neriyi ciddiye alın. Ka defa beyninizin durduğunu, alışmadığını hissettiniz? Patrona birşey sunmanız veya yazı yazmanız gerektiğinde genellikle neden bu durum ortaya ıkıyor? Bu yzden dşnmeye biraz ara verip daha iyi dşnmek ve yaratıcı zekanızı geliştirmek iin yapmanız gereken tavsiye sunuyor.. Zekanızı parlatan neriler  Doğru zamanlama yapın. oğu yetişkin insan sabahları, oğu ge insan ise ğleden sonra daha net dşnr. En iyi dşnme zamanınızı belirleyin ve en zor beyin alışmalarınız iin o zamanı rezerve edin.  İyi bir eğitim alın fakat abartmayın. Psikolog Dean Keith Simonton, okula gitmenin yaratıcılık zerinde pozitif bir etki...Devamını Oku »

Olumlu Düşünme Ve Başarı Arasında İlişki, Kişisel Gelişim Olumlu Düşünme, Pozitif Düşün

OLUMLU DÜŞÜNME VE BAŞARI ARASINDA İLİŞKİ, KİŞİSEL GELİŞİM OLUMLU DÜŞÜNME, POZİTİF DÜŞÜN

Başarılı bir hayat tarzına kavuşmak iin nce zihni kirli bilgilerden arındırmak gerekiyor.Hayattaki sahte aresizliklerin insanları etkiliyor.Başarılı olmak isterken acı ekebiliriz. Okulda hoşlanmadığımız matematik dersi iin film seyretmekten feragat edebiliriz. Ancak bu sıkıntılar bir dneme ait olacaktır. Başarısız olmanın bedelini ise bir mr boyu sıkıntı ekerek deriz. Hayatımızda bazı hareketlerimizi engelleyen bazı ğrenilmiş aresizlikler vardır. Bunlar sahte aresizliklerdir. Daha nce başarısız olduğumuz bir husus beyinde yer eder. İnsan başarılı olmayı ğrendiği gibi başarısız olmayı da beynine kaydeder. Ancak bir zaman sonra şartlar değişir, daha nce başarısız olarak kaydedilen bir hususta başarı imkanı olmasına rağmen kişi bunu denemediği iin başarıyı yakalayamaz. Başarının n&...Devamını Oku »

Başarılı Olmak Ve Zirveye Ulaşmanın Yolları

Başarılı Olmak Ve Zirveye Ulaşmanın Yolları

Başarılı Olmak Ve Zirveye Ulaşmanın Yolları Dünya daha bir hızlı mı dönmeye başladı yoksa şirketlerin beklentilerine biz mi yetişemiyoruz? Bizleri stres altına sokup, iş hayatındaki verimliliği azaltan bu beklentilerle başa çıkmak aslında sanıldığı kadar zor değil. İnsan kaynakları uzmanlarına göre, üç tip çalışan portresi var: 1. Kendine olması gerektiğinden fazla güveni olan ve dolayısıyla, kendini geliştirme gereği duymayan. 2. Yaptığı işten sürekli tereddüt duyan ve bunun sonucu olarak, işinde hata yapmaya mahkum olan. 3. İş hayatını ve çalışma metotlarını bir dengeye oturtabilmiş, devamlı daha iyiye ulaşmak için çaba sarf eden. Kuşkusuz, her firmanın hayalindeki üçüncü tip çalışan portresi. İşte size bu portre...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık