Başarı

İnanmak Ve Başarı

İnanmak Ve Başarı

İnanmak Ve Başarı "Bugün kim olduğumuz, dünkü tercihlerimizin sonucudur. Yarın kim olacağımız, bugünkü kararlarımızın sonucu olacaktır." Her insanın en büyük arzusu, başarılı ve mutlu olmaktır. Bunun için hayata atılır. Yeteneklerini kullanarak zorluklarla mücadele eder. İktidar, servet, makam ve mevki, şöhret ve kudret sahibi olmak ister. Amerikalı yazar Dale Carnegie: "Hepiniz önemlisiniz. Toplu hâlde resim çektirseniz, resim elinize geçince ilk önce kime bakarsınız?" diye sorar. Birçok yerde Devamını Oku »

Başarı

Başarı

Kardeşim sen yalnız mısın? Kendini başkasıyla paylaş! Dostsuz kalana bir el uzat, Ve yalnızlık sona ersin. WILLIAM ARTHUR DUNKERLEY Bizler, her birimiz, kesinlikle ve değiştirilemez bir şekilde tek başınayız. İnsanın ne kadar ok sayıda arkadaşa sahip olduğu, ya da bunların ne lde yakın dost oldukları, bu dşnceyi �ya da isterseniz gereği diyelim� hi değiştirmez: bizler, kendi iimizde birer varlığız. Şundan eminim ki, hepiniz olmasa bile byk bir oğunluğunuz, tek basınayken hissettiğiniz yalnızlık duygusunun ok daha yoğun şeklini kalabalık bir salondayken yaşamışsınızdır. Ben, yakın arkadaşlardan sz ettim, ama aynı şey yakın akrabalar iin de geerlidir; hatta size karı koca lsnde yakın olanlar iin bile. Her zaman yle bir şey vardır ki b...Devamını Oku »

Başarılı Ve Mutlu Olma Yolları

BAŞARILI ve MUTLU OLMA YOLLARI

Değerli arkadaşlar, işte size başarılı ve mutlu olma yolunda kendinize rehber edinebileceğiniz birbirinden gzel 120 neri. 1. Bilginin efendisi olmak iin alışmanın klesi olmak gerekir. 2. Dşncelerinizi iyiliğe, alışmaya ve başarıya ynlendirin. nk: Dşncelerinize dikkat edin, davranışınız olurlar. Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlık olurlar. Alışkanlıklarınıza dikkat edin, karakteriniz olurlar. Karakterinize dikkat edin, değişmez olur. 3. Btn ktlkler tembellikten ve kendinizi meşgul edememekten kaynaklanır. Ktlklerden korunmak iin kendinizi iyiliklerle meşgul etmelisiniz. İyiliklerle meşgul olmanın en gzel yolu d...Devamını Oku »

Başarıya Ulaşmak İçin Neler Yapmamız Gerekir?

BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN NELER YAPMAMIZ GEREKİR?

BAŞARIYA ULAŞMAK İİN NELER YAPMAMIZ GEREKİR? 1. Dşncenizi, Duygunuzu ve Btn Benliğinizi Yapacağınız İşe Veriniz. İnsan bir şeyi başarmak istiyorsa yaptığı işe kendisini vermelidir. Aksi takdirde başarılı olamayacaktır. Başarılı olmak isteyen bir ğrenci de ders alışmaya başladığı andan itibaren, alıştığı ders haricindeki her şeyi zihninden ıkartmalıdır. Sadece bedenen masa başında olmak yetmez, dşncenizle de masa başında olmanız gerekmektedir. Dnyanın en nl mimarlarından biri olan Mimar Sinan'ın yaptığı işe nasıl konsantre olduğunu hatırlamak son derece faydalı olacaktır. Harika Bir Konsantrasyon Osmanlı Devleti'nin en byk hkmdarlarından Muhteşem Sleyman unvanlı Kanun Sultan Sleyman kendi adını taşıyan grkemli bir cami yaptırmak ister...Devamını Oku »

Atasözleri - Deyimler- Özlü Sözler - Başarı Ve Beceri

ATASÖZLERİ - DEYİMLER- ÖZLÜ SÖZLER - BAŞARI ve BECERİ

BAŞARI ve BECERİ İLGİLİ ATASZLERİ; 1. At binenin, kılı kuşananın: Bir şeye sahip olmak iin onu kullanmayı, işi srdrmek iin de o işi işletmeyi bilmeliyiz. Birok değer ve nesne, sonunda kıymet bilene ve deneyim sahiplerine kalır. Bir şeye sahip olmanın ilk şartı, bilgi ve beceridir. Herkes bilgi ve becerisi kadar gldr. 2. At sahibine gre kişner: Birok başarı ve başarısızlık şartlar ve aralardan ok kişilerden kaynaklanır. Elinde bulunan olanakları değerlendirmeyen kişi, suu kendinde aramalıdır. Niyet ve becerisini gzden geirmelidir. Yeryznde milyarlarca insan var ve onlarla aynı dnyada yaşıyoruz, ama hepimizin yaşam dzeyi ok farklı. Yaşam ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık