Başarı

Aile Ve Çocuğun Başarısı Arasındaki Bağlantı

Aile Ve  Çocuğun Başarısı Arasındaki Bağlantı

Ne başarırsanız başarın, size yardım eden biri mutlaka vardır. ocuğunuza karşı geliştirdiğiniz davranış biiminin onun başarı kimliğini doğrudan etkilediğini biliyor musunuz? Evet her aile bilinli ya da bilinsiz, ocuklarını başarıya ya da başarısızlığa srkler. Eğer ocuğunuzun gelecekte başarılı bir doktor, dll bilim adamı, sz dinlenen bir lider, gvenilir bir gazeteci veya hayatında ve mesleğinde başarılı bir insan olmasında sizin de bir payınız olsun istiyorsanız evde akılcı bir politika izlemeniz gerekir. ocuklarınızı yetiştirirken onların zerinde kurduğunuz disiplinin, hatalarınızı telafi ediş şeklinizin, onların doğru ya da yanlış tavırlarına karşı gsterdiğiniz tepkilerin ok bilinli olması gerekir. nk ocuklarınızı daha iyiye ynlendirmek isterken farkında olmayarak onlara zarar verebilirsiniz. ocu...Devamını Oku »

Başarıyı Hedef Alın

BAŞARIYI HEDEF ALIN

BAŞARIYI HEDEF ALIN; MKEMMEL OLMAYI DEĞİL, YANLIŞ YAPMA HAKKINIZDAN VAZGEMEYİN; VAZGEERSENİZ YENİ ŞEYLER ĞRENME VE GELİŞME OLANAĞINIZI KAYBEDERSİNİZ. UNUTMAYIN; MKEMMELLİĞİN ARKASINDA KORKU YATAR, İNSAN OLDUĞUNUZU HATIRLAYARAK KORKULARINIZI GĞSLEYİN. DAHA MUTLU VE DAHA ETKİLİ BİR İNSAN OLURSUNUZ... ...Devamını Oku »

Hayaller Gerçekler Ve Başarı

HAYALLER GERÇEKLER VE BAŞARI

Hayal yaşamın ss, başarının ryasıdır. Başarı hayallerde başlar, ne kadar hayal ederseniz o kadar başarılı olursunuz. İnsan hayal ettike yaşar ve hayal dnyasındaki tabloya bir gn mutlaka ulaşmak ister. Duygulan ile yaşayan insan sadece duygularına karşı ıkmadan boyun eğer, duygular insana hayaller kurdurur. Hayaller dnyasında her şey yle gizemlidir ki insan hayallerinin gerekleşmesi iin can atar. Hayal etmek insanın yapacaklarım dşlemesidir, ulaşmak istediği yerdir, insanın nerede olmak istediğini dşlemesidir. İnsan eğer gereki hayaller kuruyorsa bir gn hayaller gerekleşir, hayal edilen gnler geride kalır, ne kadar mcadele ettiğini ne kadar emek verdiğini hatırlar, zaman zaman imknsız gibi grneni başarmıştır. Bir yandan kendi kendine hayret eder bir yandan...Devamını Oku »

Nlp İçindeki Başarı Sırrı

NLP İÇİNDEKİ BAŞARI SIRRI

Başarı nedir? Szlk anlamıyla, başarma işi veya başarılan iş, muvaffakiyettir. İnsanlar başarıyı tanımlamakta zorlanırlar. Başarı tanımınız yoksa başarılı olma sansınız da yoktur. Başarı deyince herkesin aklına farklı şeyler gelir. Başarı herkese gre farklı bir anlam taşımalıdır ki herkes kendi başarı tanımı doğrultusunda başarı elde edebilsin. Aksi halde herkes aynı şey iin abalar ve byk bir kaos oluşurdu. Kendi başarı tanımınızı sadece siz yapabilirsiniz. oğu insan iin başarı kriterleri aynıdır; genelde iyi maddi gelir getiren bir kariyer, byk bir ev, lks bir araba, birikmiş para vb. Başarı hakkındaki yapılan tanımlamalardan en yaygın olanı ve en yanlış olanı da nitekim aynıdır. Başarının parayla eş tutulmasıdır. Pek o...Devamını Oku »

Para, Para Kazanmak, Para Kazanma,Başarının 10 Kuralı

PARA, PARA KAZANMAK, PARA KAZANMA,BAŞARININ 10 KURALI

Psikolojinin bir iş adamına faydalı olması ancak 10 kuralla mmkn olabilir diye dşnyorum. Bu 10 kuralı maddeler halinde ele alırsak, pratiğe geme şansını da artırmış oluruz. 1- Satış imkanlarımızı elverişli hale getirmek Bizim en belli başlı konularımızdan biri de mşterilerimizin hoşnutluğunu kazanmaktır. Bu sebeple srekli araştırmalar yapmak ve mşterilerin ne beklediğini ortaya koymak zorundayız. Eğer mşterinin istek ve arzulan bizim sahibi olduğumuz mekanda karşıla-namıyorsa anlayışımızda bir terslik var demektir. Mşteri her zaman en nemli kanun koyucudur. Bylelikle satışlarımız artar ve işletmemiz daha ok kazanarak hizmete dnk işler yapar. 2-İlanlarımızın etkili olmasını sağlamak Her dnemin kendine gre ilan teknikleri vardır. Bugü...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık